Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat toto asi nepatrilo mne, ci? 🙂 Lebo ja som este netestovala... A slubila som si po predchadzajucich skusenostiach, ze az ked vynecha, potom budem testovat 😎 Inac ked som pred dvomi mesiacmi testovala, tak to bolo na 23DC a uz bol test pozitivny, potom aj dalsie dva testy a nic z toho nebolo, preto teraz testujem az ked vynecha, nema to zmysel podla mna sa dopredu testovat, lebo potom som bola velmi sklamana ☹
jejda, to je uz tolko hodin 😕 , utekam pracovat 😀 , tak sa tu majte zatial a pekny den vam prajem 🙂
excipial pouzivam aj ja, telove mlieko a je vyborne. U mna to isto nie je alergia, lebo rok co rok mi to vznika vzdy v zime a ako vznikne tak aj zanikne. Na nic si to natriem, rano je to kus lepsie, ale cez den sa to spravi zas 😒
Baby a ked vam teraz testy vyjdu // tak budete augustovky ci uz septembrovky????
@zlatat ta torta je nadherna !!!! Musis mat fakt zlate ruky a najma trpezlivost. Ta mne chyba 😕
No utekam. Ja vlastne furt niekam utekam. Prisla som z roboty a utekam zas s mladsim synacikom na plavanie, potom na nakupy a tak. Ale vecer tu budem 😉
Babenky, my sme dnes teda "jonasovali" podla planu 🙂 Muzik bol riadne ze prekvapeny, ze JA a ranny sexik. hehehe - ale tak nemusi vediet vsetko, ze?

@misha1986 no ja som tiez chcela pannu..teda mne je viacmenej jedno co len som nechcela škorpiona a leva...a ked chlapec by bol tak som nechcela vahy..to je velmi zla kombinacia..teda aspon podla mojich skusenosti 🙂 ..ale tak ja priznaky ziadne a ani sa nijak inak necitim..takze nepredpokladam ze by to vyslo ...ale nemam moc s čím porovnávať lebo tehu som ešte nebola