icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
giuska
2. jan 2013

@lavyrle

😢

lavyrle
2. jan 2013

@giuska zatial sa nic nedeje, lebo ze vraj pri uhniezdovani poklesne BT 🙂 a potom by mala zas vyskocit. Vcera tie krce - no neviem. Mohlo to byt aj to hniezdovanie? Ci to tak neboli?

lavyrle
2. jan 2013

Ms ma byt az o tyzden tak kvoli nej by hadam uz neklesala. Kde ste vsetkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?

giuska
2. jan 2013

@lavyrle ja neviem ja si ni 😖 kdy nemeram teplotu,fuj len dnes ma akosi boli bruško citim sa jak balon aj prsia ma bolia

zlatat
2. jan 2013

ahojte
@lavyrle to si pamätám, že si mi spomínala, ako sa ten úžasný múdry pán doktor správal, len som si nepamätala, že kedy si tam bola a kedy budú výsledky ... som strašne zvedavá na ne.
Mne prišiel list z genetiky, že sa máme s MMom objednať na genetické vyšetrenie karyotypu - ale to brali do úvahy výsledky z tripple testov a to, že som 3x potratila, ale neviem či to má význam, nakoľko všetky deti boli úplne OK - teda tie dva potraty nevieme, ale endokrinologička mi povedala, že mohla byť na vine štítna žľaza.
Som zvedavá, čo na to povie MM, či pôjdeme ... možno kôli deťom by nebolo odveci tam ísť

zlatat
2. jan 2013

@lavyrle ešte zajtra môže stúpnuť ... návod ako nestresovať nepoznám 😖 😖 Ale tiež by som ho rada poznala
A ak má prísť MS až o týždeň, tak to kľudne môže byť implantačný pokles 🙂

daniwaugh
2. jan 2013

@lavyrle ty sa nestresuj to moze byt vselijakymi okolnostami, mne fertility friend kazdy druhy den hovori ze uz si nie je isty ci som mala ovu tak mi to sibnuto skace a na dalsi den ked dam dalsiu teplotu tak som zasa mala ovu a na dalsi den zasa nie (akoze ovu stale ten isty datum hej ale proste teplota mi nestupa a ked je dva dni taka ista tak je z toho zmateny program) takze srandy kopec :D

mauerka
2. jan 2013

@lavyrle Pisala si : "idem so psami von - zatial vymyslite navod ako nestresovat " - a ja som to 2x precitala: idem s PRSAMI von.... A samozrejme som pulila oci, ze cooooo? 😀 Klidek, teplota jeden den nic neznamena.

lavyrle
2. jan 2013

@zlatat a aj tie krce v podbrusku mozu znamenat uhniezdovanie? Ale dnes to uz nemam - uz predvcerom ma parkart tak ostro pichlo, ale vcera vecer to bol doslova taky krc 😒 no a dnes uz nic, iba ta teplota klesnuta

lavyrle
2. jan 2013

@zlatat ja by som asi sla na tu genetiku - nic sa zo nedas a ked ta volaju, preco nie

lavyrle
2. jan 2013

@mauerka hej hej aj s prsami som bola von 😀

@daniwaugh diky za ukludnenie

twistybaby
2. jan 2013

@lavyrle nestresuj zlatino, este nic nevies.

ja mam dnes 36,48 a to je zase pokles takze uz zaadzujem definitivne nadej,kazdy den to klesa a toto je uz moc nizka teplota... nevadi davam hlavu hore,nasadzujem tvrdu diétu a jde se makáááát 😀

inak co myslíte,mam ist na preventivku dneska na gyndu, ( v pondelok cakam kramy) , alebo mam ist az po kramoch?

twistybaby
2. jan 2013

@lavyrle inak to je pravda co si pisala ,od 5DPO do 11DPO mze na den- dva poklesnut kôli uhniezdvaniu ale to nevadi zevraj, to m ist potom zas hore.. drzim palce aby to pekne stuplo ;)

lavyrle
2. jan 2013

@twistybaby ja som dnes 8DPO a na gyndu sa podla mna chodi tesne po mrche - bude viac vidiet

twistybaby
2. jan 2013

@lavyrle jáj,super diki 🙂

lavyrle
2. jan 2013

@zlatat ano ms ma prist 9.1

giuska
2. jan 2013

@lavyrle je mi zleeeeeeeeee fuj

lavyrle
2. jan 2013

@giuska a ja mam depku a tu nikto nie je ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ uz som upratala cely dom a stale ma to nepreslo
to je dobre, ze ti je zle :D

asi idem obzerat vsetky grafy bazalnych teplot u tehuliek

giuska
2. jan 2013

@lavyrle kašly na grafy radšej si chod kuknut nejaky dobry film a nie grafy 😀

lavyrle
2. jan 2013

@giuska uz som v tom az po usi a to som este pred 2 tyzdnami bola hrdinka 😀 ja uz neviem, ale prsia ma stale bolia. Preco by ma teda boleli? Uch....nech uz je o tyzden neskor 😝

zlatat
2. jan 2013

@twistybaby páni ty máš takú teplotu ako ja mávam pred ovuláciou ... dnes som mala 36,43 a to ani podný hlien mi ešte nenaskočil, takže ovulka bude bohvie kedy 😖 No určiet do soboty asi nie ☹ ☹
@lavyrle poviem Mmovi, aby sme šli - už len do budúcna kôli chlapcom ... nemôžem mu povedať, že kôli tretiemu 🤐

zlatat
2. jan 2013

@lavyrle prečo máš depku?

giuska
2. jan 2013

@lavyrle vydržime to ja mam brucho totalne nafuknute a to som skoro nič nejedla prsia bolia ale testy si robit už nebudem kašlem na to lebo som len neštastna ked vijde negativny tak počkam na pani mrchu 😀

lavyrle
2. jan 2013

@zlatat lebo mi klesla teplota 😔

@giuska vyzera to nadejne

twistybaby
2. jan 2013

@lavyrle ja som tu! a ty nedepkuj moja! ved si sama citala ze kludne moze teplota klesnut a neklesla ti vôbec tak ako by to malo byt pred ms tak nestresuj,kludne to moze byt uhniezdovanie! boze uz si ako ja! 😀

normálne by mal vyjst zákon pre snazilky - zákaz pozorovania sa!!!!! 😠 😀

lavyrle
2. jan 2013

@twistybaby no ved som ti hovorila, ze budem taka ista 😀 pred ms by ako klesla? Pod tu ciaru? No tesim sa na zajtra - sa asi pokakam od strachu v tej posteli 😝 a mam chut si ist kupit tehu test....ale tak aspon mame vylesteny dom - som sa musela niecom zamestnat

A kde je pingu???? Ta chce zajtra testovat a ja som hrozne zvedava ci jej uz daco ukaze.

Boze, daj mi trpezlivost, ktora mi cely zivot chyba 😕

zlatat
2. jan 2013

@lavyrle ty tu nedepkuj, potom môžeš, keď ti klesne teplota deň pred očakávanou mrchou ... jasnéééé !!!!
Pred MS nemusí klesnúť pod čiaru - pozri si moje grafy vo fotoblogu

lavyrle
2. jan 2013

@zlatat tak, ale ako viem ci uz nejde mrcha? Po spravnosti by mala prist 9.1, ale neviem ci este nieco funguje ako ma 😒 uvidime zajtra, ale mam z toho pekne stavy...to cakanie a neistota ma zabija

zlatat
2. jan 2013

@lavyrle neviem ako u teba ale u mňa ak viem presne kedy bola ovulka, tak presne viem, o koľko dní mám čakať MS ... fáza od ovulky po MS sa mi ani po MA nezmenila, ostala mi 12-dňová

lavyrle
2. jan 2013

@zlatat ja som mala ovulku na 99% 25.12 podla bolesti....ale termin ms mi vychadza na 9.1