Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby to sú akí blbci - na čo pre pánakráľa čakajú? Kým sa stane niečo hrozné? 😠 😠 Ved už prenáša, tak čo jej nepichnú vyvolávačku ... bože to naše zdravotníctvo a lekári je fakt hrozné 😖
@zlatat Hehe, ďakujem... sranda, že som sa narodila v piatok trinásty 🙂)) A to na Veľký piatok (veľkonočný), mám aj nasledovníčku mojej kamarátky... tento rok sa narodila v rovnaký deň ako ja, aj sa volá Lucia, a narodila sa na Deň narcisov.. 🙂)
@twistybaby juuuj, ja milujem kapustnicu, salatik (ja robim taky specialny 🙂 ) udene, klobasky, kolaciky, rozpravky a do toho plodne dni 😝 😀 lepsi cas na plodenie si ani neviem predstavit. Potom nam urcite napis, ked sa kamoske narodi babatko
@duda223 🙂 takze ty by si asi brala o trosku viac chlapceka, co? Ci ani nie? Lebo my tu mame vacsina synov 🙂
@somsa krasny darcek. Presne taky aky ma byt - pripraveny na mieru 😉
Diki kockyyyy
@zlatat ja ti neviem,este jej povedali ze nech si vyberie ci chce cisarsky alebo vyvolavacku.... to je pristup,snad by mali konat rychlo,vyhodnotit situaciu a skonstatovat co by bolo pre nu aj pre babo najlepsie ale oni ze nech si ona vyberie.a navyse este furt nič.no ja by som tak uz robila cirkus....
@lavyrle ano najlepsi cas na plodenie je obdobie vianoc. to čaro tej atmosfery je na tom najkrajsie... akurat mám manzela na pracovnom vecierku na nejakej chate a nad ránom mam pre neho ist autom , snad budem vediet o stvrtej rano rozlepit oci vytahovat auto zo zarznutej garaze,a pocuvat jeho nudne monology po tom vinku co si tam dá.... 😖 ale rozhodne bude spat na gauči....ten alkoholový smrad neznesiem v spálni... 😠
@twistybaby ty brďo, tak ja by som tam taký cirkus narobila - presne ako píšeš, oni sú tam na to, aby konali, aby rozhodli, čo je pre ňu a bábo najlepšie ... to je sila 😠
@lavyrle no ja dávam pol litra červeného vínka,300ml pomaranč.dzusu, 2dcl sirup lesne ovocie a punčovú koreninovu zmes.zohrievam (nesmie vriet ale len takych 90stupnov nech to tak sumí) asi 20 minut pod pokrievkou.... a potom ak je malo sladke dosladim medom ale to kazdy podla chuti,niekto dava menej sirupu a viacej medu,a niekto naopak.nie kazdy ma rad moc sladke a nie kazdy moc kysle.... do pohara dam naspodok platok ananásu (moze byt aj z konzervy) a kocku jablcka....
@twistybaby a iny alkohol tam nedavas? Tam sa nedava aj tvrde?
@zlatat nuž vidiš, to je naše slovensko bohuzial 😒 Môj manzel chodil pred dvomi týždnami na jedno školenie a spoznal sa tam s jedným jeho kolegom,(boli znich hned kamoši) z iného kraja,no a tomu akurat druhý týžden na to čo boli na školení rodila na termín manželka v bratislave. Pred pôrodom a ževraj aj počas bolo všetko vporiadku. Narodilo sa však mrtve.ako ho tlačila von obesilo sa na pupočnej šnure ktora sa zatahoval počas pôrodu. niekto si povie že to lekari mali pri pôrode zistit.zdrave dieta tak zomrelo,a nikto za nič neni oficialne vinný... to je strasné podla mna...
@lavyrle ano dava sa Rum,ale ja to nemusím také silné,mne je aj varené víno silné takze ja si alkohol nepridávam ale v originále je aj Rum podla chuti...
@twistybaby tak to teda je strasne ☹ radsej sa o tom ani nebavme 😒
@lavyrle okej uz som ticho. teraz vidim ze sem nosim nejkaku negativnu naladu... 😒 uz len o veselom
tak o veselom vravíte??? ja som vecera krajec chleba s nutelou a druhy s mastou a cibulou a cesnakom a zapijala mango dzusom... ako liečiť sa zatial nechystám :D
@somsa si zabila 😀
@twistybaby to je strašné ... ☹ Môj Radko teiž mal obtočenú pupočnú šnúru okolo krku, ale našťastie so rodila plánovanou sekciou kôli zlej polohe ... Dr. mi po pôrode povedal o tom pupočníku a poznamenal, že sama by som ho neporodila - teda myslel to tak, že by bola malá pravdepodobnosť, že by pôrod prežil ... tak mi vlastne zachránil synčeka.
@twistybaby ty počuj ten punč ... šak to by som vypila 2 glgy a už by som bola opitá 😀 😀 😀
ja som na raňajky spráskala zase koláčik zapila jablkovým džúsom a teraz mi je zle 😖
Vidim to blede...ma tak brucho boli ako keby som hned zajtra mala dostat... A mala som normalne nocnu moru v noci..ze sme boli s drahym v meste vecer a ze ako sa tak bavime tak pozeram a on uz bol s nejakou zbrndou mladou..a este sa mi rehotal do xichtu a potom s nou odisiel...a ja v uplnej panike som nevedela co mam robit a ze sa vratil na druhy den ako keby sa nic nestalo a potom mi..a to pozor..vykrucal nohu...to uz bol co za sen :D..som sa taka spotena zobudila...ale zobudila som sa na to ze ma objal a dal pusu a pytal sa na krevetku tak mi hned doslo ze to bol len sen <3
@zlatat ale ved vino nieje az take silné... a ja tam tvrde nedavam. dava sa aj 2dcl rumu ake ja nedavam...
@twistybaby tak potom hej - ja som myslela na tú kombináciu tvrdé, víno,...
Inak ja vypijem 2 dl vína a už to cítim v nohách 😝
@twistybaby chvalabohu, že to dobre dopadlo

@lucifer013 jéj ty máš narodeniny 3 dni predomnou 🙂