icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
daniwaugh
21. nov 2012

@twistybaby ahojkyyy :D jaj skoda testu, ale asi len malo hormonov, este par dni vydrz 🙂 to bol 26DC?

twistybaby
21. nov 2012

@lavyrle to je mi luto,takze ti robili aj kyretaz? heh chudatko 😒 MOj syn ešte nemal ale kedze ide od januara do škôlky predpokladam ze ho kiahne neminu..

twistybaby
21. nov 2012

@daniwaugh tak nejako,ale ja si nepomozem,mam ich doma a nedá mi to...take mam citlive prsia ze sa idem zblaznit ale asi to zase bude len tou mrchou co ma prist... ja mam rozhadzany cyklus, od 28-40 dnovy takze neviem ktory den presne ale ja to ratam podla ovulacie ktoru viem na 100% lebo cele mesiace kazdy den pouziva ovulacne testy kedze mam ovulku kôli rozhadzanemu cyklu jak sa jej chce... napriklad co som teraz potratila tak to som mala ovulku 28DC a vtedy som otehotnela,to by bol teoreticky prvy den menzesu,ale ten uz vobec nedosiel...respektive dva týždne nato,ked som potratila...

lavyrle
21. nov 2012

@twistybaby moj starsi syn ma skoro 10 a 3x mali v skolke kiahne a nikdy ich nedostal 😀 teraz som chcela nech konecne chyti a hned ako skoncil tak sa vysypal mladsi 🙂 su bez teplot, starsi nemal vela kiahni, mladsi je dost vysypany....ale tak aspon budememat za tym

lavyrle
21. nov 2012

inak baby ja neviem co mi je,ale strasne sa mi toci hlava....citim sa ako opita alebo ako so strasne nizkym tlakom 😒 neviem ci to moze byt pocasim, ale je to uz treti den

twistybaby
21. nov 2012

@lavyrle noooo tak teda nechcem nejako podpichovat ale ja som sa citila takto isto pri prvom synovi,a dokonca aj teraz naposledy,ked som bola len 10dpo a tehotna,naprv nizky tlak len 80/60 a točaky ja svina... do toho sa pridal zaludok jak na vode ale iba navecer,cez den nie... a furt unava... skus testnut 😉

daniwaugh
21. nov 2012

@twistybaby juuuj tak kedy budeme vediet ci uz?🙂)

twistybaby
21. nov 2012

@daniwaugh nechapem trosku? co kedy budeme vediet ? 🙂

daniwaugh
21. nov 2012

@twistybaby no ci uz si tehu :D

twistybaby
21. nov 2012

@daniwaugh ja? no ja asi tehu niesom,predpokladam ze nie, to si skôr myslim ze @lavyrle ma tehu priznaky... 😀

lavyrle
21. nov 2012

lenze ja nesnazilkujem, teda urobili sme to len raz v 3DC.....nech pocitam ako pocitam, nemala som plodne dni 😒 lenze uz treti den sa mi tak toci hlava, ze mi je z toho fakt zle...a do toho by som furt spala, vysypana som ako pred menzesom co tiez nebyvam. No testovat nema vyznam, este by bolo aj tak skoro. Ale nezda sa mi to.Skor mam pocit, ze sa mi zblaznili hormony 😖

twistybaby
21. nov 2012

@lavyrle no tak neviem, ale jeden nikdy nevie,mozno si mala posunutu ovulku? ci nie?

lavyrle
21. nov 2012

@twistybaby netusim

twistybaby
21. nov 2012

@lavyrle 😒 jasa uz normalne teism na menzes. nech je uz druhy mesiac... inak viete si redstavit kolko deti sa narodi v septembri 2013 ked nakoniec toho 21. nebude koniec sveta? 😀 😀 😀 ludia sa budu milovat ako nikdy predtym 😀

daniwaugh
21. nov 2012

@lavyrle no tak to dufam ze sa zblaznili ked im tam dake hcg poletuje 😀 😀 😀 😀

twistybaby
21. nov 2012

@daniwaugh že "poletuje" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lavyrle
21. nov 2012

@daniwaugh 😀 kebyze som sexovala v plodne dni tak som si ista, ze som tehotna s tymito pocitmi 😨

daniwaugh
21. nov 2012

@lavyrle tak vidis :D musis verit jonasovi, ser na plodne neplodne dni :D

daniwaugh
21. nov 2012

@twistybaby krasneho synatora mas🙂

twistybaby
21. nov 2012

@daniwaugh dakujem, aj tí tvoji su krásny ! 🙂 vy chcete tretie? 🙂 do tretice dievčatko? 🙂
@lavyrle ja ti poviem napriklad ze ja som mala pred pol rokom dva mesiace za sebou dva krat ovulku v mesiaci.potvrdil aj doki a aj ovu testy.kedze mam pri ovulacii desne bolesti a aj bolavy vajecnik ten konkretny v ktorom je ovulacia,tak presne viem.a obydva vajicovody mali dozrete vajicko s dvojtýždnovým rozdielom.jedej týžden jeden vajicovod bolel jak svina,ovu testy silne pozitivne a o dva týždne znova zase druhý a tiez ovu silno pozitivne... tiez som nemohla verit ze sa to da ale doki mi tiez povedal ze to nieje nic neobvykle a dost casto sa to stava.... a ze je to vlastne stastie lebo je dvojnasobna sanca v ten mesiac 😉

daniwaugh
21. nov 2012

@twistybaby ano ano princeznu si prosime 🙂 dali sme si od jonasa vypocitat tak cakame na termin ale este nemam ms tak dufam ze do januara dostanem!
sranda s tou dvakrat ovu ale ja uz verim asi vsetkemu...

lavyrle
21. nov 2012

uch baby - tak ja neviem,ale je mi dost desne. Momentalne rozmyslam ci spat ci grcat ci co 😒 fakt mi je biedne. A najhorsie je, ze teraz som uz taka zmagorena, ze uvazujem teda ci by tam nemohla byt sanca byt tehu a tym padom si nemozem dat ani ziadny liek, ani nic 😝

mauerka
21. nov 2012

@lavyrle Jasne, ze si mozes dat liek, neber to tak...co sa teraz? budeme stale mysliet len na to, ze "co ak"?
Okrem toho - prve tyzdne nema fazulka nic spolocne s tym, co zjes, vypijes...je vyzivovana inym sposobom.
Ja som si kvoli predmenstruacnym bolestiam - vazne nepricetne silne tento mesiac - musela normalne poobede lahnut, zobrala som Ibalgin...teraz je uz lepsie, hoci aj tak nic moc.
A vies ako ti stale pripomina @daniwaugh - "Jonas nikdy nespi..." 😀
Zaujimave s tou ovulou @twistybaby. A vitaj 🙂

lavyrle
21. nov 2012

@mauerka lenze ani neviem aky liek.Je mi zle od zaludka a citim sa tak ako pred odpadnutim - proste ako ked mas nizky tlak. Skoda, ze nemam doma tlakomer, odmeriam zajtra u starkej. Ked sa zobudim je to este ako tak,ale uz v priebehu doobedia to zacina a vecer kulminuje 😒 vsak ak je to daka viroza, prejde 🙂

mauerka
21. nov 2012

@lavyrle Joooj, moja, tak aspon pi vela, snad sa to nejak pohne...skus si dat colu /normalnu cukrovu, nie nejaku light - ta stahuje aceton z krvi a ten byva pri stavoch, ked je "zle" zvyseny/ drz sa.

twistybaby
21. nov 2012

@daniwaugh tak teda drzim palce ! aj ja tuzim po dievčatku velmi ale zas berem to aj takze kebyze chlapec-aspon sa bude mat s kym moj orvy syn hrat 🙂 a hlavne nech bude zdrave... 😉 akoze si nedostala ms este po poslednom pôrode ci ako? kamoska kojila a dostala presne po roku prvy krat MS... 😖
@lavyrle no pokial nemas nejaku virozu tak potom som jelen ak niesi vtom 😉 a mozes si dat anadol,na grcanie si kludne jeden kulišek sprav alebo aj matový čaj je na zaludok super proti napinaniu,a na bolest hlavy je dobry panadol.ak mas nizky tlak tak si daj niečo s rozmarinom-zvysuje ho alebo silnu malu kavu bez mlieka....

daniwaugh
21. nov 2012

@lavyrle mozes paracetamol.. jak sa to vola. paralen?

daniwaugh
21. nov 2012

@twistybaby no ja uz mam dvoch junakov tak by som pre zmenu teraz paradnicu, lebo chalanov do ruzoveho nemozem obliekat - mam zakaz od muza :D :D ako uzasni su aj vsetko ale tak babika je babika 🙂 a zas 3 chalanov tak neviem to uz je moc aj na kona :D

daniwaugh
21. nov 2012

@lavyrle a ak si v tom dlzis mi flasu hubert de luxe hahahaha

daniwaugh
21. nov 2012

@lavyrle no a samozrejme to bude co sa vypocitalo! 😎