icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
giuska
3. jan 2013

@twistybaby to som ešte nevedela že ma chyti mamičkovsky pud a budem chcieť tak skoro 4 babo 😖 to sme planovaly tak za dva roky,

twistybaby
3. jan 2013

@mauerka @somsa dokelu to len ja mam stastie na samych starčekov? 😠

twistybaby
3. jan 2013

@giuska joj moja no tak radsej ho daj niekomu inemu,ale si si ista ze ho ten niekto nevyhodi na ulicu?

giuska
3. jan 2013

@twistybaby nevyhodi zdaju sa byt milovnici psov hocikomu by som ho nedala

daniwaugh
3. jan 2013

@ckatka posielame kopu tehu energie 🙂

a baby prosim vas to ako rychlo pisete?????????????????????????????????

fila1985
3. jan 2013

@twistybaby neponahlam sa, len som nedockava, verim tomu, ze to bude na prvy krat, aspon pevne dufam, poviem o mesiac 🙂))) asi to bude najlepsie nemysliet na to a vypustit to z hlavy....len ked moj muz stale chodi okolo mna a mysli si,pevne veri, ze uz som v tom....tak je tazko na to nemysliet,viem ze to znie divne , ale je to tak, ale skusim na to nemysliet 🙂))

giuska
3. jan 2013

@daniwaugh mame rychle prsty deti uložene ešte riady ma čakaju a možem ist haji 😀

nikaniko
3. jan 2013

babule a este jedna otázka. ak mám ovuláciu 13 kedy je najlepsia pravdepodobnost mat pohlavný styk aby sa oplodnilo vajícko??? chceme to skusit natože sa blýží ovulácia. dakujem

lavyrle
3. jan 2013

@giuska no toto je zla otazka pre mna 😒 ja by som ho prec nedala. Ako vam to slo doteraz, pojde aj odteraz - vsak mas aj priatela a deti mozu pomoct, ale to je moj nazor 🙂

twistybaby
3. jan 2013

@nikaniko zacat dva dni pred a potom kazdy den je najlepsie 😉 aspon kazdy druhy ak sa vam nechce 🙂

mauerka
3. jan 2013

@nikaniko 11,12,13

twistybaby
3. jan 2013

@giuska no ked teda myslis ze by si to nezvladla tak radsej darovat ako vyhodit na ulicu....

lavyrle
3. jan 2013

@giuska teraz budem fakt za mrchu, ale o tom aky je to pes a co vyzaduje ste mali rozmyslat predtym 😕

nikaniko
3. jan 2013

@twistybaby lebo tu mi vypocitala menstruacná kalkulacka od 8 do 15 plodné dni no najsilnejsí 13. ciže mam zacat už od 8?? ale moj bude aj v práci nevem ci bude možné každy den preto sa pýtám presne kedy je najlepsie aby sa to podarilo.dííky moja

lavyrle
3. jan 2013

Vdakabohu za moje zlate mile dobrucke kludnucke deticky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

twistybaby
3. jan 2013

@fila1985 tak musis aj priatelovi vysvetlit ze to nejde len tak... aj ja som nedockavy clovek (a velmi!) ale uz som zistila ze cim viacej sa na to upinam tym je to horsie a tym vecsie je sklamanie ked dorazi MS.... Jedno dieta uz mam a z vlastnej skusenosti ( robili sme ho 10 mesiacov) ti mozem povedat ze sa to vzdy stane vtedy ked to uz ani necakas.... ja som bola strasne nedokava a tiez som si myslela ze sak sme obaja zdraví, bude to na prvy sup.... a po pol rokzu opakovaneho sklamania som sa zacala zaoberat inymi cinnostami a ono to potom prislo ked som to ani necakala a aj ked mi meskali 2 týždne kramy,po tolkom testovani ma ani nenapadlo ze by som mohla byt vtom... no a pri druhom tehu som to vôbec necakala,lebo sme ho spodili prvy den menzesu,takze tak..... netreba na to mysliet lebo davas telu stresovy hormon aby sa ponahlalo lebo ty chces, no a potom to ma presne opacny efekt....

twistybaby
3. jan 2013

@nikaniko no ano, nemerias si BT? alebo nerbis ovu testy? lebo tak by si vedela asi presnejsie kedy ju mas...alebo nesledujes hlien? inak dva dni pred staci sa snazit,ten najsilnejsi den vyznaceny je ten den ovulacie....

mauerka
3. jan 2013

@nikaniko Menstruacna kalkulacka z webu je blud, podla nej ked chces presne napasovat styk tak sa neriad.

nikaniko
3. jan 2013

@mauerka dakujem. ciže sem to dobre zadala a dobre to vypocitala?? menzes posledný 26.12.2012 trval 5 dní a cyklus 32.dajte vediet ci som pocitala správne

twistybaby
3. jan 2013

@fila1985 inak vopred upozornujem ze ked ma budes v buducnosti tuto citat a budes citat moje nervozne a stupidne prispevky o somarinach,ako som nedockava a ko uz kaslem na vsetko lebo to zas nevyslo , nevsimaj si to... tu na MK je totizto take nepisane pravidlo - "vodu kážeš, a víno piješ".... 😀 😉

nikaniko
3. jan 2013

@twistybaby aha dobre skusíme a uvidíme teda ak bude cas nato. ciže medzi tým sa otehotnet nedá,vsak???

twistybaby
3. jan 2013

@nikaniko ovulaciu vies vypocitat tak,ze si od dlzky cyklu odratas 14-16 dni.... potom vies v ktorom dni mas aspon priblizne ovulku....

twistybaby
3. jan 2013

@nikaniko medzi čím? nerozumiem....

mauerka
3. jan 2013

@nikaniko Nejde o spravne ci chybne pocitanie, ty by si mala poznat svoje telo najlepsie, mne ta kalkulacka vyhodi napr. 10-14 den podla dlzky cyklu a ms... a pritom mam ovu vzdy 18. den cyklu

nikaniko
3. jan 2013

@twistybaby ked neni ovulka je minimum otehotnenia vsak??

mauerka
3. jan 2013

@twistybaby 🙂 stacilo by citat prispevky z minuleho tyzdna, ze? Ale mile od teba, ako si to vysvetlila cele

nikaniko
3. jan 2013

@mauerka fuha tak sa skusíím trefit ted skusím sledovat ten hlian momentálne mám biely hustý výtok a prsia mam také akoby naliate a v horučke

lavyrle
3. jan 2013

dievcata idem ja spat. Zajtra drzte palce nech mi ta super kontrola z mesta nenapari daku pokutu 😠

mauerka
3. jan 2013

@lavyrle Moja, zajtra bude vsetko ok a hlavne si ma namotala na sobotu, nezabudni! 🙂

twistybaby
3. jan 2013

@nikaniko treba si to presne odsledovat,hlien musi byt doslova a dopismena ako vaječne bielko,priesvitný a ťahavý .. potom vies ze za pár dní dorazí ovulka ;) ja som ju mavala kade jako takze skus sledovat ked nic ine nesledujes aspon ten hlien... nezvykne ta jemne pobolievat podbrusko v strede cyklu? lebo aj to je znak ovulky.. ale ie kazda ho má.... ked neni ovulka je to zako povedat ci otehotnies, spermie preziju az tri dni a ked este nemas ovulku mozu si na nu pockat 😉