Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat och bože to je zložité namna toto. bazálná teplota nato neni casu.mam ranne stávám o stvrtej ráno a sem ráda že sa umyjem a idem na autobus a ovu testy to som este neskusala. neviem ale dneska mam pocit ako by ma tlacilo v podbrusku.akoby prebehla ovulácia alebo co ale ten výtok nechápem už ho mám 4den
@nikaniko na krčok sa vykasli..radsej sleduj len ten hlien..alebo nesleduj nič a len sa milujte..ved vidis sama ze dokazes dietatko mať aj nečakane, nebadane..tak skus to aj teraz tak...ja sa sledujem lebo ja som taka..ja musim mat vsetko odsledovane a otestovane a musim v tom mat prehlad. inak by sa mi to neratalo
@nikaniko Moja takto, ked nemas odpozorovany ani len hlien, ovu ratas podla internetu, tak do krcka sa ani neustaj, myslim to v dobrom.
V prvom rade spoznaj cyklus - kolko dni presne, kedy ake bolesti, kedy aky hlien...pripadne ta bazalka - je to presne 1 minuta, ktoru tomu rano potrebujes "venovat", tento cas si najde kazdy.
Ale mozno si z tych bab, co otehu lenco sa na nich chlap pozrie 🙂 /kiez by si bola 🙂 / a nebudes musiet pozorovat a merat nic. Drzim prsty.
@somsa oo snažim sa ale potom neviem načom som. rada bych sa sným milovala keby mal cas ale akorád tento týžden ked mam mat ovulku tak on nemá casu hruza.asi mna slahne. a ja su tááák nadržanučká a on sa tomu smeje. no koniec. babule tady unás leje jak skonvy skoda že nepadá unás snežík
aj u nás sneží - už máme biely poprašok na zemi
no kde je lavyrle? este netestuje? 😀
a u nas snezi
baby co ste na jonasa...nema sa to kryt s ovu..ale ako teda..ked jonas vychadza na 13dc a mame sa teda snazit dva dni pred takze 11 a 12DC , a ak by som mala ovu 16DC a plodne je dva dni pred takze 14 a 15DC tak to vychadza ze sa to nekryje vsak? alebo to musia byt uplne mimo tie dni?
Kupila som si ovu. testy RAPICLEAR, ale nic moc sa mi zda ... dnes by som mala mat ovulku a ciarka mizerna, dokonca citim take steklenie, chvenie tam dole, aj BT si meriam 3 dni, a teplota bola 36,4 ... co ja viem .... to asi nie je dobre, podla toho co som sa tu dozvedela .... ale choroba zatial u mna neprepukla, citim sa OK, akurat ma priserne bolia krize ... 😨

@somsa neee prsiiii