Akú značku máte obľúbenú pri výbere práčky?
hodne ludi si potrpýá aj na značku pračky
Beko
Ariston - jedny z najmenej kazovych pracok. Spokojnost.
AEG/electrolux a aj susicku tejto značky a som veľmi ale veľmi spokojena... Len budeme potrebovat aspon na 10kg pradla lebo sme velka rodinka a o 3roky plánujeme 4babo 🙂)))) dufajme že sa konecne zadari dievčatko :D
Bosch a spokojna brala by som zas.
V prvom rade mi neslo o znacku, ale o ostatne parametre. Mam AEG/Electrolux.
Celkovo sme prisli na to, ze nie sme taki bohati, aby sme mohli kupovat lacne veci... Takmer vsetky no name alebo lacne znacky sme museli vymenit (ci uz mixer, toastovac a pod.) ... Tak, ked investujeme, radsej minimalne do vyssej strednej triedy... Ale napr. investovat este raz tolko do Miele pracky som predsa len nechcela, aj ked Miele pracky bezia 20+ rokov.
Prva pracka bola Indesit, bola dobra, kym sa nezlomilo lozisko, samozrejme po zaruke... Chcela som dalej prackosusicku, ale uz nie Indesit, tak som vela na vyber nemala. Mam AEG/Electrolux a som spokojna.
Kuchynske spotrebice mame Siemens a AEG/Electrolux, tiez maximalna spokojnost.
My mame hadam 10 rocnu siemens pracku a perie dokonale 😀 Ale budeme traz komplet menit kuchynu a spotrebice chceme miele, tak asi pojde aj chudak pracka het ;)
LG, ani nepočujem, keď perie 🙂
AEG/Elektrolux mam dokonca dva kusy, aj na dome aj na byte a maximalna spokojnost 🙂
Siemens (Bosch) - vyrabaju sa v jednej fabrike, my sme velmi spokojni, casto vyuzivam 15 minutovy program.
Neodporucam Whirlpool, viem o 3 ks, ktore sa pokazili v nasej rodine.
vsetko okrem Whirpool, to su KATASTROFALNE pracky,,,,,
ja mám samsung, plnenú z predu, kupovanú pred 4 rokmi - som s nou max.spokojná, aj mama mi ju závidí 🙂 Mamina vždy kupovala wirphool - jedna jej normalne v kúpelni začala horieť, druhá hučí akoby pristávalo lietadlo.. povedala, že keď bude kupovať, kúpi tiež samsung..
tiez sme si, blahovi, pred 5 rokmi mysleli, ze AEG/elektorlux je hadam nieco viac, nez nejaky siemens, samsung, lg ci whirpool, no ked sa nam nasa "skvela" AEG pracka prvykrat pokazila po 3 rokoch pouzivania, zacala som pochybovat. a ked jej po 4 rokoch zacal odchadzat motor a po 4,5 roku definitivne odisiel (pricom vymena motora = 300 eur), rozhodla som sa prave pre znacku, ktora dava na motor 10-rocnu zaruku (povodne lg, nakoniec mame ale samsung)
myslim, ze okrem znaciek, ktore proste patria do nizsej kategorie (indesit, beko, ale obavam sa ze aj whirpool), je to v podstate jedno, vzdy treba mat tak trochu stastie na dobry kus. samozrejme, pokial nemate v pancuche zbytocnych 1000 eur na miele... 😅
ach, kde je nasa stara tatramatka, ktora fungovala 30 rokov? 😀
mame miele a sme velmi spokojni, moja mama si taktiez pochvaluje bosch
My máme teraz 4 ročnú whirpoolku, plnenú spredu A+ a zatiaľ funguje...predtým sme mali 8 rokov tiež whirpoolku plnenú zhora a bola výborná (asi sme mali šťastie)...keď sme ju predávali, tak sme volali známeho, aby nám urobil "generálku", nech je všetko ok a skonštatoval, že na to koľko má rokov je vo výbornom stave (ale predsa len menil tuším hadicu na prívod vody a ešte nejaký ventil...)
keď sme kupovali druhú práčku do nového bytu, potrebovali sme zúženú a veľa týchto typov na výber nebolo...takže máme opäť whirpoolku (aj keď som na značku príliš nepozerala)....zatiaľ som spokojná, ak ju bude treba vymeniť, tak potom sa budeme rozhodovať nie podľa značky, ale opäť podľa našich požiadaviek - hlučnosť, rozmery, možnosť sušenia (prípadne počet otáčok...), energetická úspora...a hlavne jednoduchá obsluha...(aby som nemusela absolvovať ešte nebodaj nejaké "školenia ako obsluhovať práčku...")
na odporúčanie opravára práčiek,sme si kúpili AEG Elektrolux..
mali sme whirpoolku 14 rokov to bola nezmar pracka 🙂 len co som pocula dost sa reklamuju ☹ tak sme zvolili AEG ale plnenu z vrchu lebo z boku mi chýbal 1 cm 🙂 zatial spokojna uvidime do kedy
Mali sme uz 2x whirpool a spokojnost...
katka226 Aj my LG. Manzel k nej prikladal ucho, ci uz ide🙂
Whirpool plnena spredu, 1000 otacok a uplna pohoda a spokojnost
ta čo je v akcií 😝 aj tak viac ako 5- ročnicu nevydrží
my máme electrolux už 8 rokov a veľká spokojnosť,v tej dobe to bola špička 🙂
ja mam hotpoint ariston lebo sa jedina otvara na opacnu stranu
odporucam ale whirpool ma najdlhsiu zivotnost
tak ako to tu uz niekto napisal - vsetky su dobre okrem whirpool. Nemam nic proti znacke, lebo mam doma od nich varnu dosku. Pracku mam plnenu z hora znacka Elektrolux, tak ako aj vacsina elektrospotrebicov v domacnosti.
elektrolux. je najlepsi
whirpool - ked sme ju kupovali, manzel este pracoval vo whirpoole a ako zamestnanec mohol kupit s vyraznou zlavou, takze len preto... ale som s nou celkom spokojna...
Napísať, že najlepší je Electrolux, Whirlpool alebo hocijaká iná značka, nie je objektívne... zväčša každý je spokojný s tým čo má, nik nemá doma 5 rôznych značiek práčok a tak nevie porovnať... dá sa len napísať, akú máme doma my a či sme spokojný, prípadne nespokojný a prečo. Ja mám Samsung DIAMOND; samozrejmosťou je detská poistka, špeciálny program na kojenecké veci, odložený koniec, program pre vlnu a jemné materiály, má 1200 otáčok a hlavne Silver wash (kvoli čomu som si ju aj ja vybrala) - tzv. strieborné pranie... pri praní sa uvoľňujú ióny čistého striebra a tie vyperú ešte lepšie, navyše sú šetrné k materiálu....
Electrolux a som maximalne spokojna....skvela pracka, ktora funguje ako hodinky 😀
my mame teraz asi od januara whirpool a spokojna som a mame ju pretoze bola vo vypredaji po vianociach a mala super cenu 😀
..my mame zn. BOSH..pracku,chladnicku,elektricku trubu,varnu dosku,umyvacku riadu...vsetka a sme velmi spokojny... 😉 😉

ja mam whirpool a som velmi spokojna :D 6ty zmysel zhora plnenu :D ak dosluzi,kupila by som si plnenu z dola
svagrina ma miele a max spokojna