Kočík Easywalker Charley, čo ňaň hovoríš v role mestského športiaku?

Zodpovedané
8. feb 2019

Ahoj,

prosím ťa, chcem kúpiť kočík Easywalker Charley - čo ňan hovoríš? Chcem niečo ľahké, čo rýchlo zložím a kde bude malý aj spokojný, že si pospí. Mal by prejsť mestský terén a dať sa kúpiť aj ako čisto športový kočík - dúfam, že nie len ako dvojkombinacia, lebo to nepotrebujem.

Ďakujem za odpoveď

Ahoj,

podľa mňa je Charley veľmi zaujímavým, dobre vymysleným modelom, ktorý ale odporúčam asi pred kúpou vyskúšať. Práve pre veľmi nezvyčajnú konštrukciu, ktorá pruží aj sama o sebe, a tiež používanie adaptérov prakticky ku všetkým nadstavbám môže na prvý dotyk pôsobiť zvláštne, ako nezvyk.
Zároveň si však myslím, že pre človeka, čo sa pre neho aj tak rozhodne bude dobrým mestským spoločníkom, ktorý bude tlmiť mestské nerovnosti. A poteší aj veľmi kompaktným skladaním a pohodlím pre dieťa. Sedák nie je obrovský, ale nie je ani mini a myslím, že ak nevyžaduješ 10 cm po všetkých stranách len tak do rezervy, budeš spokojná aj tam. A áno, zakúpiš ho aj ako čisto športový, nie je však z tých najlacnejších.

V podobnej cenovej a dizajnovo špecifickej kategórii by som možno zvážila aj Jané Kendo. Kočík kombinuje skladnosť a ľahkosť a zároveň výborné jazdné vlastnosti aj v horších podmienkach.

O niečo odlišnou možnosťou je aj ekologický Greentom Upp, ktorý, ak to vyžaduješ, vieš skombinovať aj s otočným Reversible sedadlom.

Jané Kendo


Greentom Upp Classic 2017


Greentom Upp Reversible 2015


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli