icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
pingu1
6. jan 2013

@somsa neee prsiiii

nikaniko
6. jan 2013

@zlatat och bože to je zložité namna toto. bazálná teplota nato neni casu.mam ranne stávám o stvrtej ráno a sem ráda že sa umyjem a idem na autobus a ovu testy to som este neskusala. neviem ale dneska mam pocit ako by ma tlacilo v podbrusku.akoby prebehla ovulácia alebo co ale ten výtok nechápem už ho mám 4den

pingu1
6. jan 2013

@fila82 ja som pribudla

mauerka
6. jan 2013

@somsa Prsi a poriadne a to sme od seba odhadom 15km 🙂

somsa
6. jan 2013

@nikaniko u mna to bolo preste ako baby popisuju...plodny hlien asi 3 dni popri tom dva dni pozitívny ovu test, tretí den negatívny a nasledujúce ráno vysokáá bazalna teplota a večer som už mala husty biely hlien a krčok nizko a tvrdy(neplodne)

somsa
6. jan 2013

@pingu1 si na zlom mieste 🙂

somsa
6. jan 2013

@mauerka sneží, poriadne. ale mala som hlásené že aj v BA prší a riadne

somsa
6. jan 2013

@mauerka 15km? tak to si blízko mna ...hih..som ani nevedela 🙂

mauerka
6. jan 2013

@somsa Jaj tak, ja som bola v tom, ze si v BA

nikaniko
6. jan 2013

@somsa och baby ja teprva zacinám lebo som mala 4roky mirenu a teraz mesiac je ponej. malého ani nevim jak sme urobili heh ale on už má 6roku. chcem bábatko a velmi tužim ponom. a ten krcok si ako nahmatám ako je hlboko je hore ci??

somsa
6. jan 2013

@mauerka hej ved rozmyslam ze my to nesedelo...BA iba občas..ale trvalo som RK

somsa
6. jan 2013

@nikaniko na krčok sa vykasli..radsej sleduj len ten hlien..alebo nesleduj nič a len sa milujte..ved vidis sama ze dokazes dietatko mať aj nečakane, nebadane..tak skus to aj teraz tak...ja sa sledujem lebo ja som taka..ja musim mat vsetko odsledovane a otestovane a musim v tom mat prehlad. inak by sa mi to neratalo

mauerka
6. jan 2013

@nikaniko Moja takto, ked nemas odpozorovany ani len hlien, ovu ratas podla internetu, tak do krcka sa ani neustaj, myslim to v dobrom.
V prvom rade spoznaj cyklus - kolko dni presne, kedy ake bolesti, kedy aky hlien...pripadne ta bazalka - je to presne 1 minuta, ktoru tomu rano potrebujes "venovat", tento cas si najde kazdy.
Ale mozno si z tych bab, co otehu lenco sa na nich chlap pozrie 🙂 /kiez by si bola 🙂 / a nebudes musiet pozorovat a merat nic. Drzim prsty.

nikaniko
6. jan 2013

@somsa oo snažim sa ale potom neviem načom som. rada bych sa sným milovala keby mal cas ale akorád tento týžden ked mam mat ovulku tak on nemá casu hruza.asi mna slahne. a ja su tááák nadržanučká a on sa tomu smeje. no koniec. babule tady unás leje jak skonvy skoda že nepadá unás snežík

nikaniko
6. jan 2013

@mauerka no neviem ci hned ja otehotným pri malém to trvalo 2roky a potom bum a bolo ani nevime ako ale až dva roky a to sme sa nikdy nechránili. ale toto je nový partner.skusím bazálnu teplotu no teraz je neskoro na teplotu nie??asi až od nového mesiaca?,ci???

zlatat
6. jan 2013

aj u nás sneží - už máme biely poprašok na zemi

zlatat
6. jan 2013

@somsa hihi tak to sme dve také 😀

nikaniko
6. jan 2013

@zlatat unás len pršííí

fila82
6. jan 2013

@pingu1 jeeeeej gratulujem, tesim sa s tebou, dufam, ze po dnesku sa tiez pridam,....tfuj tfuj tfuj

tatanka1
6. jan 2013

no kde je lavyrle? este netestuje? 😀

tatanka1
6. jan 2013

@fila82 aj Lavyrle vyzera nadejne 🙂.

zlatat
6. jan 2013

@tatanka1 už testovala 😉

emka9
6. jan 2013

@pingu1 super, parada, tesime sa s Vami 😀 😀 😀

lavyrle
6. jan 2013

@zlatat
@tatanka1 teraz som prisla 🙂 no robila som ti ten test a je to slabota 😖 no je tam druha ciarka, ale fakt len v urcitom uhle....a cely spodok ma boli ako keby siel uz uz prist menzes

lavyrle
6. jan 2013

a u nas snezi

somsa
6. jan 2013

baby co ste na jonasa...nema sa to kryt s ovu..ale ako teda..ked jonas vychadza na 13dc a mame sa teda snazit dva dni pred takze 11 a 12DC , a ak by som mala ovu 16DC a plodne je dva dni pred takze 14 a 15DC tak to vychadza ze sa to nekryje vsak? alebo to musia byt uplne mimo tie dni?

emka9
6. jan 2013

@lavyrle ahoj, podla mna to vyzera dobre, nadejne, ved ak tam je duch, tak sa to bude zlepsovat, ako pisali baby .. HCG bude stupat .... skusis este rano, daj tomu cas, ved M 😉 S mas mat v stredu a ze je Ti ducha vidiet uz teraz, je dobre, no nie ?

lavyrle
6. jan 2013

@emka9 hadam hej - rada by som videla kolajnice ako svet a najlepsie uz fotku zo sona 😀 mam total bolesti ako na kramy - to ma stve. Viem, ze to moze byt aj tehu, ale stale rozmyslam ci dole nie je mokro a chodim pozerat na WC ci tam nie je krv 😔

emka9
6. jan 2013

Kupila som si ovu. testy RAPICLEAR, ale nic moc sa mi zda ... dnes by som mala mat ovulku a ciarka mizerna, dokonca citim take steklenie, chvenie tam dole, aj BT si meriam 3 dni, a teplota bola 36,4 ... co ja viem .... to asi nie je dobre, podla toho co som sa tu dozvedela .... ale choroba zatial u mna neprepukla, citim sa OK, akurat ma priserne bolia krize ... 😨

zlatat
6. jan 2013

@somsa tak nad tým som si aj ja veľakrát lámala hlavu, ako je to možné ... asi je kozmos silnejší ako fyziologická ovu 😀 😀 😀 a fakt to tak je, že ak chceš mať garantované pohlavie, tak sa ti nesmú kryť s tvojou ovulkou.