icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
laja77
2. dec 2012

@lavyrle no tak dve podmienky by boli splnene- spln a parny den a v podsate ked je otvorene okno, tak aj zima je 😎 tak uvidime 😀

laja77
2. dec 2012

@lavyrle tiez som rozmyslala nad tym kacacim chvostom, ale neviem si to dost dobre predstavit 😎

lavyrle
2. dec 2012

@laja77 tak uz zostava len ten Jonas alebo Plzak 😀

laja77
2. dec 2012

@lavyrle len Jonasa som pozerala minule na tom linku co dala daniwaugh, sice zadarmo, ale len som chcela vediet, ze co mi akoze vyjde a tam mi to vyslo tento mesiac na chlapca a to na 4DC, takze pochybujem ze som mala vtedy ovu

mauerka
2. dec 2012

@laja77 Ale ved to nesmies mat ovu, ked ides "Jonasovymi chodnickami", alebo sa mylim @daniwaugh ?

lavyrle
2. dec 2012

@laja77 mne to vyslo na 3 alebo 4DC - tiez. Tento mesiac som mala totiz cudny menzes. Zacal velmi mierne, potom akoby prestal a o dva sa rozbehol, ale zas dost mierne. Takze neviem ci cyklus pocitat od prveho razu co zacal alebo od toho tretieho 😕 no kazdopadne si nemyslim, ze by som vtedy mala ovu. Ovulaciu som mala presne vtedy, ked aj mala byt teda 27.11 🙂

lavyrle
2. dec 2012

a hej - to prave nesmies mat ovu - inak jeho vypocty neplatia 😉

laja77
2. dec 2012

@mauerka vies, ja jeho chodnickom moc neverim 😉 , ale tak uznavam, ze urcite su pripady, kedy mu to vyslo (dokonca aj ja dva poznam), ale tazko povedat, ci to bolo naozaj v tych vypoctoch. Ale nechcem sa dotknut nikoho, kto tomu veri, tak psssssssst 😉

laja77
2. dec 2012

@lavyrle ok, vzdavam sa 🙂 , tak ked chcem otehotniet podla Jonasa, tak nemam mat ovu 🙂

lavyrle
2. dec 2012

baby, neviem co to je...som prave mala pocit, ze som hadam menzes dostala a tam biely vytok, bez vone, len biely a dost vela 😖 menzes mam dostat o tyzden, takze plodne dni to uz nie su. Co to je? Boze o com to pisem na verejne forum? 😎

lavyrle
2. dec 2012

@laja77 tak presne si to pochopila. A vlastne si teraz pochopila, ze si nic nepochopila 😝 a ze z reprodukcneho systemu vlastne nic nevies. Sme na tom rovnako 😉

daniwaugh
2. dec 2012

@laja77 to prave nesmies mat ovu 🙂

zlatat
2. dec 2012

tak som tu späť,
Boli sme na výlete, potom som robila medovníčky a už mám konečne pokoj.
@lavyrle tehu hlienik 😀

Inak holky, som smutná - Mm to už s bábätkom vzdal ☹ ☹ ☹ pred chvíľkou mi povedal, že keby sme mali o 5 rokov menej, tak nepovie nič, ale takto ... 😢 normálne mi je do plaču 😢

laja77
2. dec 2012

@lavyrle
@daniwaugh
baby, ked ja som vzdy verila medicinskym chodnickom a sanci 50:50, tak co mam teraz robit 😀 😀 😀

lavyrle
2. dec 2012

@zlatat 😖 no netlac na neho. Mne muz vysvetloval, ze aj ked sa to mozno nezda, aj jeho to vzalo a pocitil taky pocit straty a smutku ako este nikdy asi. A vy ste zazili opakovane, mozno je z toho unaveny. Verim, ze este zmeni nazor

lavyrle
2. dec 2012

@laja77 vsak prave preto som sa ja ponukla ako vyskumny objekt 😉 pockaj este tyzden

daniwaugh
2. dec 2012
zlatat
2. dec 2012

@laja77 nie si sama 😉

daniwaugh
2. dec 2012

@daniwaugh no a plus a minus 6dni od toho 15teho sa nema akchcete pohlavie

laja77
2. dec 2012

@zlatat 😖 tak to mi je luto, ale tiez si myslim, ze ho to prejde, asi potrebuje cas. Inac neviem kolko mate rokov, ale ja mam tiez 35 a manzel 36, takze tiez by som chcela babenko co najskor, ak nam bude dopriate

zlatat
2. dec 2012

@laja77 ja o 4 viac ako ty a MM takmer o 6 viac ako tvoj ☹ a o bábenko sa pokúšame už 5 rokov ☹

laja77
2. dec 2012

@zlatat fuha, tak to je ozaj dost 5 rokov.. Neviem, ja som tiez pri chalanoch otehotnela v podstate hned a teraz mam tri cykly za sebou a nic- tak mam pocit, ze asi to s tym vekom pojde tazsie alebo co 😖

laja77
2. dec 2012

@daniwaugh ale nechapem, co s tym ma spolocne presny cas narodenia zeny 😨 , ako to vsetko ovplyvnuje? a je potrebny aj presny cas narodenia muza alebo nie?

zlatat
2. dec 2012

@laja77 no nám to v podstate skoro vždy dlho trvalo - starší sa podaril po 2 rokoch, mladší na 2.cyklus po vysadení HAk a keď mal malý 1,5 roka, tak sme začali skúšať znova ( rodila som sekciou takže museli sme počkať minimálne 1,5 roka ) a to sa nám 3 roky nedarilo a až potom som zázrakom ptehotnela ho ci so zlým koncom. Potom 3 povinné mesiace pauzy, a na 2.cyklus sa podarilo, no zase neúspešne a potom nám to zase trvalo rok, to som už išla na gyndu, ench dačo so mnou robí a už mi predpísal Clostibergyt, no ani som ho nestihla začať užívať, lebo mrška už neprišla.
DOteraz na seba nadávam a vyčítam si, že som nešla ku gyndošovi skôr, už po roku nedarenia 😒 ale nechávala som to na prírodu a tá rozhodla, že 3 roky z toho nebude nič

laja77
2. dec 2012

@zlatat tak ja neviem, ak sa nam nebude dlhsie darit, ze ako to budem riesit 😒 , no stacilo, jednoducho ja musim verit, ze to pojde rychle, treba pozitivne mysliet

lavyrle
2. dec 2012

@zlatat dnes naozaj zeny rodia aj do 45ky. Pokial lekar povie, ze mozes a nebrani ti fakt zdravotny stav. Daj muzovi trochu casu, aj ked viem presne ako ti to je luto 😒 moj muz tiez minule nahlas zauvazoval ci nie je tazka doba na tretie dieta a velmi ma to zamrzelo 😖

daniwaugh
2. dec 2012

@laja77 nie, iba zeny. z toho co som ja pochopila tam hra rolu postavenie slnka a mesiaca v obdobi narodenia zeny. vyuziva to iacero odbornikov, nielen Jonas. ale viac sa ma nepytaj, neviem ako ovplyvnuju pocatie. len viem, ze pomohol vela zenam aj otehotniet, aj vybrat pohlavie...

lavyrle
2. dec 2012

@daniwaugh das mi prosim ta este raz link na ten jonasov vypocet zadarmo? Kde sa tam pise o zivotaschopnosti plodu??

laja77
2. dec 2012

@daniwaugh uz sa nepytam 🙂 , len tomu casu som nerozumela, ze preco to je dolezite, ale myslim, ze na tej stranke to aj je rozpisane, co si daval ten link, tak kuknem tam 🙂

zlatat
2. dec 2012

@lavyrle mne môj doki povedal, že nech nelámem palicu nad svojim vekom, že on má prvorodičky 41 ročné a ja sa snažím o tretie ... ale vysvetli to môjmu mužovi 😖