icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
8. jan 2013

@tatanka1 aby 16DPO nic neukazal? tomu sa mi nechce verit...skôr je realnejsie ze som nenormalna,uniesli ma mimozemstania a robili na mne pokusy alebo trpim cudnou chorobou ,nez by sa mamatest mylil 😀 😀 😀 😀

tamarar
8. jan 2013

@somsa tak pevne verim, ze sa nam obom zadari🙂. strasne mi pomaha ten pocit, ze to budeme skusat zas.

giuska
8. jan 2013

@twistybaby aj mama test sa myli ja som si pri tretom robila test to už som bola v 6tt a nič mi neukazal až ked som bola v siedmom

somsa
8. jan 2013

@tamarar jasne. A my sme tu celkovo tak pozitivne mysliace len @twistybaby si mysli ze je chora aj ked nieje

twistybaby
8. jan 2013

@giuska nejako sa mi zo nechce verit. a to si si robila 10- tkovy test? 😕 zeby?

somsa
8. jan 2013

@twistybaby a nemoze ti meskat preto lebo sa stresujes s testami a implantaciami mimozemstanov?

giuska
8. jan 2013

@twistybaby no možno aj motyka vystreliiiiii, 😀 skus si spravit dalši

twistybaby
8. jan 2013

@somsa pozri ja to vidim realne. nestresujem ,ja sa čudujem a som zvedava. a chcela by som aj ja mysliet pozitivne ale ak znamena pozitivne -nerealne- tak tak ja nerozmyslam. jednoducho mi prijde nerealne aby sa mi ani najmensi duch neukazal keby som bola tehu a ak by boli toto tehu priznaky....ak ma niekto priznaky tak musi mat uz aspon ducha ked nie riadne kolajnice....toto bude cosik ine si myslim...aj ked na MS sa uz vôbec necitim... a okrem toho ako by ste vysvetlili tu nizku BT? 36,3? okrem ineho je vedecky dokazane (citala som na mudrom googli) ze stresom a nervami nemozes oddialit menstruaciu, mozes oddialit iba ovulaciu a tym padom aj menzes,ale ked uz ovulacia bola tak lutealnu fazu stresom predlzit nevies...

twistybaby
8. jan 2013

@giuska uz sa stalo...15 minut dozadu druhy,zas nic.... ☹

zlatat
8. jan 2013

@twistybaby jáj moja, ale niekedy keď ozaj pomaly stúpa HCG ti ani na 16DPO nič test neukáže, kamoške ukázal až po týždni meškania slabú čairku a je z toho náderná 8 ročná holka 😉
Len furt mi nejdú do hlavy tie tvoje nízke BT

vejvass
8. jan 2013

@twistybaby ahoj jej tak mňa zase prsia vôbec nebolia ale od včera ma bolí podbrusko ale mrcha nikde.
Ja držím 90 dňovú a v pohodicke za 1,5mesiaca som dala dole 10kg teraz som pribrala 3 kg ale dnes už druhý deň dietujem.
Nedrzim sa ale receptov z knižky varím si na čo mám chuť.endokrinologovia majú plno ale skús možno ťa zoberú mňa tu v ba nezobrali vraj mi má obvodak zobrať krv a aj zobral ale ten môže iba odobrať na dva hormóny a ak by bola odchylka tak napíše odporúčanie endokrinologovi.
No testy dopadli v norme.
Jujjjjjjjjjjj baby v bratislave snežiiiiii🙂
Ešte do 19.00.hod v práci musím vydržať😖

twistybaby
8. jan 2013

@zlatat ale nemala kamoska oneskorenu ovulku? keby hcg stupalo pomaly nemala by som ani tehu priznaky nie? a ta BT uz vôbec nejde do karát...

tatanka1
8. jan 2013

@twistybaby ja som mala tehu priznaky snad par dni po ovulke 🙂 a slabucka ciarka bola v ten MS. takze priznaky mozu predbehnut ciarku 🙂
iste netreba si namyslat, to nie, ale ani umelo vylucovat 😉

tatanka1
8. jan 2013

@twistybaby tak chod opat k lekarke 🙂 to mas najjednoduchsie 😎

twistybaby
8. jan 2013

@tatanka1 radsej este pockam týžden,to by mi povedal aj doktor... ved nejde o zivot.... len som zmätená

twistybaby
8. jan 2013

idem si zdriemnut trosku tu na gauci lebo mi padá hlava nad pocitacom....

vejvass
8. jan 2013

@twistybaby podľa mňa tie čo mali pozitívny test v 7 až v 8 tt tak mali posunutu ovu ako napr ja ak teda dáku ovu som mala tak až na 28dc čo podaktore teda väčšina už má termín mrchy a nie iba ovulku😖
Takže to si myslím ja😉

zlatat
8. jan 2013

@twistybaby podrobnosti už neviem, bolo to dávno ... ale ani mne tá BT nejak nepasuje k tehu

somsa
8. jan 2013

@twistybaby prepac nechcela som sa ta dotknut a nevravim ze mas mat nerealne ockavania len ze by si mala verit ze to pride a ze meska mozno len z nejakeho uplne banaalneho dovodu

vejvass
8. jan 2013

@tamarar :-/ to mi je ľúto vitaj medzi nami dievčatami🙂
Treba sa s tým vyrovnať a šup do snazilkovania držím palce🙂

daniwaugh
8. jan 2013

@zlatat ved 0dc som ked nemam ms 😀 😀 😀 😀

zlatat
8. jan 2013

@daniwaugh jáj prepáč, hlava deravá 😎 No čo? športovci sú dúfam na svojom mieste 😀 😀 😎 😎

daniwaugh
8. jan 2013

@twistybaby vsetko je mozne. nemusi ti ani na 16dpo ukazat.. ale tAK 16..to by uz malo..to telo je dake zmatene...

twistybaby
8. jan 2013

@daniwaugh no krásnu odpoved si mi dala 😀 😀 ze nemusi-ale vlastne uz by malo 😀 😀 som tam kde som bola 😀

@somsa ale ved vôbec si sa ma nedotkla neviem kde to beries 😀 ja nemam ziadne ocakavania praveze to ze by som mohla byt tehu mi prijde viacej nerealne ako realne ale jednoducho mi nejde do hlavy co sa deje ked sommal menzes a vôbec cyklus doteraz posledne vpohode..sice dlhý,ale nacas....

lavyrle
8. jan 2013

@twistybaby Boze fakt :( ja dako zabudam. Uz viem 😕 no, citala som, ze aj mamatest sa uz pomylil. Treba dat v prvom rade na pocity a kym tu nie je ms - tak sanca je vzdy !

lavyrle
8. jan 2013

@tatanka1 a robila si si test aj skor pred ms? Sa mi zda, ze nie, tak nevies ci tam nebol duch. Ja som tiez zacala priznaky citit par dni po ovulke a HCG je dake slabe

lavyrle
8. jan 2013

Baby k tym dietam - ja som prave "zozrala" toffifee 😔

giuska
8. jan 2013

@lavyrle hmmm ja kusok maska v cestičku a štyri kusky kolačika pernikoveho

lavyrle
8. jan 2013

baby nevydrzala som 😔 robila som si test 😎

twistybaby
8. jan 2013

@lavyrle no a jak dopadol? nenatahuj nas tolko! daj vysledok! 🙂