icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zusanna
7. jan 2013

@lavyrle som asi 9-10 týždeň tehotná,podľa veľkosti plodu...a test som robila na silvestra...že som tehu som nevedela, bolesť prsníkov troška silnejšia ale to som pripisovala príchodu mršky, no nedošla...krvácala som naposledy v novembri-4.11 bol 11 deň čo som špinila, kedy sa to tam celé udialo neviem..no samozrejme za prítomnosti manžela-ten je doma víkendami...mne často meškala mrška a ako som pisala dr mi povedal že u mňa nedochádza k ovulke a netvoria sa folikuly, no predsa len áno 🙂 testom som neverila...ani ma len nenapadlo že môžem byť tehu

zusanna
7. jan 2013

@lavyrle a to 3+ je 4-5 týždňov aj viac po oplodnení-test stál 7 aj niečo,drahý

zlatat
7. jan 2013

@somsa ani by som nepovedala, veď si vezmi, koľko tam máš testov a prerátaj si. V lekárni sú určite drahšie.
Napr http://www.ovulacne-testy.sk/wondfo/ovulacny-te... ... mne sa ani v jednej lekárni nepodarilo zohanť lacnejšie a stojí mi to aj za to poštovné

zlatat
7. jan 2013

@zusanna počkaj - to je 3 a viac po oplodnení, čiže ako to rátajú gyndošovia akože 5tt a viac

tatanka1
7. jan 2013

@zusanna jej tak to sme ba tom velmi podobne ja som v 9. tt tak podla poslednej MS 🙂.

zusanna
7. jan 2013

@zlatat no ako píšem, test som robila 31.12.2012, 2.1.2013 som bola u gyndu a podľa veľkosti plodu som v 9-10 týždni, na teste ti aj píše že je to viac ako 4-5 týždňov ak ti ukáže 3+

laja77
7. jan 2013

tak nic baby, co nove za tych 6 stran? Dnes som vobec nemala kedy sem nakuknut a teraz kym to precitam.. 😕 . Bodlo by nejake zhrnutie, date sa niektora na to nahovorit? 😉

zlatat
7. jan 2013

@zusanna veď hej ... ale aj tak to nie je smerodatné, lebo ja som takýto 3+ mala na 16 DPO a to zďaleka nie je 4-5 dní po oplodnení 😀 😀 závisí to od hladiny HCG v tele

zusanna
7. jan 2013

@tatanka1 tak to je super

zusanna
7. jan 2013

@zusanna nechcem to zakríknuť a nič iné si neprajem len aby bolo zdravučké a v poriadku...neprajnosť a závisť ľudí je veľká...no ten kto si tým všetkým neprejde nikdy nepochopí...ja prajem každej jednej, viem aké ťažké je to čakanie ☹

tusinka
7. jan 2013

@zlatat takze vravis,ze s tymito testami si bola spokojna???som zvedava,zajtra mi maju dojst postou...🙂

zusanna
7. jan 2013

@zlatat neviem, asi áno..ja som zostala prekvapená že povedal až toľko týždňov...no on je šéééf, tak musí vedieť 😉

ivi35
7. jan 2013

ahojte, aj my sme sa rozhodli, ze sa posnazime v 2013. minuly rok som mala 1 potrat, co bolo dost drsne..:(
som po 35, tak verim, ze este nie je neskoro...
mali by ste par dobrych typov?

tatanka1
7. jan 2013

@zusanna urcite to bude dobre nic sa neboj a pekne sa tes! no ak si tak davno mala poslednu MS tak aj viac ako 10 tt si teraz 🙂. to je uzasne!!! velmi sa s tebou tesim!

zlatat
7. jan 2013

@ivi35 ahoj sme na tom podobne, tak si budeme navzájom držať palčeky aby sa nám anjeličkovia čo najskôr vrátili ( resp. poslali súrodenčeka ) 😉

zlatat
7. jan 2013

@tusinka ja som s nimi bola spokojná - ale zase každé telo je iné, čo vyhovuje jednej nemusí druhej

zusanna
7. jan 2013

@tatanka1 no aj ja to tak vidím, že to bude viac, aj keď ťažko povedať...ďakujem ti, zatiaľ o tom nerozprávam nikomu, no s vami som sa chcela podeliť o to. 🙂

zusanna
7. jan 2013

tak pekný večer ešte prajem všetkým 😉

lavyrle
7. jan 2013

@zusanna som sa zlakla, ze co je moja jemna ciarka oproti tvojim, ale tak ja som 12DPO 🙂

laja77
7. jan 2013

@twistybaby preco hladinou cukru? Pokracujes v diete? 🙂

lavyrle
7. jan 2013

@laja77 pozri moj test na strane dozadu a povedz co tam vidis

lavyrle
7. jan 2013

@ivi35 je nas tu takych viac, neboj uz bude len dobre !!! A vitaj

laja77
7. jan 2013

@lavyrle ked mierne nahnem monitor, tak slabulinku ciarocku 😉 , ale ona zosilnie, o to sa nebojim 🙂

laja77
7. jan 2013

no, uz som vas docitala, kedze sa nikomu nechcelo zhrnut mi to 😎 , tak tesim sa velmi prevelmi s novymi tehulkami 🙂 . A o mojich skuskach nebudem pisat, lebo by ste ma velmi rychlo mohli odhalit a uz by som nebola inkognito 😀

laja77
7. jan 2013

@lavyrle velmi sa tesim s Tebou, si nas sem s twistybaby pozvala, tak dufam ze skoro preberieme stafetu 🙂

daniwaugh
7. jan 2013

@ivi35 vitaj!

daniwaugh
7. jan 2013

@lavyrle no ked to ja vidim tak to musi aj slepy vidietv:D

lavyrle
7. jan 2013

@daniwaugh a nechcete ma len utesit? 😀 ale nie...tu na pcku to az tak dobre nevidim, ale doma original vidim. No cakala som take ake dala @zusanna 🙂 🙂 pockam 3 tyzdne, testnem zas a budem mat take 🙂 🙂 🙂
@laja77 ja sa tesim, ze ste tu - mala som dobry tusak, ze budete rovnaka krvna skupina - preto som vas pozvala 😉

zlatat
7. jan 2013

@laja77 @twistybaby aj ja sa k vám pridávam, aj mňa sem @lavyrle pozvala, tak dúfam, že spolu preberieme štafetu a dotiahmene to aj do konca

vejvass
7. jan 2013

@twistybaby ahoj tak to by som rada vedela aj ja dnes som 42dc poslednu mrchu som mala27.11.2012 ale ovulka kedy prebehla neviem ale ak prebehla tak podľa mňa až cca na28dc možno 😖
Ja viem že je to neskoro ale u mňa to inak nevidím😲m
A možno mám anovulacny cyklus😖
A možno som.......
Dnes má prvý krát popichavalo v podbrusku ale možno sa hlási mrcha😖