icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
somsa
14. dec 2012

@misha1986 no ja som tiez chcela pannu..teda mne je viacmenej jedno co len som nechcela škorpiona a leva...a ked chlapec by bol tak som nechcela vahy..to je velmi zla kombinacia..teda aspon podla mojich skusenosti 🙂 ..ale tak ja priznaky ziadne a ani sa nijak inak necitim..takze nepredpokladam ze by to vyslo ...ale nemam moc s čím porovnávať lebo tehu som ešte nebola

somsa
14. dec 2012

@laja77 netustuuj..nechavame to na 24tého 🙂

laja77
14. dec 2012

@somsa tak, tak, ak dovtedy nepride, lebo dnes ma dajako zacalo boliet podbrusko, ako keby na mrsku 😖

zlatat
14. dec 2012

@laja77 skôr asi len na premastenie extrémne suchej pokožky .. skúsim zase úplne vysadiť mliečne výrobky, či to pomôže

misha1986
14. dec 2012

@laja77 a ktorý DC si a mrcha by kedy NEmala dojsť? mna už tiež bolí ako namrchu aj kríže aj prsia 😝

zlatat
14. dec 2012

@laja77 7 deň po ovuke a už // ? 😕 Ja som najskôr mala // až na 11 DPO a to som testovala mamatestom. Dokonca na 9DPO som ani ducha vtedy ešte nemala

somsa
14. dec 2012

@laja77 mna tak bolelo vcera..ale ocakvam az za 8 dni takze hadam to nebude ona

zlatat
14. dec 2012

kočky idem sa pochváliť ... včera som dokončila túto malú svadobnú tortičku a tak sa z nej teším 🙂

laja77
14. dec 2012

@misha1986 dnes 22 DC a nemusela by prist 20teho 🙂

laja77
14. dec 2012

@zlatat ta je prekrasaaasna 😨

laja77
14. dec 2012

@zlatat toto asi nepatrilo mne, ci? 🙂 Lebo ja som este netestovala... A slubila som si po predchadzajucich skusenostiach, ze az ked vynecha, potom budem testovat 😎 Inac ked som pred dvomi mesiacmi testovala, tak to bolo na 23DC a uz bol test pozitivny, potom aj dalsie dva testy a nic z toho nebolo, preto teraz testujem az ked vynecha, nema to zmysel podla mna sa dopredu testovat, lebo potom som bola velmi sklamana ☹

laja77
14. dec 2012

jejda, to je uz tolko hodin 😕 , utekam pracovat 😀 , tak sa tu majte zatial a pekny den vam prajem 🙂

kvetka_
14. dec 2012

@zlatat na tie suche ruky zlatka odporuca EXCIPIAL je sice drahsi, ale vydrzi hrozne dlho. predava sa v lekarni. ten krem sa dava aj na ekzem, psoriazu aj dermatitidu. vyskusaj, urcite pomize. na predpis je lacnejsi sa mi zda.

zlatat
14. dec 2012

@kvetka_ dík, skúsila som obyčajnú modrú indulonu a už tie ruky vyzerajú dakus lepšie ... indulonu mi Dr. odporúčala aj ke´d mal Tomi ekzém a pomohlo mu to

kvetka_
14. dec 2012

@zlatat ano klasika je klasika 🙂

somsa
14. dec 2012

@kvetka_ mne kozny excipial predpisal a doplacala som iba 40centov
@zlatat

lavyrle
14. dec 2012

excipial pouzivam aj ja, telove mlieko a je vyborne. U mna to isto nie je alergia, lebo rok co rok mi to vznika vzdy v zime a ako vznikne tak aj zanikne. Na nic si to natriem, rano je to kus lepsie, ale cez den sa to spravi zas 😒

Baby a ked vam teraz testy vyjdu // tak budete augustovky ci uz septembrovky????

@zlatat ta torta je nadherna !!!! Musis mat fakt zlate ruky a najma trpezlivost. Ta mne chyba 😕

No utekam. Ja vlastne furt niekam utekam. Prisla som z roboty a utekam zas s mladsim synacikom na plavanie, potom na nakupy a tak. Ale vecer tu budem 😉

zlatat
14. dec 2012

@lavyrle ďakujem 🙂
Mne ak teraz výjdu // tak oficiálny termín pôrodu budem mať začiatkom sept. ale nakoľko ja rodím v 38tt tak budem augustovka 🙂

kejkej
14. dec 2012

@somsa
@somsa ahoj ano ano som tak v 5 tt
Zatial sa radujeme opatrne🙂 a vy ako????

somsa
14. dec 2012

@kejkej tazko povedat...este mam len 20DC a 7dpo...takze ak nepride mrcha testujem 24teho

somsa
14. dec 2012

@lavyrle nme ak vydu // tak ofic datum je 1.9.

zlatat
14. dec 2012

@somsa mne 4.9. 😉

mauerka
14. dec 2012

Babenky, my sme dnes teda "jonasovali" podla planu 🙂 Muzik bol riadne ze prekvapeny, ze JA a ranny sexik. hehehe - ale tak nemusi vediet vsetko, ze?

pingu1
14. dec 2012

fuha babyyy
@somsa
@zlatat

ja dnes kramujem druhym dnom, ja budem mat ovu asi tak 25.12. psychiatricka mi odobrila tehu, tak mozme do toho vhupnut.

zlatat
14. dec 2012

@mauerka no to som strašne zvedavá, či sa ujo Jonáš nepomýlil 😀 😀 😀 A išli ste tak, že deň pred dátumom, ktorý on určil?

mauerka
14. dec 2012

@zlatat Presne tak sme isli - den vopred. Inak na tej nemeckej stranke, kde to tiez obdobne ako Jonas vypocitava, su rozpisane casy a vychadza to tak, ze ano, malo by to byt den vopred...aaaaaaaaaaaaaaaaalllllleee tak zase 🙂 s rezervou

laja77
14. dec 2012

@lavyrle no mne by vychadzal termin podla tehu kalkulacky 29.8. 🙂 , ale podbrusok boli coraz viac 😒 , tak neviem ci dufat alebo nedufat 😕

zlatat
14. dec 2012

@mauerka no veď jasné s rezervou ... a ktorá nemecká?

zlatat
14. dec 2012

@laja77 ja som toto mala ako prvý príznak tehu - podbruško bolelo a bolelo, myslela som, že sa každú chvíľu spustí MS a tá neprišla 🙂

laja77
14. dec 2012

@zlatat ja viem, ale tak som z toho taka zmatena po siedmich rokoch, pamatam si, ze pri prvom som mala take bolesti tesne pred ocakavanou MS, ze som siahla aj po ibuprofene vtedy, ale teraz chcem byt hrdinka, tak lieky ee 😉