icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
somsa
2. jan 2013

@zlatat dnes som trochu citila na lavej strane (min mesiac na pravej) ale to iba raz a iba troska...a min mesiac iba ten jeden den zo 2x ale teda dost silny, akoby krč

mauerka
2. jan 2013

@somsa Este sa zameraj na hlien, v tvojom veku 🙂 som ho mala na rozdavanie xixixi, mal by byt tahavy /aj niekolko cm medzi prstami/
@zlatat Zlatka, ty si na tom s hlienom ako? U mna - po kilach grepov N-acetyl cysteine, .... je ho dost, ale: ovu mam 18DC, ale vajcovy hlien pozorujem 11.-15DC...?

zlatat
2. jan 2013

konečne som našla vitamíny pre snažilky, tehuľky, ktoré môžem aj ja - neobsahujú jód http://www.vitaminyvspreji.sk/vitamist-prenatal-13

zlatat
2. jan 2013

@mauerka minulý cyklus som ho mala hodne a to 4 dni, čo inokedy to bola bieda - teraz ešte stále nenabehol. Dúfam, že najneskôr zajtra už nastúpi.
Minulý cyklus začal na 10DC a ovulka bola na 14 DC

giuska
2. jan 2013

@mauerka tak aspon si myslim vtedy ma boelo brucho ja sa moc nevyznam v tychto ovolkach ja som si to nejako nikdy nevšimala

somsa
2. jan 2013

@mauerka ten mam ako z ucebnice...vcera zacat trosicka a dnes ovela viac

daniwaugh
2. jan 2013

no som tu! hackujem dalsie saty 😀 😀

mauerka
2. jan 2013

@giuska Tak mozno sa zadari aj tak 🙂 Ja sa "v tych veciach" vyznam velmi dobre a co z toho, ze? Ale toho 11.12. si ovu najpravdepodobnejsie nemala, skor niekedy 26.-29.12. Ak silou mocou chces testovat, tak najskor zaciatok bud. tyzdna, skor to nema vyznam.

mauerka
2. jan 2013

@daniwaugh No parada 😀

lavyrle
2. jan 2013

som doma a mam rapiclear 2v1 - prvy pouzijem v sobotu rano a druhy v stredu 😀 no mozno sa dovtedy vsetko vyvinie inak

somsa
2. jan 2013

@daniwaugh moja mamina mi dnes dala mini hackovane balerinky...a to ano netusi ze to chceme zacat skusat...asi je bosorka 😀

giuska
2. jan 2013

@mauerka tak ak tomu dobre rozumiem ked som mala ms14.12 tak ovulka je potom? 🙂

lavyrle
2. jan 2013

@daniwaugh 🙂 🙂 🙂 sikulka

@giuska a co ti povedali na tie krce? Ja som mala ovulku asi 25.12 😉 kedze mam mat mrchu 9.1 a ty 14teho - tak by sedelo to co pise @mauerka - ovu mohla byt okolo 29.12

zlatat
2. jan 2013

@giuska no jasné, najprv máš MS, potom býva v strede cyklu ( v ideálnom prípade - niekedy býva posunutá ) ovulku a po 12-14 dňoch ( u niekoho aj dlhšie ) ďalšia MS
To mi chceš fakt povedať, že takéto veci nevieš ? Potom si šťastné žieňa, keď aj bez týchto vedomostí máš 3 krásne detičky 🙂

giuska
2. jan 2013

@mauerka takto bola som u lekara 9.12,lebo som mala bolesti v lavom vaječniku a on mi zistil že tam mam vela folekul a preto ma to boly,potom 11.12som si dala vybrat teliesko a 14.som dostala ms a o babo sa snažime od vybratia telieska tj od 11teho 😀

giuska
2. jan 2013

@lavyrle nič že si mam dat magnezium 😀 a len to že to endometrium mam 9,2mm a krčok 77mm to je všetko

giuska
2. jan 2013

@zlatat ja som sa tym nikdy nezaoberala to až teraz ma posadla nejaka mania 😀 asi tym že starnem a malo toho viem ale neni od veci sa troška v tom vyznat hlavne ak mi ma kto vysvetlit veci ako laikovy

lavyrle
2. jan 2013

@zlatat ja som tiez doteraz vobec neuvazovala nad tym kedy je ovu, kedy su plodne dni....vedela som co je ovu, ale u seba som ti nikdy neskumala 😎

zlatat
2. jan 2013

@lavyrle vravím - šťastné ženy 😵 že @mauerka ?
Keby som si ja nesledovala cyklus, tak nemám ani jedno dieťa 😒

lavyrle
2. jan 2013

inak ja mam pocit, ze mam PMS - mam depku ako svet, som nervozna, chce sa mi revat, spat - sibe mi 😒 a neverim, ze by to bolo tou BT. Esteze sli chlapi hrat hokej - lebo by som ich prizabila 😀 toto je na prd

lavyrle
2. jan 2013

@zlatat ale preco? Vsak keby ste pravidelne sexovali vzdy, ked sa da - tak by sa dakedy trafilo, nie? Ci vies o ovu alebo nevies. Co si ziskala sledovanim ovu?

somsa
2. jan 2013

@giuska
@lavyrle ja to zase potrebujem vediet vsetko dopredu..aby som mala dusu na mieste..proste potrebujem mat vo veciach poriadok...aj v cykle 😀 moj doktorko si uz zo mna aj srandu robi ked mam pri vsetkom milion otazok...ale ved nespytas sa - nevies

giuska
2. jan 2013

@somsa tak moj doktor mi nič nepovie len to že je všetko ako ma byt 😀

mauerka
2. jan 2013

@giuska To, ze si mala 9.12. vela folikov neznamena, ze prisla hned ovu, pravdepodobne to bude tak, ze bola az okolo toho 28.12., ale predpokladam, ze ste tak ci tak sexovali pozehnane vela 😉 takze to je v podstate jedno kedy bola, len aby bola... endometrium mas dostatocne vysoke, co je fajn - ale zase to nic neznamena, ale je to dobre.

giuska
2. jan 2013

@lavyrle alebo sa poštastilo 😝

lavyrle
2. jan 2013

@somsa lenze ja som mala od 14tich vzdy menzes presne 28/5....ziadne vykyvy, meskania. Ked som chcel byt tehu - bola som, hned. Dako nikdy nebol dovod sledovat tieto veci. Nie som si vedoma, ze by mi niekto niekedy bral hormonalny profil 🙂 nemavam gyn problemy, ani len mykozy. Az na tie dva nestastne potraty - lenze medzitym dve zdrave tehotenstva. A tym padom sa to berie ako uplne v norme 😕 ak mam daku poruchu tak jedine v hlave - momentalne mam pocit, ze aj hej - chcem spat a zobudit sa o tyzden

giuska
2. jan 2013

@mauerka sexikujeme ked sa da tak každy druhy den nech nežerem 😀 😝

mauerka
2. jan 2013

@lavyrle @zlatat Ja som 1x otehotnela ani neviem ako, to je pravda, ale mala som o 13 rokov menej 🙂 A ja som si zvykla presne kontrolovat cyklus hlavne ako sposob antikoncepcie, kedze som nikdy nebrala HA a teraz, ked sa snazime, uz len "doladujem detaily" hahaha

lavyrle
2. jan 2013

@giuska moj mi tiez vzdy povie len toto. Ze vysledky zo sterov budu o tyzden, ak by tam nieco bolo - zavolaju 🙂 a inak je vsetko ako ma byt. Dovidenia

@mauerka cim vyssie endometrium, tym lepsie, nie?

zlatat
2. jan 2013

@lavyrle to, že sme sa čaastejšie túlili práve okolo ovulky ... a potom ja nemám to šťastie, že na 1.-2. pokus sa to podarí.
Vieš ako dlho nám trvalo, kým som za Tominom otehotnela. Aj Radko sa nám podaril až po 2 rokoch 😖 Ani pravidelný s... nám nepomohol.
A po TOminovi som ako @mauerka toto používala ako antikoncepciu, nakoľko som bola po sekcii a 1,5 roka som mala zakázané otehotnieť
No a ako rôčky pribúdajú, nie je to také jednoduché otehotnieť ☹