Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@tatanka1
@daniwaugh no uvidime aj podla tej teploty ci pojde hore. A tazko povedat aky bude cyklus, prve boli 26dnove, tento posledny uz uz uz, ale spustilo sa to az na 28.den. Pred potratom som mavala 28dnove cykly, tak si skor myslim, ze to nabehlo na stary system. Tym padom by to teda bolo v stredu. Vsak ak dovtedy nepride, budem az potom testovat. Utorok, streda odchadzam do roboty uz o 6.30, tak testovat budem az vo stvrtok ak nepride mrcha
ake vitaminy sa chystate brat pred tehu?????????
@55alexandra55 ja beriem iba kyselinu listovú a občas ak nezabudnem si dám rybací olej kôli DHA kyseline. Ak toto doberiem, tak prechádzam na FOlgravid
Bežné vitamíny pre tehuľky nemôžem, kôli obsahu jódu, tak preto len takto.
och holky nieco dobre na nadchu? nemyslim sprej do nosa ale nieco co pomoze sa toho rychlo zbavit...maly mi celu noc preplakal co som od vtedy co mal pol roka naposledy nezazila.... furt ms upchaty nos a 30x za noc sa zobudi a place. nasivin mu zabere na pol hodky a dost... ☹
dobry vecer baby. no vy ste toho popisali..... budem vas citat zajtra pri rannej kave namiesto knizky 🙂
@twistybaby v prvom rade mu zvys matrac - podloz dekou aby mu to nezatekalo.
Hm a potom nasivin - ten znizi mnozstvo hlienu.
a fenistil kvapky - tie tiez upokoja sliznicu. a dost a bude lepsie spat 🙂.
@twistybaby a drzim palce by sa to zlepsilo rychlo a ty sa vyspala!!!
@tatanka1 dakujem , len neviem ako s tym matracom,on spi už vo "velkačskej" posteli a dost po nej putuje hore dolu,nikedy tam kde ma mat nohy ma hlavu.... a kolko toho fenistilu?ma skoro tri roky....
inak dneska som bola pozriet take tutu mutu klašne babatenko - to čo sa tej mojej kamaratke narodilo pred vianocami neviem či si spominate som tu pisala, och pestovala som tu malu asi hodinu a pol kym ma nesprdla vedla sediaca kamaratka ze ju este ani na rukach nemala 😀 som sa tej babatkovskej vône nemohla nabažiť, a taaaak sladko mi spinkala!!!! az mi bolo do placu ked mi ju zakazali zobrat so sebou domov .... ☹
@twistybaby super je inhalacia - ak nemas inhalator tak aj nad hrncom so slanou vodou 😉 to trosku precisti dutiny
@twistybaby nasivin sinus - jednoznačne najlepšia voľba pre upchatý nos, dutiny,... v sirupovej forme - je to čisto bylinkový sirupček a naozaj účinkuje - vyskúšané
Plus inhalácia Vincentky
@twistybaby neboj, teraz sa to bábo na teba "prilepilo" a o chvíľku bueš mať vlastné ... funguje to. Aj ja o mesiac pôjdem kuknúť kamošku s jej novonarodenou dcérkou ( to je tá, čo má termín 2 týždne po mne ) - síce bude to pre mňa ťažké, lebo ... ale verím, že takto sa na mňa rýchlejšie bábo prilepí a o chvíľu budem tehu zase 😅 😅
@twistybaby no tak to stačí - pridaj mu ten sirupček a uvidíš, že po pár dňoch bude po nádche
@twistybaby neviem pozri v pribalovom letaku sle tak do 7-10 kv. asi len 1-2 x denne
@twistybaby no a hlavne je fukat a ja nedam dopustit na vysavacovu odsavacku - on si to uz v tom veku ako mas ty aj sam pytal a odsaval
@tatanka1
@zlatat
@twistybaby Baby, budem teraz za uplne sibi ryby, ale vcera sme s muzom tutu mutu, lebo on mi vzdy 2-3 dni pred ms povedal, ze uz to citi, uz mrcha ide - bola som taka lepkavejsia 😀 a vacsinou uz bolo vidiet take jemne do ruzova u neho 😔 a teraz pozera a tam cisto biely ten vytok, vonia a nic a hovori mi, ze toto na menzes veru nevyzera 😕
pridavam ako dalsiu metodu vyskumu prichodu mrchy 😀 😀
BT dnes stale 36,9
baby, ja uz v noci nemozem ani spavat.....sa budim okolo druhej, ze idem zmerat teplotu ☹ a potom zaspim, zas sa zobudim a tak az do rana 😕 a potom mi treba ist na zachod, ale nejdem, lebo rano chcem merat teplotu 😒 no uplne mesuge. Som teda nemyslela, ze ma to takto vezme a neviem co so sebou. Dobre sa to radi inym, ale sebe volako neviem poradit 😖
@pingu1 perfektne !! Ja by som uz ani netestovala, uz je to uplne iste. Mame dalsiu tehulku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@tatanka1 som si na 100% ista, ze takyto vytok pred ms nemavam. No dnes idem dat deti ostrihat do jedneho nakupneho centra, tak skocim kupit aj mamatest.
Inak ja sa nezblaznim, ked nebudem tehu. Vsak budeme skusat dalej, mne skor nerobi dobre tato neistota 😒 ale tak radsej by som bola 😀

@lavyrle ale špinenie sa nepočíta ako začiatok MS. až keď sa to spustí ... aj ja keď si dám do grafu fertilityfriend, tak špinenie mi neoznačí ako začiatok nového cyklu - až začiatok ozajstného krvácania ... takže radšej (ne)čakaj MS o dva dni neskôr
Takže testuj až v stredu