Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat a týka sa to iba tých bielych čísel? nejde aj tak trochu aj o ich hodnotu,alebo ci su parne alebo neparne alebo tak? lebo mne na vsetky mena vychadzaju stale dva cisla biele a ostatne tmave...
možno ešte Alžbeta
@twistybaby viem, že každé číslo znamená niečo iné, a aj párne znamenajú niečo iné ako nepárne,... vravím, musím niekde u svokry pohľadať tú knižku, tam to bolo všetko tak pekne vysvetlené
Mne sa začala páčiť Eliška alebo Margaréta ( ale iba ako zdrobnelina Grétka ) a o Anetke už dlho túžim 😀
@zlatat aha...
Eliška je krásna 🙂 mne sa zase strasne zacala pačit Alžbetka ale bolo by to asi cudne kedze jedna moja znama co somnou rodila ma dceru co sa tak vola?
@twistybaby ja mám švagrinú Alžbetu - takže aj toto meno u nás odpadá.
☼ ☻ ♂ ... posiela Tomino 😀
@zlatat ja Gretu co poznam je Gertruda takze mne je to take vtipne 🙂)
@twistybaby no Eliška je pekne
babyyy..a dnes sa inak ako cítite? mna prestalo brucho bolieť.. hmm
@zlatat to ano... inak dneska som sa zobudila na strasny pocit strachu.ani to neviem opisat,totalne mi zvieralo zaludok a taky pocit ako ked mate strasny stres ci trebu. Ale nic sa mi nesnivalo take a ani nemam preco mat stres mam teraz velmi pohodove obdobie a nic ma netrapi no ale tie krce do zaludka z toho stresu/strachu na co som sa zobudila to bolo divne....
toto ste videli? http://www.cas.sk/clanok/239051/drama-v-parku-o...
božinku
Baby sorry nevydrzala som...a robila som si test a negativny...25DC
od malej asi chytam virozu...
@twistybaby no netusim ako, ale my sme este babo vtedy nerobili, takze sa nam podarilo mat iba jeden nechraneny sex v case, ked som myslela, ze z toho nic nemoze byt - teda presne 7DC. Cely mesiac ma ani len nenapadlo, ze by som mohla byt tehu, aj ked som mala divne pocity. No proste som to neriesila a potom zrazu BUM a bolo 😉
ja si myslim, ze kazdy druhy den staci - dokonca niekto hovori, ze je to aj lepsie ako kazdy den

@zlatat Ano, az potom, ak teda dovtedy nebudeme riesit CAR - predpokladam, ze tam by ma chckli aj po tejto stranke