icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
tamarar
27. mar 2013

@ponozkazt no tak som zvedava, ako tento mesiac klapne. hadam nam obom! 🙂 juj, nech uz kupujem tehu test! 🙂

ponozkazt
28. mar 2013

@tamarar tak mne to urcite neklapne .. foliky na 11 DC 10 mm .. ale aspon sme nasadili clostil, laparku som zatial odlozila .. ale drzim prsty aspon tebe silno moc ..

tamarar
28. mar 2013

@ponozkazt v tomto sa nevyznam...co to znamena, ze maju 10 mm? ☹ na co je ten clostil?

ponozkazt
29. mar 2013

@tamarar su prilis malicke.. pri ovulke musia mat okolo 20 aby praskli.. a clostyl je prave na rast tychto folikov..

ivec16
29. mar 2013

@trasko no ja som to chcela skusat, ale mne ten spln vychadza na moje cervene dni, a to asi budem dlho cakat, kym sa mi to popoduva na spln... Ale pocula som o tom, mozno preto sa nedari, a musim pockat az sa mi to ozaj posunie...

pacuga
29. mar 2013

ahoj som tu nova

trasko
29. mar 2013

ivec drzim palec,nech ti to vyjde.inak ja som nemala mrchu 3mes. mm povedali,ze nebude moct mat po autonehode a MAME 5MESACNEHO SYNA.takze zazraky sa deju 😉

tamarar
1. apr 2013

Prajem Vam pekne sviatky, snazilky! 🙂 Ziadna pozitiv sprava??

ivec16
1. apr 2013

@trasko och ano, viem ze sa deju, aj mne sa stal, ale nedotiahol to do konca.., tak cakam na novy zazrak, len neviem kolko zazrakov pripada na jednu osobu, na zazrak sa musi niekedy dlho cakat... Ale hadam sa dockame, tento mesiac vsak isto nie, prave nastupuje cervena... Mam pocit, ze cas rychlo leti, mesiace ubiehaju ako voda, roky pribudaju a ja by som najradsej vsetkym zenam povedala, aby necakali kym bude vhodny cas, lebo sa nemusia dockat... Ked to pocujem od 30 rocnej zeny ze ona ma este cas, ze najskor o 5 rokov, tak uz si len svoje pomyslim, ze aby sa vobec este dalo... No realita je taka, ze niektora nema problem ani v 40, a niektora problem v 20... No predsa lepsie, ked sa to zacne riesit skor... Prepacte zase za vylev 🙂

trasko
2. apr 2013

veru ivec,pravdu mas.ludia davaju materialno na prve miesto a tak to potom vyzera

katusa985
2. apr 2013

ahojte zienky som tu nova...snazime sa o druhe babo od decembra 2012 ale zatial neuspesne dnes som bola u dokiho lebo pred tyzdnom mi visiel pozitivny test ale dva dni nato som dostala mrchu a dnes mi doki potvrdil co som tusila ze asi stoho nic nebude.. takze sa mozme snazit dalej .. ani pri prvom sme to nemali lahke dva potraty a potom skoro po dvoch rokoch sa nam az po priefuku vajickovodou a kadejaky testov a liecieb podarilo a mame skoro 2,5 rocneho synceka od porodu som nebrala ani HAk a aj tak este niesom tehotna intenzivnejsie sa vsak sledujem a skusame to od decembra ako som uz pisala.. poradte nejake dobre tymi co najviac pomoze nejake caje lieky ci vitaminy neviem uz som zufala...dakujem

eninka27
2. apr 2013

Ahojte dievčatká, aj ja by som rada otehotnela tento rok, všetko okolo mňa je tehotné, tak snáď sa aj ja nakazím 🙂 Inak, kočky, ste tu niektorá, ktorá má nepravidelnú MS a anovulačné cykly ako ja? :(

@katusa985 budeme sa navzajom podporovat , neboj nič, sme bojovnííííčky 🙂 Ja som inak skúšala aj Valovičove Femi kvapky 🙂

balli
3. apr 2013

@eninka27 no ja mam nepravidelnu MS uz rok a pol odkedy mi vysadil lekar HAK. Po roku sa to trochu upravilo, ale zacalo mi to nepravidelne obmesiac, asi je to kvoli cyste na pravom vajecniku. Anovolacny cyklus nemam potvrdeny, ale je to v rieseni a obavam sa ze to tak bude...mala by som ist v aprili este na vysetrenie, tak uvidime.
My babo odkladame uz dva roky a vsetci ma strasia ze ked sa rozhodneme tak to nepojde a zacinam sa prave toho bat...

eninka27
3. apr 2013

@balli to ako keby som samu seba citala ... a mozem sa opytat na vek? Mne raz na USG povedali, ze syndrom PCO , anovulacne cykly a pol roka na to, mi ho vyvratili, ze blbost, ze normalne ovulujem . Tak som z toho somar 😲
My babo odkladame na dovolenku v juli 🙂 tak uvidime, snad sa zadari

jessinocka
3. apr 2013

No mile dievcata pridavam sa aj ja. Po 8 rokoch som vysadila HAK, mesiac som si dala na precistenie a snazili sme sa od marca. Ovulka mi vysla akurat na 27.3 (to bol ten tu spominany spln 🙂 ), snazili sme sa pravidelne kazdy druhy den...tak teraz cakam a uz sa neviem dockat, ze ako to skonci, momenatlne som 20DC. Samozrejme si ako kazda novosnazilka nahovaram vsetky priznaky - pichanie v podbrusku a take ako keby tlacenie, zaludok na vode a intenzivny pocit, ze to vyslo. Snazim sa to brat triezvo, je mi jasne, ze len vynimocne to vyjde na prvy krat.
A ostatnym vam drzim palce, nech oslavite co najskor // na teste 🙂

blcha76
3. apr 2013

@jessinocka Držím ti palčeky nech ti to vyjde. Ja som dnes tiež 20DC a netrpezlivo čakám, že sa mrchy nedočkám 🙂 ... 😉

tamarar
3. apr 2013

ja som 22DC a staaale cakam.... priznaky ziadne☹....

balli
4. apr 2013

@eninka27 akurat tento tyzden som mala 29 rokov ;) no my sme stavali dom a financne sme trochu vypluti, takze furt sa nejako nemame k tomu aby sme sa odhodlali aj ked viem ze keby bolo najhorsie tak nasi pomozu, ale predsa len je velka zodpovednost. Ale tento rok to zmanagujeme, ved aj manzel uz bude mat tento mesiac 35 tak uz je najvyssi cas 🙂
ty mas 27 podla nicku alebo ako? ja tiez neviem co ti lekari...ale vies co? proste sa raz zacneme snazit a ak to nevyjde do pol roka tak potom to budem riesit. Kto vie, mozno to pojde sup rup. My chceme tiez v july zacat...uvidime ako to cele postihame, ale uz by som tak strasne moc chcela...idealne dvojickyyy ;) ale tak to uz ja neovplyvnim.

popilka
4. apr 2013

@jessinocka ja som mala mat tiez ovulku 27.3. neviem uplne presne, ci bola, lebo obvykle priznaky sa nedostavili... ani som nevedela, ze bol spln 😀 no 12.4. by som mala dostat mrchu, tak som zvedava, ci dorazi. nemusela by, ale typujem, ze dojde. Tiez som prvosnazilka a tiez si (mozno len) nahovaram vsetky syndromy, ake som tu citala 😎 drzim paste, nech to obom klapne na // 😵

eninka27
4. apr 2013

@balli o , tak srdecne blahozelam k narodeninkám 🙂 ja mám 30 rokov ...tak si mozme navzajom drzat palce 🙂 Sme si zaplatili dofcu v juli, tak mozno more a krasne letne vecery pomozu 🙂

balli
5. apr 2013

no my sme tiez chceli ist na dovolenku, ale neviem, musime pohnut s exterierom domu a teraz dvojnasobne,lebo sa nam pokusili ukradnut auto minulu noc, o tretej v noci nas sokovou terapiou budili policajti, sused NASTASTIE ponocoval a volal hned polisou...neprijmeny pocit, takze rychlo plot a podobne...neviem ci ostane na dovcu...ale rozhodne urccite vam to tam pomoze a snad to bude cez plodne dni! drzim pasticky!!!

ivec16
7. apr 2013

ach baby, prave som si uvedomila, ze sa tohto roku uz babatka nedockame, teda ak uz nie ste tehu... prinasam sem pesimizmus, prepacte... No budem happy a bude mi stacit aj ked budem tehu do konca roku 2013... no nic, na zazrak si treba pockat... drzim vsetkym palce

tamarar
7. apr 2013

@ivec16 ja tiez cakam, ci dostanem...☹ a ci bude mimi este tento rok - pod stromcek. priznaky ziadne...menzes mi ma prist okolo 10teho aprila. dufam, ze nepride.......ty kedy cakas?

ivec16
7. apr 2013

@tamarar prave mi skoncila mrcha, takze u mna je to tento rok pase... No keby aspon ciarky boli tento rok, tak by som sa nehnevala... No prislo mi to zistenie, ze to tento rok uz nebude trosku frustrujuce...

anuska3107
7. apr 2013

Mne bude bohato stacit aby som ostala tento rok aspon tehotna

blcha76
8. apr 2013

@tamarar Ahoj. Takže zase čakáme-nečakáme menzes spolu (ja mám mať 11.4.). Dnes som 25DC, ale už včera som si robila test hoci som vedela že mi ešte nič nemôže ukázať - a aj tak bolo ☹ ... Tak strašne túžim vidieť na tom teste //, že som z toho na nervy...

ivec16
8. apr 2013

@anuska3107 ja mat znovu 22, tak by mi to tiez stacilo 🙂, ale to by tiez zalezalo od toho ako dlho by som sa snazila...

tamarar
8. apr 2013

@blcha76 no, ja som testovala dnes. tiez som vedela, ze nic neuvidim, ale riskla som to. a ci som sklamana? ano, som! a velmi....ale ako pise ivec@, mna zenie moj vek /38/. no....tak cakam dalej. stale si hovorim, ze testovat zbytocne nebudem. a klasika! abstak uz len ked vidim lekaren🙂)).pomoooooc 😀

anuska3107
8. apr 2013

@ivec16 snazime sa necele dva roky a stale nic. mam sice 22 ale skusenosti dost a citim sa na 30 a mam pocit, ze uz teraz je neskoro. ja moj vek neberem do uvahy skor priatelov, nechcem dlho cakat

ivec16
8. apr 2013

@anuska3107 ved preto som napisala, ze by este zalezalo ako dlho sa snazite... Uz celkom dost, a kolko rokov ma tvoj priatel?