icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
mauerka
19. dec 2012

@zlatat Ano, az potom, ak teda dovtedy nebudeme riesit CAR - predpokladam, ze tam by ma chckli aj po tejto stranke

somsa
19. dec 2012

@zlatat potom si dufam zmenim priezvisko

somsa
19. dec 2012

@zlatat no parada..ak budem mat ine priezvisko tak to bude este horsie :D tri 7 a jedna 8

somsa
19. dec 2012

@zlatat takze mi to vychádza na Tereza Štefánia

twistybaby
19. dec 2012

@zlatat a týka sa to iba tých bielych čísel? nejde aj tak trochu aj o ich hodnotu,alebo ci su parne alebo neparne alebo tak? lebo mne na vsetky mena vychadzaju stale dva cisla biele a ostatne tmave...

somsa
19. dec 2012

možno ešte Alžbeta

zlatat
19. dec 2012

@twistybaby viem, že každé číslo znamená niečo iné, a aj párne znamenajú niečo iné ako nepárne,... vravím, musím niekde u svokry pohľadať tú knižku, tam to bolo všetko tak pekne vysvetlené

Mne sa začala páčiť Eliška alebo Margaréta ( ale iba ako zdrobnelina Grétka ) a o Anetke už dlho túžim 😀

twistybaby
19. dec 2012

@zlatat aha...
Eliška je krásna 🙂 mne sa zase strasne zacala pačit Alžbetka ale bolo by to asi cudne kedze jedna moja znama co somnou rodila ma dceru co sa tak vola?

zlatat
19. dec 2012

@twistybaby ja mám švagrinú Alžbetu - takže aj toto meno u nás odpadá.

zlatat
19. dec 2012

☼ ☻ ♂ ... posiela Tomino 😀

somsa
19. dec 2012

@zlatat ja Gretu co poznam je Gertruda takze mne je to take vtipne 🙂)

@twistybaby no Eliška je pekne

somsa
19. dec 2012

babyyy..a dnes sa inak ako cítite? mna prestalo brucho bolieť.. hmm

zlatat
19. dec 2012

@somsa Gertrúda .. 😀 fakt také divné meno

twistybaby
19. dec 2012

@zlatat to ano... inak dneska som sa zobudila na strasny pocit strachu.ani to neviem opisat,totalne mi zvieralo zaludok a taky pocit ako ked mate strasny stres ci trebu. Ale nic sa mi nesnivalo take a ani nemam preco mat stres mam teraz velmi pohodove obdobie a nic ma netrapi no ale tie krce do zaludka z toho stresu/strachu na co som sa zobudila to bolo divne....

zlatat
19. dec 2012

@somsa aj mňa prestalo brucho bolieť, ale trochu ma bolia prsníky, keď mi ich Tomino pritlačí, keď si mi sadne na kolená

zlatat
19. dec 2012

@somsa ale unavená som ako kôň - bolia ma kolená ... to sa tak u mňa prejavuje únava, akoby išla na mňa chrípka, taký pocit mám 😖 😖

somsa
19. dec 2012

@zlatat mna uz ani prsia nie...ale moc ma nie iba vcera v sprche..akonahle mi siel prud vody na ne tak to bolo ze aaaau ale dnes nic :( uvidím v sobotu či dojde

somsa
19. dec 2012

@zlatat ja unavu pripisujem pocasiu

zlatat
19. dec 2012

@somsa aj ja

emka9
19. dec 2012

@zlatat aha 😀

somsa
19. dec 2012

@zlatat vcera som to video pozerala 🙂

daniwaugh
19. dec 2012

tusoooom7
@tatanka1 a kto povedal ze zijem mimo?: 😀 😀 😀

zlatat
19. dec 2012
daniwaugh
19. dec 2012

@zlatat no na veveve novy cas.. tam by som tomu moc neverila :D

somsa
19. dec 2012

Baby sorry nevydrzala som...a robila som si test a negativny...25DC

tatanka1
19. dec 2012

@daniwaugh , no akoze ved ktosi povedat ze. UK... a ty ze ificialne na sk- a to by si nepisala ze oficialne ci? ale ze zijes v sk 🙂 ale tak asi lietas hore dolunie?

tatanka1
19. dec 2012

od malej asi chytam virozu...

lavyrle
19. dec 2012

@twistybaby no netusim ako, ale my sme este babo vtedy nerobili, takze sa nam podarilo mat iba jeden nechraneny sex v case, ked som myslela, ze z toho nic nemoze byt - teda presne 7DC. Cely mesiac ma ani len nenapadlo, ze by som mohla byt tehu, aj ked som mala divne pocity. No proste som to neriesila a potom zrazu BUM a bolo 😉
ja si myslim, ze kazdy druhy den staci - dokonca niekto hovori, ze je to aj lepsie ako kazdy den

daniwaugh
19. dec 2012

@somsa 25DC nemas ako mat pozirivny draha, najskorej je26 aj to sa musi rychlo vyplavovat hormon.. takze skoda testu.