Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@laja77 mne to vyslo na 3 alebo 4DC - tiez. Tento mesiac som mala totiz cudny menzes. Zacal velmi mierne, potom akoby prestal a o dva sa rozbehol, ale zas dost mierne. Takze neviem ci cyklus pocitat od prveho razu co zacal alebo od toho tretieho 😕 no kazdopadne si nemyslim, ze by som vtedy mala ovu. Ovulaciu som mala presne vtedy, ked aj mala byt teda 27.11 🙂
a hej - to prave nesmies mat ovu - inak jeho vypocty neplatia 😉
baby, neviem co to je...som prave mala pocit, ze som hadam menzes dostala a tam biely vytok, bez vone, len biely a dost vela 😖 menzes mam dostat o tyzden, takze plodne dni to uz nie su. Co to je? Boze o com to pisem na verejne forum? 😎
tak som tu späť,
Boli sme na výlete, potom som robila medovníčky a už mám konečne pokoj.
@lavyrle tehu hlienik 😀
Inak holky, som smutná - Mm to už s bábätkom vzdal ☹ ☹ ☹ pred chvíľkou mi povedal, že keby sme mali o 5 rokov menej, tak nepovie nič, ale takto ... 😢 normálne mi je do plaču 😢
@laja77 no nám to v podstate skoro vždy dlho trvalo - starší sa podaril po 2 rokoch, mladší na 2.cyklus po vysadení HAk a keď mal malý 1,5 roka, tak sme začali skúšať znova ( rodila som sekciou takže museli sme počkať minimálne 1,5 roka ) a to sa nám 3 roky nedarilo a až potom som zázrakom ptehotnela ho ci so zlým koncom. Potom 3 povinné mesiace pauzy, a na 2.cyklus sa podarilo, no zase neúspešne a potom nám to zase trvalo rok, to som už išla na gyndu, ench dačo so mnou robí a už mi predpísal Clostibergyt, no ani som ho nestihla začať užívať, lebo mrška už neprišla.
DOteraz na seba nadávam a vyčítam si, že som nešla ku gyndošovi skôr, už po roku nedarenia 😒 ale nechávala som to na prírodu a tá rozhodla, že 3 roky z toho nebude nič
@laja77 nie, iba zeny. z toho co som ja pochopila tam hra rolu postavenie slnka a mesiaca v obdobi narodenia zeny. vyuziva to iacero odbornikov, nielen Jonas. ale viac sa ma nepytaj, neviem ako ovplyvnuju pocatie. len viem, ze pomohol vela zenam aj otehotniet, aj vybrat pohlavie...

@lavyrle no tak dve podmienky by boli splnene- spln a parny den a v podsate ked je otvorene okno, tak aj zima je 😎 tak uvidime 😀