Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
hanba mi - uz viem z coho boli tie do ruzova a cervena bodky 😨 z mojho noveho pyzama....som si teraz vsimla, ze to su take ako vlakienka 😔
A zabudla som vam napisat, ze mne sa skoro nikdy nic nesniva, teda nikdy si to nepamatam, ale tuto noc sa mi snivalo, ze sa mi narodilo dieta - neviem pohlavie, ale viem presne ako vyzeralo 😕 nemate niekto snar, ze to co znamena???
A spala som skoro do 11tej 😔 to sa uz vtedy asi BT nemeria 😎
A uz som aj vygooglila co taky sen znamena " Sny o narodení dieťaťa sú symbolom toho, že vo vás vznikajú nové nápady alebo projekty. Dieťa predstavuje nové začiatky alebo nadchádzajúce udalosti. " 🙂 🙂 🙂 🙂
aha co som nasla
http://www.otehotnenie.sk/post/prve-znamky-teho...
vcera som bola u susedy na kave a ta mi zahlasila, ze mam nejake leskle oci ako pri chorobe 😕 ale fakt som netusila, ze aj to patri medzi priznaky 😀
a este posledny prispevok, kedze tu nik nie je. Akurat som sa docitala, ze k splynutiu vajicka a spermie moze dojst az 7 dni pred ovulaciou !!!!! To by uplne vysvetlovalo moje posledne tehu !!! A tym padom dojde skor k uhniezdeniu a preto mozno niektore zeny pocituju prve priznaky aj hned po ovulacii
@katinka4 vitaj...ja som brala dlho HAK a v auguste som vysadila..ale snazit sa ideme az v aprili..ja som mala tiez prve dva mesiace ok (pozostatky hormonov) a potom az po vyvolavacke a teraz uz 2x po sebe iba 25 dnove cykli...tak si meriam teplotu aby som sa zorientovala kedy mam ovu a od aprila uz nechcem nic merat len si uzivat 😎
@lavyrle no ja som už myslela, že som , ale samozrejme môj organizmus neesklamal a dostala som na 0. deň krámy, fasa nie ? Takže keď som myslela, že už som, tak som to s mužom neriešilia. Ale už som ho nahovorila, vybavím to všetko za neho, len nech mi dá tu vzorku a ja si zoberiem taxik a odnesiem to tam. Už to mám všetko vymyslené. Tak v januári niekedy to zrealizujeme a potom ma začnú viac vyšetrovať. Takže zatiaľ sa snažíme prirodzene a robili mi znova nové HCG aj ostat. veci ale idem na kontrolu až v januari. Ale podľa výsledkov čo som jej doniesla pred tým, tam nemám niečo v poriadku s vaječníkmi, takže uvidím teraz čo a jak..
@daniwaugh http://www.lekar.sk/clanky/ako-zistim,-ze-som-t...
no netusim ani ja.....ale u mna to na 100% bolo tak, ze v case ovu mi uz bolo zle a to by nebolo mozne, pretoze to znamena, ze v tom case uz bolo oplodnene vajicko uhniezdene a vylucovalo HCG, nie? Ale zas test mi na 21DC este nic neukazal...

@lavyrle aj odo mňa si mala darček ... predtým som mala srdiečka a tie sa premenili na darčeky