Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
hihi práve som si objednala FOlgravid ( lebo už mi pomaly končí listovka ) a 7 ks Mamatestov 2v1 😀 😀 😀
@twistybaby neboli 😉 ak nam to s pingu vyslo tak TP vychadza na 18-19.9 🙂
@lavyrle jaaaaj ano prepac teraz som si vsimla ze september podla tabulky ,sorry 🙂
@vejvass docsimon.sk ... kedysi som od nich objednávala ale potom jeden čas mali výpadok mamatestov a teraz ich majú zase za bezkonkurenčnú cenu 😅 😅
Ono treba skúšať 1-2 dni pred tým dátumom, tak možno preto vám to nevychádzalo ... ale ja som si dala aj spätný výpočet a 2x sme sa do toho termínu trafili a neotehotnela som vtedy
juj baby, to tie lacaky boli pozitivne, ale teraz som si este kupila taky, co len ocikam. som zvedava. dnes ma mm narodky, kupila som take tricko 50 velkost a chcem mu to dat. len aby tam nieco bolo
@pingu1 drzim palce! len cikaj cikaj 😀 a je to 10tkový ten test?
@somsa aj tak sa to stale oplati..jeden test je v priemere o dve eura lacnejsi ako v lekarni. postovne je 5,5 a ked si vyrátas 7 testov x 2€ tak ti vyjde 14€ a to je ovela viac ako postovne 😉
@twistybaby jéj rovnako sme to vyrátali 😀 😀 len ty si bola rýchlejšia a ja som si rvoj príspevok nevšimla 😀
@zlatat no aspon vidno že nekecáme 😀 😀 😀
@zlatat ja to mam do lekarne 6 km tam a 6 naspät takze podobne 😉
@somsa ahojky, ja síce ešte nesnažilkujem, ale plánujeme v lete 2013 začať... inak s tým testom, ja som si robila pri prvom dieťati rapid test ráno, bolo to den pred očakávanou ms a bola tam slabá druhá čiarka a poobede som si spravila mamatest a riadne kolaje, takže je to asi individuálne.. 🙂
@zlatat vidim že si z galantskeho okresu tak sme na tom skoro rovnako 😉
Tak ja mam tento cyklus definitivne posunutu ovu o 2 dni, tym padom bude aj cyklus kratsi.
Vcera jasne pozit. ovu test /15DC/, dnes naobed uz negativny a zaroven nastupili dost vyrazne ovu bolesti, takze dnes /16DC/ som jasna 🙂
@lavyrle Verim tym vasim bojovnikom, ved vies... takze pondelok rano
@daniwaugh
@zlatat
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
Tuto stranku ste skusali? inak nam vychadza taka zhoda ze by sme vooobec nemali byt spolu :D

@lavyrle podstatne je ze nemas testovat kym nezacne meskat mrcha najlepsie aspon 2 dni po tom.... vravela som tu uz vcera ze môj maly bol splodený normálne v polke cyklu na ovuláciu a test bol prvy krat slabulinko pozitývny az ked mi 20 týždne meškali krámy!!!! tak no stress, zabudni ze chces byt tehu,chod upratovat alebo zober deti na výlet a vyhod to z hlavy.spomen si az ked bude treba testovat 😉