icon

Začíname v roku 2014

maci_267
2. júl 2013

Táto diskusia je pre všetky (budúce) snažilky, ktoré z nejakého dôvodu plánujú otehotnieť v roku 2014. Či už je to kvôli svadbe, finančným záležitostiam alebo práci. Každá z vás je tu vítaná!

sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
bea82
9. jan 2014

@sharmana , vďaka za radu určite sa budem informovať v lekárni.My našťastie každý rok zavárame brusnice a to mi tiež dosť pomohlo a tiež ma tá choroba dosť potrápila.Tak nám držím palce. 🙂

lenushka058
9. jan 2014

@sharmana ahoj 🙂 , no prvý cyklus som si ju chcela odsledovať s ovulačnými testami a nič, a od včera beriem duphaston, a ten vraj ovulku blokuje, tak zato si myslím

sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
helulik
9. jan 2014

@sharmana tiez si myslim, ze ovulacne testy su na... :D mne to tam tiez furt ukazovalo dve ciarky... :D teda jednu slabu a druhu silnu...teplotu som este nemerala...skor to nechavam na prirodu... 🙂

sharmana
Autor odpoveď zmazal
lenushka058
9. jan 2014

@sharmana fíha, ja som zase skeptická k tímto výpočtom, no toto by bolo naše prvé, tak mi je to jedno, no niečo tam určite bude, keď snažíme od leta, skoro každý, každý druhý deň a nič. Merať BT sa mi veľmi nedá, chodím na nočné tak halabala, takže by som tomu aj tak neverila. Tie ovulačné zase neberiem ako nejakú peňažnú záťaž, kupovala som tu na MK, a myslím, že za super cenu, mínam aj na väčšie somariny 😀

helulik
9. jan 2014

@sharmana ale ktovie preco nam to tak vyhodilo na tych testoch... :D uz aspon viem, ze to nebudem kupovat... :D
no, u mna sa to tazko sleduje aj hlien aj ostatne...mavam nepravidelnu ms, proste hruza... 🙂 ale neriesim...nejako sa to podarit musi... 🙂
a tu bazalku akym teplmerom si merala...? obycajnym, ci mozem aj digitalnym...? tym padom zapipa a hotovo...? :D

sharmana
Autor odpoveď zmazal
lenushka058
9. jan 2014

@sharmana je to možné, ja som to teda vôbec ale vôbec ani len nečítala o tom, a vlastne ja by som rada dievčatko, ostatní chlapca,tak nech osud vyberie 😀 no ja sa chystám zajtra ku doktorke, ešte pred 3 týždňami som jej tvrdila, že nie my sa vôbec nesnažíme 😀 , ale to som myslela, že to pôjde normálne bez liekov, bez vyšetrení, nuž asi nepôjde 😒

sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
lucinka3289
9. jan 2014

@lenushka058 a kolko sa uz snazite???

lenushka058
9. jan 2014

@lucinka3289 od leta, viem, že to nie je dlho oproti mamičkám, ktoré sa snažia aj dva - tri roky, ale myslím, že mám zle nastavený duphaston, tak nech sa mi na to dr. pozrie 🙂 a vy sa dlho snažíte? 🙂

lenushka058
9. jan 2014

@sharmana zlatááá, niečo ako moja mama, tá tiež začala zo všade vyhrabovať moje staré hračky a podobne, ale neviem prečo, nikto nevie, že snažilkujeme, asi inštinkt 🙂

lucinka3289
9. jan 2014

@lenushka058 teraz v decembri sme sa zacali

braninka
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
lenushka058
10. jan 2014

@sharmana no vlastne ja som po vysadení Hak ho dostala, aby som mala menštruáciu lebo som nedostala, ale dnes som bola u dr. a povedala, že môžem vyskúšať na mesiac ho vysadiť, ale že by to skôr malo pomôcť ako ublížiť tak neviem :/

nenullienka
10. jan 2014

@braninka ahoj vôbec sa nestresuj, mňe celý čas strašili, že budem mať problém otehotnieť. Vysadila som HAK a o dva mesiace som bola tehotná. My sme si povedali, že skúsime, nejak som to neriešila a v 7 zýždni som prišla na to, že už skoro 2 mesiace nemám menzes a bum dve //. U dr. bolo krásne vidieť srdiečko len som krvácala. Tak na to netreba myslieť, každá sme iná tak vám sa to možno poradí na prvý šup 😀 držim palce.

sharmana
Autor odpoveď zmazal
lenushka058
10. jan 2014

@sharmana no brala som hak 5 rokov len s jednou dvojmesačnou prestávkou kôli operácii ale už pred bratím som s tým mala problém a to bol aj jeden dôvod prečo som dostala hak, inak prosím ťa máš nejakú stránku, kde sa presne popisujú tie jonášove výpočty a také veci o tom, v poslednom čase odkedy si to ty tu spomínala, stále na to narážam 🙂

jellinga
11. jan 2014

Ahojte, aj ja by som sa k vam rada pridala. 🙂 Babatko sme planovali uz minuly rok, ale kvoli zdravotnym problemom a naslednej operacii sme to museli odlozit. Chceli by sme sa snazit od marca, pokial to lekar schvali. Bude to nase prve babatko a bolo by uz nacase kedze uz mi taha na 29. Vsetkym drzim paste, nech sa cim skor podari a nech nemusime dlho cakat... 😉

braninka
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
maci_267
autor
13. jan 2014

@nicolettka2126 ahoj, tak ako to s tebou vyzera??? 🙂

soniada
13. jan 2014

AHojte dievcata, pripajam sa, my na to ideme v juni, dufam, ze sa zadari 😔