Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@somsa ani by som nepovedala, veď si vezmi, koľko tam máš testov a prerátaj si. V lekárni sú určite drahšie.
Napr http://www.ovulacne-testy.sk/wondfo/ovulacny-te... ... mne sa ani v jednej lekárni nepodarilo zohanť lacnejšie a stojí mi to aj za to poštovné
tak nic baby, co nove za tych 6 stran? Dnes som vobec nemala kedy sem nakuknut a teraz kym to precitam.. 😕 . Bodlo by nejake zhrnutie, date sa niektora na to nahovorit? 😉
ahojte, aj my sme sa rozhodli, ze sa posnazime v 2013. minuly rok som mala 1 potrat, co bolo dost drsne..:(
som po 35, tak verim, ze este nie je neskoro...
mali by ste par dobrych typov?
tak pekný večer ešte prajem všetkým 😉
@twistybaby preco hladinou cukru? Pokracujes v diete? 🙂
no, uz som vas docitala, kedze sa nikomu nechcelo zhrnut mi to 😎 , tak tesim sa velmi prevelmi s novymi tehulkami 🙂 . A o mojich skuskach nebudem pisat, lebo by ste ma velmi rychlo mohli odhalit a uz by som nebola inkognito 😀
@daniwaugh a nechcete ma len utesit? 😀 ale nie...tu na pcku to az tak dobre nevidim, ale doma original vidim. No cakala som take ake dala @zusanna 🙂 🙂 pockam 3 tyzdne, testnem zas a budem mat take 🙂 🙂 🙂
@laja77 ja sa tesim, ze ste tu - mala som dobry tusak, ze budete rovnaka krvna skupina - preto som vas pozvala 😉
@laja77 @twistybaby aj ja sa k vám pridávam, aj mňa sem @lavyrle pozvala, tak dúfam, že spolu preberieme štafetu a dotiahmene to aj do konca
@twistybaby ahoj tak to by som rada vedela aj ja dnes som 42dc poslednu mrchu som mala27.11.2012 ale ovulka kedy prebehla neviem ale ak prebehla tak podľa mňa až cca na28dc možno 😖
Ja viem že je to neskoro ale u mňa to inak nevidím😲m
A možno mám anovulacny cyklus😖
A možno som.......
Dnes má prvý krát popichavalo v podbrusku ale možno sa hlási mrcha😖

@lavyrle som asi 9-10 týždeň tehotná,podľa veľkosti plodu...a test som robila na silvestra...že som tehu som nevedela, bolesť prsníkov troška silnejšia ale to som pripisovala príchodu mršky, no nedošla...krvácala som naposledy v novembri-4.11 bol 11 deň čo som špinila, kedy sa to tam celé udialo neviem..no samozrejme za prítomnosti manžela-ten je doma víkendami...mne často meškala mrška a ako som pisala dr mi povedal že u mňa nedochádza k ovulke a netvoria sa folikuly, no predsa len áno 🙂 testom som neverila...ani ma len nenapadlo že môžem byť tehu