Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@fila1985 to urcite nie,mozno ked mas nejaky siesty zmysel alebo iny "dar", ale vpodstate ked sa vajičko oplodni stale len "plava" v priestore kym dojde do maternice...ono nevyraba ziaden hormon ani nic nemozes to citit.az ked je v maternici a uhniezdi sa vytvori sa mikroskopicka placenta ktora zacne produkovat HCG tehu hormon a az potom je mozne mat priznaky... 😉
@somsa to mas fajn 😉 to zavidim 😉 asi nemá vela roboty 🙂
@twistybaby dakujem 🙂 no divne je to cele, asi si len ja domyslam🙂
@zlatat
@twistybaby
@lavyrle baby mam problem zajtra davam psa preč mam 5mesačneho stafordika ale kedže planujeme babo musi z domu lebo 4 deti a pes je podla mojho logickeho zmyšlania moc,moc ho preč nechcem dat ale viem že pri dvoch školopovinnych detocha jednej školkarke a byby nebudem mat na neho čas ,myslite že robim spravne strašne ho lubim
@giuska kam preč? ako preč?
@twistybaby davam ho jednej rodine zajtra si maju po neho dojst o pol tretej takže mam čas premyšlat
@fila1985 to vies,kazdy sa viacej pozoruje ked velmi tuzi po babatku, sme tu vsetky take, vsimame si kazdy detail a potom ho tu konzultujeme...ale je to iba domýšlanie,pravda je taká že najskôr tak 6 až 7 dni po ovulaci by si mohla zacat nieco tusit ale to je len velmi malo pravdepodobne ze sa uhniezdi tak skoro.... 😉
kočky, pozerám na Markíze Pestúnku ... no poviem vám, keď vidím, čo tie deti robia, ako vyvádzajú, aké afektované záchvaty majú ... zisťujem, že ja mám doma dvoch neskutočne úžasných anjelikov
@giuska jáááj, lebo ja by som ho hned brala,k nasmu Pitbulovi by sa hodil 😉 ja ti neviem,a bývas v rodinnom dome ci byte?
@twistybaby ale roboty ma dost...lebo teraz aj jeho otec na zrusil ambulanciu a vacsina pacientiek sa mu tam nahrnulo..ale on je asi taky pohodak alebo co
@zlatat ja som to kukala dve minuty a normalne som vdacna bohu ze mam take uzasne dieta!!! a to som si myslela ze je neposlusny,tss...zistujem ze je to anjelik uz len svätožiara mu chyba...a ked kukam na tie deti v telke normalne ma amok chyta a vedela by som ich velmi zbit!
@twistybaby v rodinnom dome ale s jednym susedom jemu nevadi a v lete by bol vo voliere ale asi by bol neštastny strašne je na mne zavisly ja ho nechcem dat preč len sa bojim že ho nezvladnem a vieš ako je to stymito havinami treba sa im venovat aby nebily hlupy a neubližily ja fakt neviem čo robit
@somsa takze je mlady? hmmm ? 😵 😀 to by som sa nehala vysetrit hned 😀
@twistybaby hmmm tak mi asi nic ine neostava,len cakat...z krvi sa to da za ako dlho zistit po oplodneni?dnes mi povedala sestricka, ze po dvoch tyzdnoch sa to da zistit z krvi
@giuska no ale ved v lete by si aj tak bola na dvore s babom nie? ja mam hafa iba na dvore a je zlaty, s malym sa cele leto hraju vjednom kuse,odkedy krpec ovori oci rano,je na dvore so psom.... a ja tam presedim cely den pri nom na terase 🙂
@twistybaby @somsa Aj ten moj gyndos je nebezpecne pohladny 🙂
@twistybaby presne - aj ja som si myslela, že mám doma dvoch čertíkov, ale keď som videla tie dve deti, zistila som, že tie moje sú neskutočne fantastické ... a veruže aj mne by uletela ruka, keby moji toto robili 😖
@fila1985 no asi priblizne po dvoch týždnoch. tiez treba cakat na uhniezdenie aspon 11 dni a az potom....
Ahojte dievčatá. Keďže verím v silu pozitívnej myšlienky, chcela by som vás poprosiť, či by ste mi nevenovali jednu svoju pozitívne tehulkovsku. Totiž dnes som si to konečne povedala nahlas. Áno, chcem mimi, už sa nebudem báť. Tak a je to von. Držím vám všetkým palce. A ďakujem.
@twistybaby som stoho neštastna lebo sa neviem rozhodnut a ja som tiež neni super žena 4 deti a velky pes priatel stale v robote a ja nemam moc velky vyber v rodine čo by sa trhaly mi pomahat rozum vravy že by pre psa bolo lepšie žit s niekym kto bude mat na neho čas srdce niečo ine ☹
@fila1985 Ver mi, ze ani nevies, kedy si bola skutocne oplodnena /co ti samozrejme prajem aby tak bolo/ Ked ste mali styk napr. v sobotu, k oplodneniu kludne mohlo dojst az vo stvrtok - a to je 5 dni rozdiel Teda ak presne nevies, kedy bola ovu, co predpokladam, ze asi nevies.... Takze klidek, tu nepomoze nic ine ako cakat 🙂 Den, dva pred ocakavanou ms otestuj, ale aj to je skor take "povazlive".
@fila1985 a preco to tak velmi suriš? niekam sa ponahlas? plodnie deti neni take jednoduche, nemusi sa ti to podrait na prvy sup a ked sa tym budes velmi zaoberat nielenze neotehotnies,este si privolas falosne priznaky a potom sklamanie... zatazujes hypofízu ktora ti produkuje stresový hormon ktory spôsobi ze ak aj tehotna budes, mozes potratit,preto klud, pekne si uzvat keksíkovanie, pockat na mršku, ked dojde zacat sa snazit odznovu ale nesilit to,lebo z nátlaku na svoje telo nedostanes nic pozitívne.... 😉 vlastna skusenost 😉
@giuska tak asi ano.... ale preco ste ho potom kupovali ak sa mozem spytat?

ahojte som tu nova, chcela by som sa spytat na vas nazor, ci je mozne citit tehotenstvo 2 dni po oplodneni?dakujem vam za odpoved🙂