icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
28. nov 2012

@tatanka1 my zaciname o dva tyzdne,ale do Vianoc to asi este nestihame 🙂

lavyrle
28. nov 2012

@emka9 tak to sme trosku uleteli 😲 no nic, tak ja svoje gratulacie potom presuniem na januar 😀

lavyrle
28. nov 2012

inak ak dostanem mrchu presne, tak ovu mi vychadza na Stedry vecer - to je priam nutne ju naplno vyuzit 🙂

daniwaugh
28. nov 2012

@twistybaby a nemozes zmenit pediatra? jasne ze s hentou uz niesom, to je jasne..

daniwaugh
28. nov 2012

@tatanka1 no aj ja viem ze pred ovu baba ale tazko to, ked nemam ani ms a je tam vacsia pravdepodobnost, ale nie uplne najvacsia, svagor je porodnik a povedal ze to je 50:50 :D

somsa
28. nov 2012

Ja vas chcem len pozdravit...a drzim palce...my sme este mimo lebo chceme zacat az o rok skusat lebo teraz este skola moja nas brzdi.. (aj ked je pravda ze nerobime nic proti tehu :D)

any395
28. nov 2012

žienky,tehulky, sobota 8.12. v BA bude zaujímavá užitočná akcia- celodenné stretnutie s pôrodnými asistentkami (témy: starostlivosť v teh, všetko o pôrode, tradičné praktiky skúsených PA, info je tu:
http://www.porodnaasistencia.sk/index.php?a=akt...

laja77
29. nov 2012

@tatanka1 my ano 🙂 a to by bol najkajsi darcek

laja77
29. nov 2012

zase ste popisali toho neurekom 😉 , nestiham citat teraz, ale vcera som bola na koncerte Desmod a Ciganski diabli, vrelo odporucam!!!!! 😉 , super zazitok
postrehla som nejake baby co sa pridali, tak vsetkych vitam 🙂

lavyrle
29. nov 2012

@daniwaugh a co ti povedal svagor na Jonasa? A hlavne oplodnenie v neplodnych dnoch? Ja som ten jeho datum a cas splnila s 20minutovym meskanim 😉

tatanka1
29. nov 2012

@any395 any ty mas 5 deti? teda tam to u teba citam 🙂 to by bolo uzasne 🙂

emka9
29. nov 2012

@lavyrle hmmm... magické 🙂

emka9
29. nov 2012

Môj mužíček sa nechal počuť, že on by chcel mať tri deti, lebo ak sa dve z nich pohádajú, tak tretie to porieši, vyrieši a dá ich opäť dokopy ... 😉 jáááj zlatý, a to ešte ani jedno nemáme 🙂

tatanka1
29. nov 2012

dievcata ja mam taku otazku.
za normalnych okolnosti nemavam velmi silne PMS, teda max tie 2-3 dni pred "navstevou". No a iba raz ci dvakrat som mala take silnejsie, to znamena, ze sskor mam naliate prsia, skor mam bolesti v podbrusku a krizov.
mala som uz raz, ked sme si sexikovali proste tak ako sa ma so vsetkym vsudy.. asi pred pol rokom. Vedela som ze vtedy je minimlana pravdepodobnost otehotnenia.
No a potom az teraz ked uz sa snazime, ja musim este tyzden pockat na vysledok. ale uz mavam zas bolesti krizov, total sa mi zvacsili prsia a tak..
no a tak ma zaujima jedna vec.. je mozne ze ked sa snazime o drobuliatko, tak kazdy mesiac sa tam dn deju trosicku ine veci a preto je PMS iny, resp. telo sa sprava ako by aj zacalo byt tehu ale pri tom nemusi byt, ved sa nic nemusi uhniezdit, ze ano. ale tym padom po case vlastne stratime onatie ko to je ked sa nesnazime a ked sa snazime...
lebo prvy mesiac ked sme sa snazili to bol oktober, sice podla mna ku koncu ovulky, reps tesne za nou (bola somv nemocke a tak sa nedalo skor). No minuly mesiac sme to nechali tak, lebo sme na to mali iste dovody... a mala som opat minimlane alebo ziadne priznaky PMS.. teda len den ci dva predtym som citila brucho - to ze sa nalejem cela vodou je u mna norma. ale ziadne vacsie problemy aj prsia ostali viac menej rovnake. A teraz zas vsetko citim tak skor a viac.

no proste mna len zaujima ci aj vy pocitujete alebo ste pocitovali PMS ine ked ste sa snazilkovali alebo snazilkujete, alebo je to u vas rovnake.
lebo u mna urcite nie

lavyrle
29. nov 2012

@tatanka1 ja netusim, pretoze som vlastne nikdy nesnazilkovala dlhsie ako jeden cyklus, ale je to zaujimava teoria

tatanka1
29. nov 2012

🙂 no ja max 2 cykly 🙂 ale to si uz nepamatam.
no tak uvidime ako to bude.

lavyrle
29. nov 2012

@tatanka1 priznam sa, ze budem najradsej, ked to zas neuvidim 😝 😉

daniwaugh
29. nov 2012

@lavyrle na jonasa som sa ho nepytala, len na tu vacsiu sancu dievcatka pred ovulaciou... 😀 😀 😀

daniwaugh
29. nov 2012

@tatanka1 ja neviem povedat, ja som mala maleho, potom 2 rok tabletky kde nie je ms potom som vysadila v auguste a v septembri (2011) otehotnela, v juni porodila a zasa nasadila tabletky a teraz vysadila v novembri.. 🙂 takze ja som ziadnu ms nemala ani cyklus som neriesila.. teraz si akurat tak meriam kazdy den ovu aby sme nahodou nezamiesili a aby sme vedeli kedy asi pride a mohli to zaznacit u jonasa :D..kedze ms nikde a uz 20dni tabletky neberiem.. ale zasa kojim, takze mozno aj preto

lavyrle
29. nov 2012

@daniwaugh a nemozes sa opytat aj na Jonasa? Nech mame aj nazor odbornika 😉

daniwaugh
29. nov 2012

@lavyrle no problem je ze on je strasne vytazeny a ak mi aj dojde obcas odpoved tak to trva strasne dlho a ja mam pocit ze ho obtazujem.. on totizto rodi, vydava publikacie, prednasa na skole a cojaviemco este.. 😀 😀 😀 mozem skusit ale neverim ze sa mi dostane odpovede, hento som mu napisala dlhy mail s kopou otazok a odpoved mi dosla ze "50:50" cize odpovedal len na poslednu otazku aka je sanca na dievcatko ak sa pocne pred ovu 😀 😀 😀

tatanka1
29. nov 2012

ono je to vzdy 50:50, akurat ze je dokazane vedecky, ze zenke spermie vydrzia dlhsie - teda niekolk dni a muzske 1 max 2 dni.. no ale moze sa stat, naprikald, ze vzdy mas ovulku na 14 den a to si naplanujes, ale pride ovulka skor - co moze byt zapricinene roznymi vecami 🙂 ako velmi silny orgazmus 🙂 a podobne. takze preto je to 50:50 ale normalne je vacsi predpoklad na dievcatko a to prave z tohto dovodu. ale ziadny lekar to nepotvrdi 🙂 lebo to by sa muselim potom rodit, resp. plodit iba dievcatka a to sa samozrejme nebudu, ved vsetko zalezi aj od muzovych plavcov a akom pomere ma ktorych 😀

twistybaby
29. nov 2012

jemine baby to co ste take skore ranne vtačata všetky že ešte pred robotou pišete? 😀 rano dojdem v nadeji ze snad ste si ani nepisali este a uz len cumim ze kolko toho tu zas je 😠
@lavyrle no to by bolo krasne keby ste zamiesili bejby na stedry vecer 😉

Inak žienky je tu vlasne nejaka, ktora by chcela chlapca??? ci sme tu vsetky len na dievčatka naštartovane? 😀

lavyrle
29. nov 2012

no my sme to naposledy robili 23.6 a ovu bola 29.6 a bola som tehotna 🙂 tak to by teda malo byt jasne dievca 😖

lavyrle
29. nov 2012

@twistybaby ja to nemam tak zasadne, ze dievca. Jasne, ze kedze mam dvoch synov, viac chcem dievca, ale keby mi niekto povedal, ze to bude na 100% chlapec - aj tak by som chcela tretie dieta

lavyrle
29. nov 2012

@borkavan ahoj aj teba vitam - vcera ste tu viacere popribudali - aj prehlad som stratila 🙂

anuska3107
29. nov 2012

ja som sa tu už stratila, neni som tu pol dňa a veľa nového tu čítam. Sice sa mi nechcelo všetko čítať, tak preskakujem strany 🙂 baby inač cvičíte alebo venujete sa nejakému športu? alebo kašlete na to a pripravujete sa stale na tehotenstvo?

lavyrle
29. nov 2012

@anuska3107 mne sa uz dako nic nechce a citim ,ze uz vyzeram ako taka buchta. Pred 2 rokmi som za 4 mesiace dala dole 10kg, teda vsetky tehotenske kila,ktore som za tie dve deti ziskala 😀 chodila som pravidelne plavat.Inak v zime lyzujeme cela rodina, v lete chodime na turistiku, bicyklujeme, kazdy den chodim na dlhsie so psami, hrame badminton a tak - rekreacne 🙂

tatanka1
29. nov 2012

mne je v podstate jedno, lebo mam doma jedno aj druhe 😎 takze my sa budeme tesit z akehokolvek prirastku 😀
a vlastne ani ja neviem co by som chcela, alebo teda "uprednostnila". no a manzel povedal ze az sa boji dievcatka, lebo to jeno nam bohate staci, lebo to je taky zivel ze az 😀 sme si mysleli ze ved budeme mat po chlapcovi pekne mile tichucke aslusnucke dievcatko. no tak mame doma energicku, hlucnu, aktivnu a hooodne sebavedomu slecnu.
😎 co sa samozrejme tesime. takze skutocne nam je to jedno, hlavne aby bolo zdrave

tatanka1
29. nov 2012

@anuska3107 nooo ak by som mala kedy tak by som aj cvicila 🙂 ale ja mam toho taaaak vela, a taaaak nestiham nic, ze som rada ze som rada.. stacia mi kruzky deti 🙂