Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle no snad hej ti to vyjde pevne drzim palce a ak by to aj mne vyslo, tak to by sme mali podobne termin 😀
@tatanka1 ja mam dve zimne deti a vzdy som tuzila aj po letnom nech mozem letne garden party pre deticky robit 😎 po poslednej udalosti by som sa vyplieskala za taketo uvahy - no potesilo by ma to aj tak 🙂 obe deti som rodila skoro o mesiac skor - 37tt, predpokladam, ze tretie dieta dlhsie neudrzim, takze aj septembrovy a dokonca aj oktobrovy termin by bol este krasny 🙂 ale to su ozaj malicherne a trapne myslienky 😎
jo chapem, ja mam marcove a majove dieta,takze idelane na leto, a teplo 🙂 najma na kocikovanie 🙂 na zaciatku. a aj na ucenie s chodit 🙂
takze tak isto budem rada ak by to boloaugustove 🙂
ja mam dve sekcie, takze tretie pojde tiez sekciou, a tym padom minimalne o tyzden skor.
@tatanka1 no u mna to asi tak zariadila Vyssia moc, lebo aj ked sa narodili zaciatkom 9.mesiaca (druhy syn v tzv.sedej zone - ani na cas ani predcasne) - obaja mali okolo 3kg a nemali ziadne zdr.problemy, takze sme sli aj domov hned a vsetko v pohode. Ak by som ich este mesiac nosila v brusku a kedze ten posledny mesiac je uz len naberanie hmotnosti (uz je vsetko vyvinute) - tak, ked som to pocitala, mali by hadam aj cez 4kg 😀
🙂 n syn mal tiez necele 3 kg ale dcerka nala 3,6 kg 🙂 a tiez bola skor, takze tamby som uz ani tyzden nechcela cakat 🙂
aj ked vravim boli to cisarske. a tym padom aj tento bude cisarsky.. ale kedze prejde cca 5 rokov od posledneho tehu, tak to je ok myslim. aj eked ten druhy cisarsky bol kompikovanejsie kvoli zrastom v maternici, ze ani dcerku nevedeli vybrat a este povom dalsiu 1,5 hodiny museli cistit maternicu.. no tak uvidime co jazva 🙂 hlavne ak sa zadarilo tak nesmiem priberat velmi 🙂 budem si musiet davqat velky pozor na stvravu a mat vela pohybu
ja som rodila prirodzene a velmi rychlo. Tym, ze som sa mierne otvarala uz od 33tt - tak ani s tymto nebol problem. Prisla som, odrodila som do hodiny a tak 🙂 deti som mala strasne kludne, zlate - takze nemam skusenosti ani s prebdenymi nocami, ani koliky nemali, nemala som zapaly prsnika - no mozno preto chcem viac deti 🙂 🙂 len tieto potraty nestastne mi sposobuju vrasky, inak pre mna bolo tehu, porod aj ten prvy rok-dva take tie najkrajsie, kludne, bez stresu. Tesim sa na to velmi a dufam, ze to este zazijem
je to fakt cudne...myslim, ze vas nebudem napinat az tyzden - ma tak bolia krize a v podbrusku, ze ak dnes nedostanem menzes tak uz neviem 😒
🙂 no ale ved to moze byt hniezdenie 🙂 a priznaky v tehu 🙂
ranecko zienky!
odvcera mi je tak s prestavkami zle (nie, nie tehu, skorej hriby 😀 tehu nemam ako byt) tak parada.. dufam ze to prejdeeee
@tatanka1
@lavyrle
no ja som velmi zvedava 🙂 to bude teda pecka ak si 😀 a ides si spravit uz test ze nas nechces napinat?
Inac u nás snežííííííííí !!!! a ako vela!!!! 😀 Syn len pri okne stoji uz pol hodinu na stoličke 😀 Inak k tym kilam ja som sa strasne bala pôrdou lebo mi povedali ze maly bude mat cez 4 kilá podla ultrazvuku v 36tom tt.tak som sa bala ako hovytlacim,nechcela som ani epiduralku,proste prirodzeny pôrod,a nakoniec som rodila 10 hodin a maly mal iba 3120g.... a to sa narodil 39+5tt.... Moj syn je Marovy a aj ja som vzdy chcela a aj chcem dieta letne...ale pravda je taka ze budem rada ked bude zdrave nech sa narodi kedykolvek.... mala som dost problemy pri poslednom tak ma hadam pri dalsom tehu obidu budem si to uzivat....
ahojte,
ja som dnes bola s malým u Dr. - neviem, či lapil nejakú virózu, alebo začína šarapatiť pneumokok, ktorého mu našla v nošteku pred týždňom, ale od včera horúčkuje, začína trochu pokašlievať, no zatiaľ to nie je nič hrozné.
Ale aké je to dieťa šťastné, že nemusí ísť do škôlky 😀 😀 neverili by ste.
@kvetka_ toto je veľmi dobrý nápad 😀 😀
kčoenky, idem vás trošku pootravovať, podporili by ste prosím moje tortičky v súťaži na FB ? ďakujeeem ♥
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4923295...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4923298...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4923299...
@daniwaugh hriby? co si zberala aj tie co si nemala? 😀 🤐 tak dufajme ze ti to prejde.ja zas neviem aky program alebo co manzelovi spravit ked dojde z roboty.ma narodky... darcek uz mam ale neviem co podniknut.... tie kramy mi trosku prekazili plany totiz 😅
@zlatat stačí lajknut alebo čo treba urobit? lajnkut som uz lajkla.... 😉 a ano deti by boli radsej chore nez aby chodili do skoly,bezny syndrom,ja som sa tesila ako mala aj zapalu pluc so 40tkami horuckami len preto ze som nemusela pisat pisomku z dejepisu a zemepisu 😀
áno, stačí lajknúť - ďakujem 🙂
@twistybaby eee...dostanem menzes skor 😉
@twistybaby u vas snezi??? U nas svieti slnko 😀 to je ironia, co 😉
@lavyrle heh tak to teda je,ale nic sa u nas nechyta,vsetko sa hned topí jak to dopadne na zem takze aj tak z toho nist neni.... 😖 snad aspon vianocu budu biele... no skoda,ja ze nas potesis nejakym tym testikom s // 😀
@anuska3107 juj veru - krasne babatko
@anuska3107 joj veru, keby to bolo také ľahké ... nám by stačil pod stromček aj tehu testík s // že kočky? 😅 A v lete bábenko
u nás v noci trošku posnežilo, no hneď sa to aj roztopilo, ale mrzlo ak, že som musela okná škrabať na aute
no moj muz teraz zapilil, ze "ooo - bodaj by uz boli dve ciarky na Vianoce - to by bol krasny darcek, aspon ti nemusim nic kupovat " 😀 😀 😀 😀
@lavyrle heh ten to vybavil 😀 😀 😀
@twistybaby cely moj muz 😀

no momentalne mam skor pocit, ze idem menzes dostat