Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ms ma byt az o tyzden tak kvoli nej by hadam uz neklesala. Kde ste vsetkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?
ahojte
@lavyrle to si pamätám, že si mi spomínala, ako sa ten úžasný múdry pán doktor správal, len som si nepamätala, že kedy si tam bola a kedy budú výsledky ... som strašne zvedavá na ne.
Mne prišiel list z genetiky, že sa máme s MMom objednať na genetické vyšetrenie karyotypu - ale to brali do úvahy výsledky z tripple testov a to, že som 3x potratila, ale neviem či to má význam, nakoľko všetky deti boli úplne OK - teda tie dva potraty nevieme, ale endokrinologička mi povedala, že mohla byť na vine štítna žľaza.
Som zvedavá, čo na to povie MM, či pôjdeme ... možno kôli deťom by nebolo odveci tam ísť
@lavyrle ty sa nestresuj to moze byt vselijakymi okolnostami, mne fertility friend kazdy druhy den hovori ze uz si nie je isty ci som mala ovu tak mi to sibnuto skace a na dalsi den ked dam dalsiu teplotu tak som zasa mala ovu a na dalsi den zasa nie (akoze ovu stale ten isty datum hej ale proste teplota mi nestupa a ked je dva dni taka ista tak je z toho zmateny program) takze srandy kopec :D
@lavyrle nestresuj zlatino, este nic nevies.
ja mam dnes 36,48 a to je zase pokles takze uz zaadzujem definitivne nadej,kazdy den to klesa a toto je uz moc nizka teplota... nevadi davam hlavu hore,nasadzujem tvrdu diétu a jde se makáááát 😀
inak co myslíte,mam ist na preventivku dneska na gyndu, ( v pondelok cakam kramy) , alebo mam ist az po kramoch?
@lavyrle inak to je pravda co si pisala ,od 5DPO do 11DPO mze na den- dva poklesnut kôli uhniezdvaniu ale to nevadi zevraj, to m ist potom zas hore.. drzim palce aby to pekne stuplo ;)
@twistybaby ja som dnes 8DPO a na gyndu sa podla mna chodi tesne po mrche - bude viac vidiet
@lavyrle jáj,super diki 🙂
@twistybaby páni ty máš takú teplotu ako ja mávam pred ovuláciou ... dnes som mala 36,43 a to ani podný hlien mi ešte nenaskočil, takže ovulka bude bohvie kedy 😖 No určiet do soboty asi nie ☹ ☹
@lavyrle poviem Mmovi, aby sme šli - už len do budúcna kôli chlapcom ... nemôžem mu povedať, že kôli tretiemu 🤐
@lavyrle ja som tu! a ty nedepkuj moja! ved si sama citala ze kludne moze teplota klesnut a neklesla ti vôbec tak ako by to malo byt pred ms tak nestresuj,kludne to moze byt uhniezdovanie! boze uz si ako ja! 😀
normálne by mal vyjst zákon pre snazilky - zákaz pozorovania sa!!!!! 😠 😀
@twistybaby no ved som ti hovorila, ze budem taka ista 😀 pred ms by ako klesla? Pod tu ciaru? No tesim sa na zajtra - sa asi pokakam od strachu v tej posteli 😝 a mam chut si ist kupit tehu test....ale tak aspon mame vylesteny dom - som sa musela niecom zamestnat
A kde je pingu???? Ta chce zajtra testovat a ja som hrozne zvedava ci jej uz daco ukaze.
Boze, daj mi trpezlivost, ktora mi cely zivot chyba 😕

@lavyrle ☹
😢
☹