icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
vejvass
7. jan 2013

@zlatat ty máš ročné tehu testy aké milé🙂

zlatat
7. jan 2013

@vejvass mne v máji už predpísal Clostilbergyt ( to som bola u neho pár dní po ovulke, že sa nám 3/4 roka po 2.kyrete nedarí ) s tým, že keď mi príde MS, tak na 2DC ho mám začať brať ... hihi ostala mi celá krabička, lebo MS nedošla a prišla som k nemu, že som tehu. Tak sa smial, že som mala prísť skôr aby mi ten clostil predpísal. 😀 😀
Takže možno aj teraz mi ho predpíše ... aj keď si ho vorím, že asi nie je potrebný, keď mávam pekne ovulku - ale on vravel, že je to na podporu vaječníkov, aby začali lepšie pracovať, tak neviem.

zlatat
7. jan 2013

@vejvass pamiatka uložená v PC - ešte som nerobila medzi súbormi poriadky 😀

vejvass
7. jan 2013

No idem pre malého do škôlky zatiaľ pa pa😉

lavyrle
7. jan 2013

@zlatat ja som dnes 12 alebo 13DPO, neviem presne

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle tak ti možno pomalšie stúpa HCG alebo sa vajko neskôr uhniezdilo ... dočkaj a nestresuj

mauerka
7. jan 2013

@lavyrle "...ja som dnes 12 alebo 13DPO, neviem presne..." - no moja, ale tak sa spytaj svojho muzika, on bude lepsie vediet ako ty 🙂 Dufam, ze si tehu, potom budes za "mierny poplatok" povinne poziciavat toho svojho chlapa 😀

mauerka
7. jan 2013

@vejvass Ked mas nocnu tak nemeras, podstatny je PRIEBEH grafu, ci je tam jasny vzostup po ovu alebo nie. Jasne, ze nie je idealne, keby ti nocne vychadzali okolo tej ovulacie, ale tak len pekne meraj vzdy ked sa da a sama uvidis, ako sa to pekne ukaze

tatanka1
7. jan 2013

@lavyrle ked si robila pingu test a prvy bol slabucky ale bol, ta si jej pisala, ze uz by si ani netestovala, lebo ved ked uz bol pozitiv... no a pingu este skusala jasne aby boli kolajnice pekne 🙂 a aj boli. No a teraz mas ty jemdnu ciarku a tiez cakas az bude silnejsia a chces testovat dalej 🙂 hm ty si ale pekna potvroka, uz raz ked je slabucka tak sa tes, ajked potichu, a pekne podpor babatko aby sa dobre u teba citilo 😎 . No a potom az vo stvrtok si sprav test teda. ale uvidis, ze to bude vsetko tak ako ma byt 😝

zlatat
7. jan 2013

@tatanka1 to vieš @lavyrle je ďalšia, ktorá vodu káže a víno pije 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lavyrle
7. jan 2013

@tatanka1 😀 😀 😀 ked si hovorim, ze mozno mi len sibalo a nebola tam alebo som mozno pozrela minutu po limite a preto tam bola ta druha 😎 ja uz neviem. Vidis, ona ma uz silnu ciarku a ma mat mrchu zajtra. A ja nemaaaaaaam 😢

lavyrle
7. jan 2013

@mauerka za aky mierny poplatok? Uz robim pasacku svojmu psovi, mozem aj muzovi, ale nie sme najlacnejsi 😉 😀

lavyrle
7. jan 2013

@tatanka1
@zlatat a najradsej by som testovala zas, ale hovorite, ze to nema teraz ziadny zmysel? Pocas dna nemohlo HCG narast? 😀 Inak cely den ma dost neprijemne boli, ale nie menzesovo - to ma vtedy zvyknu krize. Teraz ma to boli akoby vyssie a vpredu a viac napravo

lavyrle
7. jan 2013

@zlatat
@tatanka1 inak - mozem vam prilozit aj foto a uvidite, ze tam nic nevidite 😀 este sa chcem opytat - po limite sa vzdy na tehu teste ukaze druha ciarka????
@mauerka

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle nemá to význam - najsilnejšia koncentrácia HCG je z ranného moču.
A ak tam HCG je, tak sa ti ukáže aj po limite a ak tam nie je, tak po limite sa ti nič neukáže - ôžeš ju aj hypnotizovať koľko chceš 😀

lavyrle
7. jan 2013

aby ste nepovedali, vidite tam nieco??? 😀 ☹
na vsetkych je takyto mini duch. Ja ho tam vidim, aj muz ho videl, ale teraz uz neviem ci sme to len chceli vidiet. Skuste poziet z roznych uhlov 🙂)))))))))))))))))))))))))))

tatanka1
7. jan 2013

@lavyrle nie pokial nie si tehotna tak po limite sa ti nic neukaze 🙂 takze peke priloz, ved len na to cakame 🙂 a my posudime 😀 😎 ehm ako odbornicky 😝

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle aj ja ho vidím

tatanka1
7. jan 2013

@lavyrle je to tam ja to tiez vidim 😎 😎 gratulujem!!!!

tatanka1
7. jan 2013

@lavyrle a nie je to duch je to slaba ciarka, ale je tam, a ani z uhla nemusime pozerat 😀

mauerka
7. jan 2013

@lavyrle Ved za kvalitu sa plati, pocitam s tym... 😉 A ver alebo nie, ja tam toho dusika vidim. Pockaj do stredy rana, uvidis, bude to jasne

tatanka1
7. jan 2013

takze mame uz 4 tehulky za mesiac januar 😎
babatenko,
zusanna
pingu
a
a
a
Lavyrle

lavyrle
7. jan 2013

@mauerka
@tatanka1
@zlatat baby ja vas mam tak rada 🙂 sa mi chce plakat 😕 fakt ho vidite? Tak uz nebudem otravovat somarinami, pockam, ale ste ma velmi potesili

tatanka1
7. jan 2013

@lavyrle ano vidime 🙂 tehula 😀 teraz sa upokoj, lebo babo poterbuje pokoj a nie taketo stresovanie 😀

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle tak - niečo sme si kedysi sľúbili ... s tým, že akože v opačnom poradí ale nevadí, ty tehuľka si a ja som sa rozhodla, že budúci mesiac na Valentína sa k tebe pridám, nech aj traktory z neba padajú

zalucia
7. jan 2013

@lavyrle a kolký si DC ?

lavyrle
7. jan 2013

@zlatat no vsak sluby sa maju plnit!!! Verim, ze sa ti to podari
@tatanka1 ok, uz som v pohode, bola som sa prejst so psami 🙂
@zalucia 26DC

zalucia
7. jan 2013

@lavyrle aj ja som 26 DC a mám slabého ducha na takom istom teste ako ty.....tak už len čakám a čakám , ked nepríde mrcha tak testnem znova...a máš aj nejaké tehu príznaky ?

zlatat
7. jan 2013

@zalucia ďalšia tehula? 😅 Nejak sa vrece roztrhlo 😀 😀 😀

zalucia
7. jan 2013

@zlatat ahoj, ja neviem či som tehula 🙂 😉 , mávam 30-31 dnový cyklus, tak testnem v den očakávanej menštruácie.....testy zvyknu niekedy falošne duchovat ....