Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby no ja mam Max, Alex (akoze uz mam) a potom pre babu Lily Ema Christine a pre chalana Finn
@tatanka1 no ano ja viem uživat si je fajn,mat sex len ked mas chut a tak plodit to je tiez fajn,ale ja som uz tak nejak nastartovana na to ze bejby proste splodime teraz v decembri ze kebyze to nevyjde tak mozem podla jonasa a podla cinskeho kalendara az vo februari a to by sa mi narodilo az v zime a to nechcem,jedno zimne babo mam a chcela som mat letne prinajhorsom jesenne... proste cakat dva meiace by ma asi zabilo...velmi dufam a verim ze to tento mesiac vyjde...
@daniwaugh finn je super!!! a z tych troch dievčenskych (su vsetky krasne ) sa mi velmi paci Christine 🙂 ale ty to mas lahke,zijes v britanii ,mas anglicke prezvisko (predpokladam) tak aj deti mozu mat take mena. Ja mam typicke slovenske prezvysko a zahranicne meno by k tomu znelo asi smiesne... to je skoda lebo slovenskych mien ktore niesu take otrepane a ktore sa mi aj pacia je uz malo... ja mam pre chalana vybrate bud Felix alebo Filip , a pre dievča by som chcela Linda, Vanda, Michelle , Rebecca alebo Timea... a su aj ine ktore mam na zozname ale tieto sa mi pacia najviac a hodia sa k priezvysku 🙂
@twistybaby nemusi to byt pre pocatie problem 2-3x za tyzden. Ja som otehotnela tak, ze sme to robili 1x bez ochrany tyzden po menzese. Bolo to tyzden pred mrchou a otehotnela som. Inokedy sa mozes snazit aj kazdy den a nejde to. Mozno aj preto zatial netreba nic testovat, ale len si bezne uzivat. Ak to robite 2-3x za tyzden - tak to je v poho, lebo oni tam dnu vydrzia aj 5 dni (u mna fakt az tyzden). A cim viac to clovek riesi, tym menej to ide
Inak my mame tiez taku nejaku castost ako vy 😉 nejdem to dako silit, aj ked teda asi to trosku "pridam" 😎
@mauerka asi hej, ina planeta. Teraz teplomer ukazuje -0,5st, no ja sa modlim nech sneh vydrzi. My mame hned vedla nasej ulice lyziarsky svah a vlek - minuly rok fical az do jarnych prazdnin a to bola parada - deti si len tak cez vikend vybehli zalyzovat 🙂
@twistybaby krasne mena mas vybrane 🙂 a oficialne zijem na svk 🙂 a Lily Ema Christine je akoze pre jednu babu meno, nie tri rozne, ale tak v tom poradi.. Max je Max Lucas a Alex je Alex Jude 🙂 a to meno pre babiku som mala uz odvzdy vybrate 🙂
@twistybaby no mne sa Finn nepacilo vobec, muz to chcel uz pri Alexkovi ale po8mesiacoch presviedcania som ho dokopala k Alexkovi, ale slubila som, ze ak bude dalsie chalan, tak moze on pomenovat ( a jak ho poznam tak to bude Finn) 😀 😀
@lavyrle no jo,len som na to tak velmi nastartovana a tak velmi verim ze to vyjde uz tento mesiac ze neviem čo spravim az dojde na novy rok mrcha.budem fakt strasne moc sklamana... snad teda aj kazdy druhy den postaci ked vy ste mali takuto skusenost,to by som fakt nepovedala ze aj týžden vydrzia...my mame sex predtym nez ideme spat aby som uz nemusela vstat z postele nech to vsetko nevytecie (sorry za detaily), ale itak mam pocit ze rano ked idem na wc vyjde uplne vsetko zo mna (opet sorry za detaily) 😅 ako to ze tam nieco vydrzi týžden a aj tým pár mrškam sa podarí dostat do ciela? to je strasne mala pravdepodobnost 😒
@twistybaby ale sak na to sme tu, aby sme si porozpravali aj vselico co by sme inde nespomenuli (hlien, vytok, bla bla cokolvek) takze ziadne sorry 🙂
@daniwaugh jaj inak sorry ja som si myslela ze to mas ako navyber tie mena 😀 ale super ved aspon nemusis vyberat ,krasne su vsetky 😉 a Finn je podla mna naozaj pekne,take zaujimave a nie moc caste....
No a OK,odteraz sa neospravedlnujem a budem narovinu nechutná 😀 😀 😀
Bru noc vsetkym 😉
Dobre rano, dievcence 🙂 tak ja sa tu s vami este nejaky cas zdrzim, budem spravne v teme snazilky 2013 🙂 . Dnes v noci dorazila v plnej parade 😒 , takze ani testy neboli potrebne 😖
@twistybaby Vieš čo, aby si sa poistila, tak treba každý deň čoromoro 🙂 Keď sú už tie testy všelijaké 🙂
@twistybaby Ahoj, tiež mám už zopár mien pre dievčatko vybratých, ale najmä 2 sú isté 🙂 a pre chlapčeka, noooo manžel by chcel zachovať tradíciu, aby sa volal po ňom ...aj keď to nie je také zvyčajné meno, a neviem presne ako by sme ho zdrobneninkou volali, 🙂 ale potom mám ešte jedno, ale zase kamoška ma malého, a ten sa tak volá, no zároveň to musí pasovať aj k priezvisku .... 😎
Dobré ránko
@emka9 pred rokom ... vraj je to najčastejšia príčina potratov - ale so správnou liečbou sa to dá zvládnuť
@tatanka1 my máme Radka a Tomáška. Pre dievčatko smo chcela Anetku alebo Júliu - no tú mi už vyfúkla segra - jej dcérka sa atk bude volať a pre chlapčeka netuším - asi NONAME lebo už sa mi nič nepáči a čo sa mi páči, je v rodine obsadené a ja nechcem, aby moje dieťa malo rovnaké meno ako jeho ujo, otec, dedo,...
@twistybaby ... a keď mám byť konkrétna tak Emka, Miška, a Emil (po tatkovi 🙂 ) , Marko 🙂
@emka9 čo ja viem - vraj nie, lebo sú to veľmi nízke dávky Anopyrinu 50 mg teda 1/2 tabletky ... len je tam vraj riziko nekontrolovaného krvácania v prípade komplikácií ... to mi povedal gyndoš - povedzme keby sa niečo stalo a oni by to museli rýchlo riešiť, tak by sa mohlo stať, že by som krvácala aoni by kôli anopyrinu nevedeli to krvácanie zastaviť - lebo Fraxiparín prestane účinkovať po 24 hodinách ale anopyrinu to trvá až 7 dní
baby, mne včera prišlo normálne zle od žalúdka, nechýbalo veľa a hodím tyčku 😕 aj pri tom vaječníku ma pichalo, ale našťastie to prešlo a už mi nič nie je
@twistybaby ja ratam s dievcatkom tak asi, Tereza Štefánia, Amelia, Eliška. A chlapcenske sa mi pači Jurko ale to drahy moc nechce
ja som tiež chcela Emku, ale chalani už majú sesternicu Emku, potom jeden čas aj Terézia ... nakoneic mi kamoška povedala, že mám dať svojej dcérme meno na M - no a tu mi fantázia dochádza 😀 😀 😀
Hlavne sa musi priezvisko hodit k menu /alebo opacne teda/ - pri prvom synovi som celu dobu cakala dievca /usg/, mala byt Laura /to bolo pred 14 rokmi, teraz uz ma to meno vobec neoslovuje/ a nakoniec sa narodil ADAM - to bolo prve, co mi v nemocnici napadlo.
A teraz sme taki "neoriginalni" - asi po nas by sa volalo aj babatko

@twistybaby rob tak ako to citis nic nesil le si uzivaj. musim priznat ze za rych 20 dni sme aj my mali 1-2 dni pauzu ked bol mm vecer vonku na pivku alebo na sporte a bolo to za sebou ale potom uz stale 😀