Zase od začiatku
Baby som smutna… prvé tehotenstvo na prvý sup, ukončené v 38tt akútna sekcia, zdravý 5 rocny chlapcek teraz.. po roku sa nam podarilo neplánovane zas na prvý šup bohužiaľ mrtvonarodene v 29tt 😢😟 povedala som ze ďalšie deti nechcem… avšak teraz som zatuzila po dieťati pretože tazko sa zije ze syncek vam stale hovori ze chce súrodenca… 😢ale aj celkovo, túžim po dieťati.. v máji sme sa začali snazit, hned som otehotnela, no biochemicke tehotenstvo… odvtedy sa snažíme pravidelne , sme zdravi a nedari sa.. dnes opäť prisla mrcha. Strasne som z toho smutna.. hoci mam kopec pracovných povinnosti a rodinne záležitosti ale jednoducho sa na to neda mysliet a neriešiť to😩😩😩toľko moj ranný výlev, mozem ist do práce. Keby aspon tie kolegyne sa nepýtali stale ze kedy druhe (nevedia ze som porodila mŕtve)
@andrea_prestastna urcite nie.. som cisto v ženskom pletkarskom kolektíve.. oni su hrozne a kazdy na kazdeho kydá.. ako oni ma najmenej trápia, trápi ma ze sa mi nedari otehotnieť
@andrea_prestastna tesim sa ze vam to vyslo potom ♥️
Treba im teda odvrknut ze deti sa nepredavaju v tescu a nech sa nestaraju, bude mozno pokoj, neboj raz to pride
Ak im nechces na rovinu povedat, ze sa vam nedari otehotniet tak by som im normalne povedala, ze tie otazky su netaktne. Drzim palce nech si k vam dusicka co najskor najde cestu ❤️
@lauriik ako tie kolegyne ma najmenej trapia..to som asi tam ani nemala pisat.nebola to pointa toho celeho.a dakujem krasne, pevne verim aj ja 🙂
Snazite sa realne este kratko, od maja len skutocne par cyklov...daj tomu cas, biochemicke znamena, ze sa mohlo uchytit na jazve po cisarskom a preto to nevyslo s uhniezdenim. Ale to je jasny znak, ze ovulujes, ze vies otehotniet a chce to len trochu viac trpezlivosti. Tou vasou stratou je ten tlak na nove stastie v hlave este vyssi, chapem, ze sa nedari od toho odputat. Ale logicky skutocne piaty mesiac snazenia je normalne... kolegyne neries, moji tiez riesili ked sme v decembri prisli o babo, ze co bude dalej... preslo ich to...boh vie, ci sa nam este niekedy vlastne zadari, ale tak nevzdavame to este.
@anjelicek26 dakujem pekne..ano hlavne ze viem otehotniet, len aby to aj ostalo..:( keby ten mesiac netrval tak dlho co? a potom sklamanie..uz mam pocit akokeby sme to dieta proste nemali mat a nemam pokusaat stastie, uzivat si toho mojho jedineho..vam drzim prsty tiez
Ja odmietam, ze mi moje telo bude diktovat, ci este mam/nemam mat deti 😂 Na druhej strane som realista, rozhupala som sa karierne, prebrala nejake veci, mam este aj ine ponuky, pokusim sa moje myslienky upriamit teraz na to... lekar odporucil tento mesiac stimulku, tak sme zacali s letrozolom, uvidime... ja potrebujem zlepsit stielku maternice, pri kyrete ju prilis zrezali a zapal za tym, dodnes sa neobnovuje poriadne... myslim, ze tam je u nas kamen urazu... lebo lekar iny problem nevidi...v piatok mi pichne injekciu na rast stielky, tak to snad trochu pomoze...
vieš čo , keby si im to povedala, asi by od prekvapenia onemeli a dali by ti pokoj.
@ibrunova uz ked som im za tie 2 roky nepovedala tak uz nepoviem...zeby to cele mesto vedelo..a aj tak budem menit este do konca roka robotu
@anjelicek26 super aka si odhodlana🙂 aj ked uz mas dost deticiek..verim ze sa to podari, medicina je dnes uplne niekde inde ako niekedy🙂
@lucinka5051 mna netrapia kolegyne...mna trapi to ze sa syn stale pyta na surodenca, ze som chcela velmi silno druhe dieta a ze som o neho prisla uz ked mi kopalo vo velkom v brusku...ja som rada za to jedno zdrave dieta ale takto sa porovnavat? ze niekto nema ziadne? chapem tvoje nestastie ale ver tomu zeby si rychlo zmenilo retoriku ak by si prezivala to co ja.ze som si dieta musela pochovat..drzim prsty aj tebe
Chcela som ta tym utesit ze si na tom stale lepsie ako ine zeny a ze mas oporu v tom dietati co mas a mas pre koho zit 🙂 ...ja to prezivam ver tomu.. a aj ten tlak z okolia..a aj ja som si ho musela pochovat ..toto nie je sutaz mne to je jasne a neprajem to nikomu... je tazke kazdy mesiac zacinat zase od nuly ale ak to ma prist tak to pride aj ked je to frustrujuce 😑 nemyslela som to zle ...len vidim ten rozdiel ked zena potrati a ma doma uz nejaku tu radost a ked potrati a vrati sa do prazdneho bytu ( nemyslim tym seba ale kamosky v mojom okoli...u nas nikdy prazdno nebude).
@lucinka5051 ano z tohto pohladu ano..ale mna to nevie utesit vobec, neviem si pomoct prepac. preto taka reakcia
U nas je to tiez tak, ze deti pytaju surodenca a nechapu, ze existuje nieco takeho, ako ze to nefunguje na prvy krat... Nejako spolieham na tento mesiac, koncom septembra sme splodili tri deti a aj nas anjelik mal byt junovy, tak uvidime... vlastne vsetky deti su letne... tak snad uz sa na nas usmeje zasa stastie.
V pohode, po tom cim si si presla je to normalne. Dufam ze sa podari cim skor ❤
@anjelicek26 tak moze byt🙂 raz to musi prist
@lucinka5051 dakujem. prajem vsetko dobré❤

Neulavi sa ti ked im to povies? Tiez som tvoj pripad, mam 5r syna 18tt MA hrozny porod ozaj a po pol rolu tehu, teraz sa hram s dcerou 5m, kupila som si gynex , zacala cvicit a doslo to, ulavilo sa mi ked som okoliu povedala o MA a neppytal sa nikto nic