Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
kočky čo ste aspon trochu hovoriace (čitajuce) anglicky totot je suer članok o testoch,kedy testovat,ako a o duchoch na testoch po limite a podobne 😉 http://www.peeonastick.com/hptfaq.html
@twistybaby dikes, idem si to citat 🙂
@twistybaby po limite ten test uz asi nie je moc spolahlivy
dalsia uzitocna vec kočky POVINNE PRECITAT ! 🙂 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/kukujka/clan...
@twistybaby citam citam, super 🙂
Mile drahe snazilky, prajem vam uzasneho Silvestra, co najviac fun... a veselych zazitkov....Ja pracujem na Silvestra ale uzijem si to vecer neskor. Have a happy 2013!!! YEAH... 🙂 Love you all 🙂
Jaj 2013 chcem uz konecne aj ja dve ciarky// prosim...dnes mame vyrocie 5 rokov..snazime sa 7mesiacov a zatial nic .prajem vsetkym snazilkam vela trpezlivosti a hlavne pevneee nervy! 🙂 🙂 🙂
Dievcata ak mozem, pridavam sa k Vam, bude snazilkou v 2013tom (musim mat pauzu zo zdrav. dovodov), ale az neskor, vsetkym nam prajem uspesny rok 2013 a nech coskoro zazijeme ten jauzasnejsi pocit na svete, ked sa v nas rodi novy zivot!!!
vitajte baby
@bibinkaleo
@laura84 ja tiez zacinam az v aprili2013
@somsa preco az april.. ja som si tiez hovorila pockam pockam az od marca a vidis staaaale cakakm a cakam .. a uz mi je to totalne jedno kedy sa narodi ci v zime ci v lete .. hlavne ze bude... 🙂 🙂 🙂
@bibinkaleo lebo sme dostali dovolenku a uz by som nemohla letiet keby som bola teraz tehu..no a tak ja dufam ze v mojom veku(24) nebudu 4 mesiacr az taky problem..a ak by problem bol tak mam este dost rokov aby som ho riesila...preto sme sa aj rozhodli skusit babo skor,napriek tomu ze mam az o rok a pol statnice 🙂 ...ale rok 2013 bude carovny takze to zvladnes aj ty...sme sa uz tu uz dohodli ze to vsetkym vide 😎
@bibinkaleo
@laura84 vitajte 🙂
Dnes BT v rovnakom case 36,9 🙂
@somsa
@bibinkaleo
Dievcata tie ktore to odkladate z inych ako zdravotnych dovodov, odporucam snazte sa hmed!!!
My sme odkladali...a rodila som predcasne, mala som tazku preeklampsiu a syncek boj o zivot nezvladol....ja som na to tiez nebola najlepsie a dostala som plucnu emboliu....
A teraz s placom pocitam dni kedy sa budeme moct opat snazit....
@laura84 to je mi velmi luto ☹ ked som rodila syna tak pri mne lezala mamicka s preeklampsiou a ze to z nicoho nic - proste nic jej nebolo a zrazu bojovali o zivot 😒 musi to byt tazke, ale ideme dopredu. Vsetky. Ja som mala M.abort v 11tt v auguste, ale tak to sa neda porovnavat. Rok 2013 bude pre nas krasny !!!!!!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_m...
vidite to ci nie???
Ale ovulation pain som mala 25.12 - to musim opravit
@lavyrle tak tebe to vyzera velmi snubne 🙂 teplota ti pekne stupa 🙂 mne uz az tak nie, dneska som si merala a bolo 36,52, co je o 0,06 menej ako vcera cize nic z toho.kramy mym mat buduci pondelok.som zvedava co sa z toho vykluje.... ☹ kazdopadne dala som hlavu hore a zaväzok ze ak nebudem teraz tehu tak do buducej ovulky musim zhodit 6 kg.... mam na to 30 dni 🙂
@twistybaby ja som schudla 4,5 kg za jeden mesiac, ked som sa snazila 🙂 teraz sa stopem tymi vitaminmi a neviem ci sa takto da schudnut 😀
ono je to asi tym ze aj ja som na ff prihlasena a automaticky ma prihlasuje..
@lavyrle ja talacim tiez femibion takze neviem,ale mam pocit ze priberam uz aj zo vzdcuhu, ved som pribrala 8 kil od leta 😅 ved to neni mozne ja sa predsa neprezieram ako prasa 😅 takze cyklotrening a dieta to istia 🙂
no baby ideme my lyzovat, pridem poobede. Pekny den
dakujem krasne za darcek! neviem komu ale potešil ! 🙂 poslala som dalej 🙂

@lavyrle to mate super, ked mate vlek pri dome 🙂 , mozete celu zimu lyzovat 😎 a ako to mate s platenim za vlek, co to stoji? 😕