icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
29. dec 2012

@lavyrle aj odo mňa si mala darček ... predtým som mala srdiečka a tie sa premenili na darčeky

lavyrle
29. dec 2012

@katinka4 veru vitame ta, si v spravnej teme - pre vsetky bude rok 2013 stastny a hotovo 🙂

laja77
29. dec 2012

@zlatat jaj, tak to si musim lepsie prestudovat pravidla, aj ked tu ziadne albumy nemam zatial 😎 , aby som bola v obraze

lavyrle
29. dec 2012

@zlatat aha 🙂 tak vam dakujem 🙂 🙂 🙂

laja77
29. dec 2012

@lavyrle
@zlatat
teraz som si normalne neni ista, ci som ho neposlala zlatat, ked mala na Vianoce testovat 😕 , no to je jedno, hlavne ze potesil 🙂

katinka4
29. dec 2012

@lavyrle ,mas pravdu vsetko sa vyriesi a budeme mat mimi ,kazda z nas 😀

lavyrle
29. dec 2012

hanba mi - uz viem z coho boli tie do ruzova a cervena bodky 😨 z mojho noveho pyzama....som si teraz vsimla, ze to su take ako vlakienka 😔

lavyrle
29. dec 2012

@laja77 asi hej, lebo ja som mala len jeden, ale tak nechcela som vas mylit 😝

laja77
29. dec 2012

@lavyrle tak niekedy sa uz stracam v tom, ze kto, kedy, co, komu... 😀

lavyrle
29. dec 2012

A zabudla som vam napisat, ze mne sa skoro nikdy nic nesniva, teda nikdy si to nepamatam, ale tuto noc sa mi snivalo, ze sa mi narodilo dieta - neviem pohlavie, ale viem presne ako vyzeralo 😕 nemate niekto snar, ze to co znamena???
A spala som skoro do 11tej 😔 to sa uz vtedy asi BT nemeria 😎

lavyrle
29. dec 2012

A uz som aj vygooglila co taky sen znamena " Sny o narodení dieťaťa sú symbolom toho, že vo vás vznikajú nové nápady alebo projekty. Dieťa predstavuje nové začiatky alebo nadchádzajúce udalosti. " 🙂 🙂 🙂 🙂

lavyrle
29. dec 2012

aha co som nasla
http://www.otehotnenie.sk/post/prve-znamky-teho...

vcera som bola u susedy na kave a ta mi zahlasila, ze mam nejake leskle oci ako pri chorobe 😕 ale fakt som netusila, ze aj to patri medzi priznaky 😀

lavyrle
29. dec 2012

a este posledny prispevok, kedze tu nik nie je. Akurat som sa docitala, ze k splynutiu vajicka a spermie moze dojst az 7 dni pred ovulaciou !!!!! To by uplne vysvetlovalo moje posledne tehu !!! A tym padom dojde skor k uhniezdeniu a preto mozno niektore zeny pocituju prve priznaky aj hned po ovulacii

somsa
29. dec 2012

@katinka4 vitaj...ja som brala dlho HAK a v auguste som vysadila..ale snazit sa ideme az v aprili..ja som mala tiez prve dva mesiace ok (pozostatky hormonov) a potom az po vyvolavacke a teraz uz 2x po sebe iba 25 dnove cykli...tak si meriam teplotu aby som sa zorientovala kedy mam ovu a od aprila uz nechcem nic merat len si uzivat 😎

kiki6
29. dec 2012

@lavyrle no baby, tieto príznaky mám už minimál. pol roka a nič, no ja by som bola už minimál. 3x tehotná podľa tohto a test stále negatívny.

zlatat
29. dec 2012

@kiki6 presne aj ja - posledné dva cykly - dokonca mi bola pred týždňom aj riadna zima, aj som to detskej Dr. spomínala, lebo som bola s malým u nej a veru by ma nenapadlo, že to môže byť aj tehu príznak

lavyrle
29. dec 2012

@kiki6 a ty mas daco nove? Nahovorila si muza na vysetrenie?

@zlatat ja sa zas potim, tak vnutorne, ale to asi nie je priznak, no dost mi to ide na nervy. Uz som rozmyslala ci nemam daco so stitnou zlazou

kiki6
29. dec 2012

@lavyrle no ja som už myslela, že som , ale samozrejme môj organizmus neesklamal a dostala som na 0. deň krámy, fasa nie ? Takže keď som myslela, že už som, tak som to s mužom neriešilia. Ale už som ho nahovorila, vybavím to všetko za neho, len nech mi dá tu vzorku a ja si zoberiem taxik a odnesiem to tam. Už to mám všetko vymyslené. Tak v januári niekedy to zrealizujeme a potom ma začnú viac vyšetrovať. Takže zatiaľ sa snažíme prirodzene a robili mi znova nové HCG aj ostat. veci ale idem na kontrolu až v januari. Ale podľa výsledkov čo som jej doniesla pred tým, tam nemám niečo v poriadku s vaječníkmi, takže uvidím teraz čo a jak..

kiki6
29. dec 2012

@zlatat no mne blbo, bruátlne unavená, kovová príchuť v ústach no všetky možné príznaky, dokonca aj mega tlak v prsiach a navreté no a samozrejme potom krámy, takže tak.....

kiki6
29. dec 2012

@lavyrle na 40. deň som dostala.....

daniwaugh
29. dec 2012

@lavyrle ved sa uhniezduje 5-10dni tak preco nie tch 5?🙂

daniwaugh
29. dec 2012

@lavyrle a jak mozu splynut ked este nie je ovu? to nie je sarkasticka otazka, to ma fakt velmi zaujima! daj ten clanok 🙂

lavyrle
29. dec 2012

@daniwaugh http://www.lekar.sk/clanky/ako-zistim,-ze-som-t...
no netusim ani ja.....ale u mna to na 100% bolo tak, ze v case ovu mi uz bolo zle a to by nebolo mozne, pretoze to znamena, ze v tom case uz bolo oplodnene vajicko uhniezdene a vylucovalo HCG, nie? Ale zas test mi na 21DC este nic neukazal...

mauerka
29. dec 2012

@lavyrle V tom clanku sa pise len o tom, ze PLODNE DNI mozu byt 4-7 pred ovu - to znamena, ze ze spermose maju sancu prezit v tebe a pockat si na ovu - a asi tak nejak to bolo u teba pri prvom tehu, preto aj ten neg. test na 21DC @daniwaugh

mauerka
29. dec 2012

@kiki6 Parada, ze to beries do vlastnych ruk /a asi aj doslova, ked spominas taxik 😀 / Kam budete chodit? My by sme po roku uz asi aj mali podniknut aspon spermiogram, takze zvazujem Gyn Fiv alebo ISCARE...

lavyrle
29. dec 2012

@mauerka nie, pise sa tam, ze spermie s vajickom splynu vacsinou uprostred menstruacneho cyklu pocas plodnych dni, ktore su 4-7 dni pred ovulaciou alebo dva dni po nej 🙂 tak ja som uz z toho jelen 😀

mauerka
29. dec 2012

@lavyrle Nebudem sa priecit 🙂

lavyrle
29. dec 2012

@mauerka ale hej - mas pravdu, vsak je jasne, ze vajicko je schopne oplodnenia az po uvolneni 😀 no uz mi uplne sibe, idem radsej citat 😉 myslim knihu od Jeziska a nie clanky o oplodneni

mauerka
29. dec 2012

@lavyrle Ja mam rozcitanu Evitovku VSETKO ALEBO NIC, celkom sa da.

lavyrle
29. dec 2012

@mauerka ja citam D.Dana a este ma caka od Keleovej-Vasilkovej - trosku sladke, ale hodi sa na Vianoce 🙂