icon

Akú značku máte obľúbenú pri výbere práčky?

ingrid2010
16. máj 2012

hodne ludi si potrpýá aj na značku pračky

icipxe
16. máj 2012

ja mam whirpool a som velmi spokojna :D 6ty zmysel zhora plnenu :D ak dosluzi,kupila by som si plnenu z dola
svagrina ma miele a max spokojna

vefi89
16. máj 2012

Beko

sjuzocka
16. máj 2012

Ariston - jedny z najmenej kazovych pracok. Spokojnost.

ajca123
16. máj 2012

AEG/electrolux a aj susicku tejto značky a som veľmi ale veľmi spokojena... Len budeme potrebovat aspon na 10kg pradla lebo sme velka rodinka a o 3roky plánujeme 4babo 🙂)))) dufajme že sa konecne zadari dievčatko :D

mojong
16. máj 2012

Bosch a spokojna brala by som zas.

ichbinich
16. máj 2012

V prvom rade mi neslo o znacku, ale o ostatne parametre. Mam AEG/Electrolux.

Celkovo sme prisli na to, ze nie sme taki bohati, aby sme mohli kupovat lacne veci... Takmer vsetky no name alebo lacne znacky sme museli vymenit (ci uz mixer, toastovac a pod.) ... Tak, ked investujeme, radsej minimalne do vyssej strednej triedy... Ale napr. investovat este raz tolko do Miele pracky som predsa len nechcela, aj ked Miele pracky bezia 20+ rokov.

Prva pracka bola Indesit, bola dobra, kym sa nezlomilo lozisko, samozrejme po zaruke... Chcela som dalej prackosusicku, ale uz nie Indesit, tak som vela na vyber nemala. Mam AEG/Electrolux a som spokojna.
Kuchynske spotrebice mame Siemens a AEG/Electrolux, tiez maximalna spokojnost.

anjelicek26
16. máj 2012

My mame hadam 10 rocnu siemens pracku a perie dokonale 😀 Ale budeme traz komplet menit kuchynu a spotrebice chceme miele, tak asi pojde aj chudak pracka het ;)

katka226
16. máj 2012

LG, ani nepočujem, keď perie 🙂

cecil36
16. máj 2012

AEG/Elektrolux mam dokonca dva kusy, aj na dome aj na byte a maximalna spokojnost 🙂

alicka7
16. máj 2012

Siemens (Bosch) - vyrabaju sa v jednej fabrike, my sme velmi spokojni, casto vyuzivam 15 minutovy program.
Neodporucam Whirlpool, viem o 3 ks, ktore sa pokazili v nasej rodine.

jahody11
16. máj 2012

vsetko okrem Whirpool, to su KATASTROFALNE pracky,,,,,

kika1111
16. máj 2012

ja mám samsung, plnenú z predu, kupovanú pred 4 rokmi - som s nou max.spokojná, aj mama mi ju závidí 🙂 Mamina vždy kupovala wirphool - jedna jej normalne v kúpelni začala horieť, druhá hučí akoby pristávalo lietadlo.. povedala, že keď bude kupovať, kúpi tiež samsung..

ikke
16. máj 2012

tiez sme si, blahovi, pred 5 rokmi mysleli, ze AEG/elektorlux je hadam nieco viac, nez nejaky siemens, samsung, lg ci whirpool, no ked sa nam nasa "skvela" AEG pracka prvykrat pokazila po 3 rokoch pouzivania, zacala som pochybovat. a ked jej po 4 rokoch zacal odchadzat motor a po 4,5 roku definitivne odisiel (pricom vymena motora = 300 eur), rozhodla som sa prave pre znacku, ktora dava na motor 10-rocnu zaruku (povodne lg, nakoniec mame ale samsung)
myslim, ze okrem znaciek, ktore proste patria do nizsej kategorie (indesit, beko, ale obavam sa ze aj whirpool), je to v podstate jedno, vzdy treba mat tak trochu stastie na dobry kus. samozrejme, pokial nemate v pancuche zbytocnych 1000 eur na miele... 😅
ach, kde je nasa stara tatramatka, ktora fungovala 30 rokov? 😀

lilla244
16. máj 2012

mame miele a sme velmi spokojni, moja mama si taktiez pochvaluje bosch

ivett1
16. máj 2012

My máme teraz 4 ročnú whirpoolku, plnenú spredu A+ a zatiaľ funguje...predtým sme mali 8 rokov tiež whirpoolku plnenú zhora a bola výborná (asi sme mali šťastie)...keď sme ju predávali, tak sme volali známeho, aby nám urobil "generálku", nech je všetko ok a skonštatoval, že na to koľko má rokov je vo výbornom stave (ale predsa len menil tuším hadicu na prívod vody a ešte nejaký ventil...)
keď sme kupovali druhú práčku do nového bytu, potrebovali sme zúženú a veľa týchto typov na výber nebolo...takže máme opäť whirpoolku (aj keď som na značku príliš nepozerala)....zatiaľ som spokojná, ak ju bude treba vymeniť, tak potom sa budeme rozhodovať nie podľa značky, ale opäť podľa našich požiadaviek - hlučnosť, rozmery, možnosť sušenia (prípadne počet otáčok...), energetická úspora...a hlavne jednoduchá obsluha...(aby som nemusela absolvovať ešte nebodaj nejaké "školenia ako obsluhovať práčku...")

jankako
16. máj 2012

na odporúčanie opravára práčiek,sme si kúpili AEG Elektrolux..

magica78
16. máj 2012

mali sme whirpoolku 14 rokov to bola nezmar pracka 🙂 len co som pocula dost sa reklamuju ☹ tak sme zvolili AEG ale plnenu z vrchu lebo z boku mi chýbal 1 cm 🙂 zatial spokojna uvidime do kedy

lejlla
16. máj 2012

Mali sme uz 2x whirpool a spokojnost...

iskrickaa
16. máj 2012

katka226 Aj my LG. Manzel k nej prikladal ucho, ci uz ide🙂

moncikg
16. máj 2012

Whirpool plnena spredu, 1000 otacok a uplna pohoda a spokojnost

kikatko
16. máj 2012

ta čo je v akcií 😝 aj tak viac ako 5- ročnicu nevydrží

trnka77
16. máj 2012

my máme electrolux už 8 rokov a veľká spokojnosť,v tej dobe to bola špička 🙂

wewe22
16. máj 2012

ja mam hotpoint ariston lebo sa jedina otvara na opacnu stranu

odporucam ale whirpool ma najdlhsiu zivotnost

abriela
16. máj 2012

tak ako to tu uz niekto napisal - vsetky su dobre okrem whirpool. Nemam nic proti znacke, lebo mam doma od nich varnu dosku. Pracku mam plnenu z hora znacka Elektrolux, tak ako aj vacsina elektrospotrebicov v domacnosti.

xlucia
16. máj 2012

elektrolux. je najlepsi

hori
16. máj 2012

whirpool - ked sme ju kupovali, manzel este pracoval vo whirpoole a ako zamestnanec mohol kupit s vyraznou zlavou, takze len preto... ale som s nou celkom spokojna...

bubulala
16. máj 2012

Napísať, že najlepší je Electrolux, Whirlpool alebo hocijaká iná značka, nie je objektívne... zväčša každý je spokojný s tým čo má, nik nemá doma 5 rôznych značiek práčok a tak nevie porovnať... dá sa len napísať, akú máme doma my a či sme spokojný, prípadne nespokojný a prečo. Ja mám Samsung DIAMOND; samozrejmosťou je detská poistka, špeciálny program na kojenecké veci, odložený koniec, program pre vlnu a jemné materiály, má 1200 otáčok a hlavne Silver wash (kvoli čomu som si ju aj ja vybrala) - tzv. strieborné pranie... pri praní sa uvoľňujú ióny čistého striebra a tie vyperú ešte lepšie, navyše sú šetrné k materiálu....

kathrin17
16. máj 2012

Electrolux a som maximalne spokojna....skvela pracka, ktora funguje ako hodinky 😀

jajuska1411
16. máj 2012

my mame teraz asi od januara whirpool a spokojna som a mame ju pretoze bola vo vypredaji po vianociach a mala super cenu 😀

jedina30
16. máj 2012

..my mame zn. BOSH..pracku,chladnicku,elektricku trubu,varnu dosku,umyvacku riadu...vsetka a sme velmi spokojny... 😉 😉