icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
emka9
27. nov 2012

@tatanka1 ahoj 🙂

mauerka
27. nov 2012

Otcovi dg trombozu pred 13 rokmi /pol roka ho liecili na zapal Achilovky!!!/ a nasledne sme my ako dcery sli na genet. vysetrenia - segra nic, ja v dvoch markeroch heterozygot. Udajne nic vazne, ale akoze mala som v 40tt "infarkt placenty" - plno trombov, mozeme byt radi, ze zijeme...ale to je iny pribeh 🙂

mauerka
27. nov 2012

@tatanka1 Super, dufam kvili tebe, ze sa tu dlho nezdrzis 😀 Kolko mas rokov? deticky este male?

lavyrle
27. nov 2012

@mauerka uff, hned sa mi to nezdalo,lebo tie vrodene mutacie sa museli nejak prejavit. U mna vrodene nehrozia, kedze mam za sebou dve bezproblemove tehu...ak tak ziskane poruchy zrazania

mauerka
27. nov 2012

Nasla som na Wunschkinder diskusiu o homeopatiku Bryophyllum - udajne super napomaha k uhniezdeniu, berie sa teda po ovule...az do 12tt 🙂 Mozno na tom vazne nieco bude. Myslela som aj na @kiki6 a jej ôpodozrenia", ze nejak sa to u nej nehniezdi.

daniwaugh
27. nov 2012

@lavyrle to premna nie je dokaz 😀 😀 😀 😀 😀

twistybaby
27. nov 2012

@daniwaugh
@lavyrle mna teraz napadlo ze ked som bola teraz pred dvomi mesiacmi tehu tak asi od 10teho dna som mala stale asi 3 dni zvysenu teplotu 37,2-37,5 ale normalnu telesnu bud v ustach alebo na cele (infrateplomerom) nie BT... take nieco si nezaregistrovala?ziaden den? je pravda ze ja som to ani necitila,ale ma to napadlo ze je to priznak tehu tak som si odmerala a bum bola tam.potom som preistou merala aj manzelovi aj synovi a teplomery fungovali spravne kedze oni ju zvysenu nemali 😝

twistybaby
27. nov 2012

@tatanka1 ahoj 🙂 tak je nas tu netrpezliých o jednu viac 🙂 tesime

- ale schvalne baby,co myslite uprimne ktora z nas bude mat // ako prva? len taky TIP 🙂 trosku hazardu 🙂

twistybaby
27. nov 2012

@emka9 no lenze ja som este neni ani tehu a uz mam 6 kil naviac. Femibion papám uz asi mesiac ale nemyslim ze z toho... len chcem dieta TERAZ a kôli nejakemu chudnutiu sa mi to moc nechce odkladat to je moja dilema ☹ teraz mam 66kg a ked otehotniem tak ma po 9tich mesiacoch bude brat zeriav do nemocky....

twistybaby
27. nov 2012

kočeny ktora z vás si uz prezerala aky kočik si kupi aj ked este nieste tehu? ja som jako vadná,ked som na nete tak len surfujem a hladam kociky ktore by mi vyhovovali ale este sa taky nenasiel ☹ ach jo citim sa uz ako psychiatricky pacient ze vyberam vybavičku pre dieta ktore som ešte ani nepočala,to nemdopadne dobre... 🤐

daniwaugh
27. nov 2012

@twistybaby predsa @lavyrle bude at // coskoro 😀 😀

daniwaugh
27. nov 2012

@twistybaby inak je normalne toto..ja som taka zufalka ze mam celu vybAvicku pre dievcatko a to mam 2chalanov..podotykam ze som kupila a nie dostala...!!!

twistybaby
27. nov 2012

@daniwaugh no ja ti neviem ale nemali by sme lavyrle uz tolko terorizovat, co ak predsa nieje ako ona tvrdi? chuda my sme jej dali mozno zbytocne chrobaka do hlavy... 😅 to vazne? celu vybavičku? aj kočik? a vsetko dievčenske? no chran Boze aby to nakoniec nebol chlapec! ja by som inak asi sklolabovala 😨 to máš potom dobru vieru 🙂 a co na to tvoj muzik? nemysli si ze si strelena? lebo ten moj ked len vidi ze zas obzeram kociky tak sa ma len vzdy opyta ze " a co budes robit celych 9 mesiacov ked si vsetko vyberies teraz? a furt rype...

daniwaugh
27. nov 2012

@twistybaby no on vie ako velmi tuzim tak mi nic nehovori... a kocik nebude novy lebo nas je stale fajn 🙂)

lavyrle
27. nov 2012

kludne ma terorizujte -mozno sa vase myslienky zmenia na skutocnost 😝
No a kludne mozete tipovatm, ze ja budem prva. Pokial nezacnu padat tipy, ze budem posledna - tak je dobre 😀

A kocik? Ja sa priznam, ze mam Jane slalom pro - trojkolku - bola som s nou maximalne spokojna - spratny, lahky, jednoducho zlozitelny do kufra, terenny - takze kym ja som v snehu brazdila ulice v pohode, ine kociky mali problem a hlavne mam ho odlozeny a nemusim kupovat 😲 no vanicku sme predali a teraz v lete, ked som bola tehu tak mi kamoska ponukla za extra dobru cenu jej vanicku cerveno-zelenu (taka jablkovo zelena) - tak som si ju zobrala, je ako nova 🙂 mam rada tuto kombinaciu - aj syn ma detsku cerveno-zelenu. Paci sa mi aj cierny - vyzera tak luxusne, ale pre moje dieta mi pride morbidny, takze cierny nechcem 🙂

twistybaby
27. nov 2012

@lavyrle ja som jane dlho zvazovala ale neskusala som ho este preto ak dovolis otazocku- akoje odpruzeny? aj trosicku peruje? ze by sa snim dalo trosicku hojdat? lebo som mala kočik predttym bubleride,super trojkolka,ale ked som chcela trosicku uspat dieta len s jemnym "vibrovanim" tak som ho tak rozhgala ze mi po mesiaci vrzgal.akoze niesom na nejake desne nervozne hojdanie,len tak trosku ci proste sa da stlacit ako sa daju tie polske...

lavyrle
27. nov 2012

to si uz nepamatam 😕 este som zabudla na jednu vyhodu - lebo ja som zvazovala medzi Jane slalom a Quinny a Jane vyhral, lebo vanicka je vacsia ako Quinny a kedze som mala novembrove fusakove dieta - dost mi na tom zalezalo. Ak sa nam zadari tak aj toto dieta bude vychadzat na koniec leta, jesen a velkost vanicky zas ocenim 🙂

anuska3107
27. nov 2012

@lavyrle no co ked je teraz doma a neda sa. budem musiet zajtra do obeda

anuska3107
27. nov 2012

@emka9 zajtra sem napisem jasnu odpoved :D kupim zajtra test

lavyrle
27. nov 2012

@anuska3107 ci otestujes alebo nie - realitu nezmenis a ja ti velmi prajem, aby z teba bola tehulka !!!

laja77
27. nov 2012

no baby, tak pozerám tu po 32 hodinách a to som este len stratena 😀 , tolko ste popisali, ze som stratila prehlad celkom 😎
ale vy tu uz ake veci riesite, ze vybavicka ci kociky 🙂 , tam som sa este nedostala , asi by sa na mna manzel pozeral, ci mi uz trosku nepreska.... 🙂 , ale tak ja by som aj pozerala, len od vcera neviem kde je sever, nestiham nic, a dalsie veci do roboty musim este rychlo doriesit teraz 😖
vitam tatanku, ja si Ta pamatam 🙂
@twistybaby tema kolacikov sa mi paci, uz aby som piekla 🙂
@lavyrle @twistybaby tak kociky si uz nepamatam, mala som PegPerego, ale vobec neviem ake su teraz dobre a teda vobec nemam prehlad. Potom si dam poradit 🙂
@daniwaugh pozerala som Jonasa "zadara" len tak pre srandu a na tento mesiac mi pise chalana 🙂 😉 a babu az na dalsi cyklus 🙂
@twistybaby a tiez si hovorim ze tie dve- tri kila mam dat dolu kym otehotniem 😉 len ja som neni moc na hladovky, radsej sport 🙂

anuska3107
27. nov 2012

@twistybaby vsetky naraz :D

anuska3107
27. nov 2012

@lavyrle dakujem, keby ty bolo take jednoduche

anuska3107
27. nov 2012

@twistybaby ja som este neni tehulka a kocik uz mam vybraty, len mi je blbe si ho objednat. KEby byvam sama uz ho mam davno doma

anuska3107
27. nov 2012

baby čo poviete na tento? pre budúce babätko skvelý. Nech trochu navnadíme všetky snažilky

lavyrle
27. nov 2012

no ak sem nakukne niekto novy tak premenuje tuto temu na sibnute 2012 😀

@anuska3107 krasny kocik
@twistybaby zabudla som na temu kolaciky - este som nerozmyslala nad tym. Kazdy rok robim kokosove jeze - to mi aj decka pomahaju, potom linecke, vanilkove rozky, potom taky nepeceny z bebe keksov - ten aj pekne vyzera, ako metrovy v malom....no uvidim este. Jaaaj - ja milujem ten predvianocny cas, kolaciky, vyzdobu, deti, ktore kazdy den vymyslia iny darcek 🙂 dnes som v Tescu kupila dve sady vonkajsich svetielok za polovicnu cenu. Mame pred domom taky maly ihlicnaty strom, uz minuly rok bol pekne osvieteny, ale potom nam kabel rozhryzol pes 😎

daniwaugh
27. nov 2012

@anuska3107 to je naaaaaaaaaaaadherny kociar!!! co to je??????????????????

lavyrle
27. nov 2012

apropo teplota neteplota, Jonas neJonas - ja mam dnes ovulaciu a je to na den presne 😉

daniwaugh
27. nov 2012

@lavyrle kolko dozadu bol ten jonas?:D

lavyrle
27. nov 2012