icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
somsa
16. dec 2012

@daniwaugh testujem 24.12. 30DC tak posielaj a dufam ze to slovenska posta stihne dorucit.

daniwaugh
16. dec 2012

@somsa aaaaaa 🙂 ja poznam asi 4 baby co idu na vianoce testovat a dufam ze im to vsetkym vyjde (aj tebe samozrejme!)

somsa
16. dec 2012

Baby..asi som uz parnoidna z toho ze chcem babo...ale.tie co ste uz boli tehu...zmenili sa vam prsia uz na zaciatku tehu? Mne sa nejak zvacsili dvorce a aj bodky okolo bradaviek..ale slubujem ze uz sa nebudem tak sledovat :P

daniwaugh
16. dec 2012

@somsa ludia byvaju takto, sleduju sa komplet cele, ja som si tiez robila test len preto, ze sa mi zda ze toto a tamto a pritom dufam ze nie, chapes, ked clovek sa mota okolo tehu tak vidi vselico vselikde (ale u teba je to dufam realne!) uvidis o par dni, uz to vydrz 🙂

laja77
17. dec 2012

@lavyrle
@zlatat
takze: medovnicky- ozdobene, medovnicky- spajane a macane v cokolade, vanilkove rozteky, orechove fukane rozky, makronky so susenymi jablkami (z Dobreho jedla- mnam, su fantasticke), mandlove gulky (tiez z Dobreho jedla- s marcipanom, susenym ovocim, bielou cokoladou- tiez mnam 🙂 ), kokosky s marcipanovou plnkou 🙂 a este som neskoncila 😀 😀 . Ale nie, u mna je to tak, ze ked ma chyti nalada na pecenie, treba to rychle vyuzit, lebo potom ked nemam naladu, nenapeciem dlllho nic 😕 A ked sa podari babenko, tak nabuduci rok asi vela nenapeciem- tak nech si chlapci teraz uziju kolacov 😎
Pacilo sa mi totiz viac receptov v casopisoch, tak chcem este nejake vyskusat 😨

laja77
17. dec 2012

@somsa ja som uz tiez zmatena, lebo predchadzajuce cykly som na sebe videla vselijake priznaky (neviem ci som sa viac sledovala alebo co 😕 ) a naopak teraz nic, ani prsia ma nebolia, co zvyknu pred MS, podbrusko ma zatial len ten jeden den bolelo, mozno som viac spava ako som uz pisala, ale ked to pocasie nie je ktovie ake, tak to moze byt aj tym. A vobec, nejako sa snazim rozkazat si, aby som sa nad tym az tak nezamyslala, aby som na konci tohto tyzdna zase nebola sklamana, ked nahodou pride MS 😖 . Mozno preto tolko peciem 😀 , aby som na to nemyslela 🙂 . Ale dnes si asi pojdem kupit test, aby som pre istotu doma nejaky mala a nemusela ho zhanat na Stedry den 😉

laja77
17. dec 2012

dievcata a dakujem za srdiecko, neviem sice komu, ale poslem ho jednej babe tu na MK, ktora ho podla mna dost potrebuje...

daniwaugh
17. dec 2012

tak niesme (fjuuuuuuu).. pekne treba pockat, ved uz mam menej ako 3tyzdne do mojej princeznicky 🙂 uff uff fjuuuu 😀 😀 ale dufam ze vy ostatne co uz dufate ste 🙂 jaj a ranecko 🙂

lavyrle
17. dec 2012

@laja77 nemas za co 😉

lavyrle
17. dec 2012

a este som sa zabudla pochvalit, ze nasa psia nevesticka ma v brusku minimalne 7 steniatok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 juj, tesim sa, ked sa narodia
A vcera sa mi podarilo cez zlavomat kupit kupon v 50% zlave do wellnes hotela v Tatrach priamo v Lomnici, poslala som rezervaciu na polrocne prazdniny - predlzeny vikend, tak dufam, ze to vyjde

laja77
17. dec 2012

aaaaaaaaa pomoc, dva mammatesty uz doma v skrini 🙂 , skoda ze sa neda zamknut 😎

zlatat
17. dec 2012

ahojte
@daniwaugh aj ja testujem na Štedrýn deň - ak ma červená nepredbehne
Dnes ma tak príšerne bolia kríže - asi som včera prechladla, lebo som len v tričku vybehla von pre drevo, aby som prišložila do krbu 😖

lavyrle
17. dec 2012

@zlatat to aj ja takto beham po drevo alebo ku psom. Moj muz, ked ide von da si pekne aj ciapocku, vetrovocku - vsetko 😀
My este par dni a myslim, ze zacinaju plodne - teda resp. zacina doba kedy uz spermie preziju do ovulacie. Naposledy som otehotnela presne tyzden od zaciatku menzesu

zlatat
17. dec 2012

@laja77 ja ich mám 4 doma ... zatiaľ odpočívajú v skrinke, len tá sa tiež nedá zamknúť ... ale vydržíme - musíme 😀

zlatat
17. dec 2012

@lavyrle aj môj si dá teplý sveter, síce čiapku nie, ale ani raz nevybehne v tričku s krátkym rukávom ako ja ... a potom že prečo ma bolia kríže 😖

laja77
17. dec 2012

@zlatat tak ja teraz ked tak nad tym premyslam, radsej som ich mala ist kupit az v piatok 😖 , ale v piatok idem s mladsim k zubarovi, tak som nechcela ist s nim do lekarne, lebo on je zvedavec a hned by ma vyzradil u babky (svokrovcov) 😎 😀

laja77
17. dec 2012

@zlatat
@lavyrle
@mauerka
@daniwaugh
@somsa
@twistybaby
a aj ostatne baby, nemate nejake tipy na dobre kolace pripadne nieco ine zo zltkov? Lebo z toho mojho pecenia mi ich kopec zostava- uz ich mam 11 a neviem co s nimi 😕 . Poradte 🙂

zlatat
17. dec 2012

@laja77 fíha - a nejaké žĺtkové rezy keby si spravila? Ja som to ešte nerobila, ale na MMB určite nejaký osvedčený recept nájdeš
@mauerka testy práve dorazili ... no a nakoľko ich je kopec, tak som si povedala, že si jeden spravím - reku nech zistím, či sa mi LH už vyplavilo, nakoľko som 6DPO ... vždy tesne po ovulke mi tak klesne, že to test nezachytí ... teraz som kukla na test a tam je slabá čiarka 😲 😲
To čo má zase byť? Žeby sa mi úplne ešet nevyplavil LH hormón? Alebo už mi začína ukazovať TSH hormón? No som strašne zvedavá, čo z toho zas bude
Podbruško ma začalo bolieť, ale tak zvláštne, nie celkom mrchovsky, skôr ako krátko pred ovulkou - proste mám pocit, akoby sa tam dole niečo dialo :-/
Na PMS je ešte moc skoro, veď má prísť až v pondelok

somsa
17. dec 2012

@zlatat tak ja uz treti den mam predmrchove bolesti :D

zlatat
17. dec 2012

@somsa som strašne zvedavá, ako to u nás skončí 😀

lavyrle
17. dec 2012

@laja77 ja idem robit metrovy kolac, ale ani neviem presne kolko tam ide zltkov

laja77
17. dec 2012

@zlatat no, no, testujeme az na Stedry den predsa 😎 😀 - ja mam tiez take zvlastne nutenie chodit okolo skrine, v ktorej su testy 😀 . A kedy si sa testovala? Z ranneho mocu?

laja77
17. dec 2012

@somsa ja som to asi zahovorila, lebo teraz sa mi zda, ze ma tiez zacina podbrusko boliet 😖 a neviem ci to je dobre alebo zle zase 😒

laja77
17. dec 2012

@zlatat zltkove zvykne robit moja mama, ale tam idu bielky do cesta a zltky navrch, tak zase by som sa zltkov nezbavila 😨 . Rozmyslam ze spravim domaci vajcovy konak, ale aj tam potrebujem len 5 zltkov 😀

janka258
17. dec 2012

Ak môžem tak sa pridám k vám testujúcim na štedrý deň,dúfam,že po roku to konečne vyjde.Mrchu (ne)čakám v piatok a dúfam,že sa jej ani nedočkám,// by boli tým najkrajším darčekom pod stromčekom. Aj keď najradšej by som testovala už aj hneď,ale dala som si záväzok,že do pondelka vydržím, len v tomto za seba asi neručím,že vydržím 😀

laja77
17. dec 2012

@mauerka 🙂 😀

zlatat
17. dec 2012

@laja77 no bolo asi 10 hodín, ale nepila som moc predtým ... žeby bola u mňa výnimka tento cyklus a LH sa mi dlho po ovulke ešte držalo? Veď tá čiarka je normálne viditeľná, žiaden duch, ktorý by som musela hľadať - ale to brucho ma dnes riadne znervózňuje 😖

zlatat
17. dec 2012

@laja77 aha, no tak nič ... musíš hľadať iný recept - sprav si vaječný likér 😀 😀

laja77
17. dec 2012

@zlatat to si si robila ovu test?