Naozaj existujú elegantné tepláky do školy?
Ahojte, da sa pls kupit nejake vyslovene slusne/slusnejsie teplaky/nohavice? Syn mi uz nechce nosit ani za svet rifle, dnes siel radsej v kratasoch nez by si to mal obliect. Chcel ist v teplakoch. Ale to zas ja nedovolim, podla mna je to nie je vhodne. Ale verim, ze existuju nejake slusnejsie. Dakujem.
@anonym_autor moji chalani chodia aj v teplákoch, v škole s tým nikto problém nemá.
Ja ich milujem, usušia sa oveľa rýchlejšie ako rifle a keďže sú zo 100% bavlny a chalanov mám atopikov a zohnať čisto bavlnené nohavice, ktoré sú neni mladšiemu veľké a staršiemu malé je niekedy nemožné tak sú pre mňa záchrana.
https://gustokids.com/product.php?kategoria=tep...
@scila wau, super tip. Moja mala je atopik a tazko je zohnat tenke teplaky, ktore by nemali zvnutra tu cesanu/zateplenu vrstvu. Tak na doma nosi pyzamove nohavice :D
Veď existujú aj iné nohavice, nielen tepláky a rifle, napr menčestraky.
@letfenixa presne. syn nosí aj ľanové, alebo zmes bavlna-ľan. ale aj rifle... v teplákoch je sem tam doma, na telesnej a vo fitku.
@anonym_autor áno, existujú
@kavasmliekom otazka nebola ci existuju, to proaktivny admin zmenil nazov diskusie
🤣🤣🤣🤣 vam uz to tam asi totalne j*be 🤣🤣 sa hrate na luxusne panicky ci co? Tepláky su uplne v pohode normalne oblečení a vy radšej tyrate deti v rifliach, len aby nahodou dieta neurobilo hanbu v spoločnosti lebo ma teplaky 🤣🤣🤣 nikde inde na svete toto neriešia. Ale jasne Slováci 🤣🤣🤣
@anonym_40da29 a ty máš slovník jak zo štvrtej cenovej...ale budiš... v takej soc vrstve sú tepláky vhodné oblečenie na každú príležitosť.
@anonym_autor nejako sa tu debata zvrtla mimo tému. Autorka chce poradiť či vieme o nejakých "teplákoch" ktoré vyzerajú viac ako nohavice. Nepýtala sa na naše názory čo si my myslíme o nosení klasických teplákov do školy.
Radim dať ušiť nohavice z teplakoviny alebo upletu. Nie klasické baggis teplaciska ale ako tu už pár sieň dalo linky takéto čo vyzerajú ako nohavice,kapsace a podobne
@scila wau, super tip. Moja mala je atopik a tazko je zohnat tenke teplaky, ktore by nemali zvnutra tu cesanu/zateplenu vrstvu. Tak na doma nosi pyzamove nohavice :D
@majka1921 ja deťom kupujem na tej stránke aj tenké tepláky, aj hrubšie, aj flanelové pyžamové. Nosia ich už od veľkosti 74 🙂 Len teda tie ceny šli posledné roky strašne hore.
@majka1921
pozri si takoy.sk
maju nádhernú aj teplakovinu aj uplety. Daj ušiť maju aj tu z nutra nepocesanu 🙂 Dcere vsetko dobre prajem.
@anonym_478576 aj tie su fajn. Musim to objednat a vyskusat. On je uplne tenky, stihly, on musi mat take uzsie strihy a malokedy mu sadnu nohavice, jedine slim rifle a par teplakov. Ktore by si do minuleho roka nikdy neobliekol ani len von🙈. Este aj von chodil v rifliach. Takze teraz takato zmena.
@anonym_autor zo zary z mojej skúsenosti velmi dobre sadnú nohavice na chudých vysokých chlapcov. Tie také ich užšie strihy. To isté reserved.
su rifle/nohavice s gumou v pase, ani si nevsimnes ak si nevyhrnie tricko. aj panske a dost vela toho maju, zrejme je dopyt 🙂
Ja som dnes v Takku videla damske elegantne nohavice z teplakoviny, taka umelejsia latka to bola, bolo to jemne leskle, este aj puky mali a predsa to boli teplaky do gumy. Ale perfektne, elasticke.
Ja si tiez myslim, ze take tie rifle do gumy v pase a aj dole, to by slo. Z Gate mali chlapci take, este nedavno ich syn nosil a boli skoricove, tmavomodre, cierne, naozaj pekne gate a pohodlne.
@anonym_40da29 hrdinka, aj si bola niekde vo svete? Ci na fb pisali tak je to pravda?
Vo svete sa to tak neriesi, preto ma skoro každá skola skolske uniformy - nohavice, kosele, sacka, svetriky, vo vacsine zrejme "prijemny" polyester.
@majka1921 hej, to musi byt ta teplakovina nepocesana, tazko sa zhanaju, usit sa daju ale pomerne jednoducho.
@bomba36 to musi byt strasne, ja som mala hrozu z toho a aj mam, ze by sa v skole museli nosiy uniformy. Neznasam ten plechovy polyester, si viem predstavit, z coho to siju, taka ta plechova bluzkovina. A ja som sa od puberty tak potila, ze by sa mama nedoprala a do susicky to asi nedas ani dnes. Brrr...a este ked by to boli take farby, ze na tom vsetko vidno, sebavedomie este horsie ako je aj bez toho. Dodnes si musim vyberat latky, materialy a farby, na ktorych ten pot nie je tak strasne vidno. A nechladi az tak...polyester je jedna hruuuza.
@katarinaba nie,pozri klasické tepláky sú tie čo sa nosia na telesnú. Napríklad tie baggy teplaky. Ale nohavice z teplakoviny majú rôzne strihy,rôzne potlače a niektoré vyzerajú naozaj veľmi pekne.
Toto sú klasika tepláky nevhodné do školy
@mizoko no ved prave, ze o akych teplakoch sa bavime. Lebo nie vsetko z teplakoviny je hrozne, praveze som dnes videla v Takku damske elegantne nohavice s pukmi a bola to teplakovina, ozaj, riadne paradne gate, len som nemala cas skusit mensie cislo, velke som si do kabinky zobrala a uz som nemala cas kvoli autobusu, aby som stihla. Isto ich pojdem este omrknut, to aj do kostola obleciem, nie ze do skoly. 😁
@anonym_autor moji chalani chodia aj v teplákoch, v škole s tým nikto problém nemá.
Ja ich milujem, usušia sa oveľa rýchlejšie ako rifle a keďže sú zo 100% bavlny a chalanov mám atopikov a zohnať čisto bavlnené nohavice, ktoré sú neni mladšiemu veľké a staršiemu malé je niekedy nemožné tak sú pre mňa záchrana.
https://gustokids.com/product.php?kategoria=tep...
@scila nasi na 1.stupni nosili teplaky a mali to dovolene, lebo chodili do SKD a presne pre to nam hovorili ucitelky, ze nejake slusnejsie teplaky stacia, ze oni sa valaju tam po koberci a naozaj, zodrate kolena. Kolko nohavic som ja vyhodila 😬
😂😂😂 ach tie reci, ze teplaky do skoly nie 😂😂😂 to je ako deja vu ked za komunistov boli v skole zakazane rifle. A jedneho dna hups, z pracovneho oblecenia pre kovbojov a stavebnych robotnikov sa stal modny kusok, ktory sa dnes povazuje za slusne oblecenie do skoly. Nevydi, ze tam diera, tam nite, ale je to slusne. No pekne, nepotrhane vkusne teplaky su fuj.
@anonym_autor hladaj, najdes, su ich stovky: https://www.google.com/search?sca_esv=637c0e90f...
@katarinaba za mna su aj rifle fuj😂
Z pohladu ucitelky ti poviem, ze ciste teplaky bez dier su uplne ok. Sama take dietatu svojmu do skoly davam. A 80% deti skoly tiez v tom chodi.
U deti si vsimam slusne spravanie, moralne zasady, skolsku pripravu, hygienicke navyky… samozrejme su prilezitosti ked ich upozornim vopred, aby sa obliekli slusnejsie - divadlo, koncorocne fotenie…
Ja za nevhodné považujem tepláky, ktoré majú dolu na členkoch gumu alebo patent. Také typické tepláky. Inak sú to športové nohavice a sú vhodné do školy. A pokojne môžu byť aj z "teplákovimy"
@sisska96 tieto nohavice ti pripadajú ako nevhodné napr. do práce?
https://www.aboutyou.sk/p/only/plisovane-nohavi...
@biba_18 tie už nie sú tepláky. Aj v názve je plisované nohavice a nie tepláky
@anonym_autor aj tepláky sem tam oblečie, neviem prečo by som mala s toho robiť vedu. Pre mňa je dôležité aby sa cítil pohodlne a že kade ktorá mamička si myslí iné, mňa absolútne nezaujíma
Anti teplákové krásavice sa zas vybúrili 😆
Anti teplákové krásavice sa zas vybúrili 😆
@anonym_22bff1 tak nejako... a samé bežne nosia legíny a tričká na kolená😎
@anonym_22bff1 tak nejako... a samé bežne nosia legíny a tričká na kolená😎
@tiezjedna 👍👍👍
Hlavne,ze sa tu idete rozdrapit,ked zeny nosia leginy do prace,ale ako pozeram na tipy,tak teplaky,to uz hej 🙄 Ja som synovi v Takku alebo v Tescu, Reserved, tooolko pohodlnych bavlnenych nohavic na gumu kupila odkedy chodi do skoly,ale ani jedny nikdy nevyzerali ako teplaky. Za mna uplet pre chalana = teplaky. Nech je akokolvek vzorovany.
@pjosa toto je podvodna stranka
@anonym_autor koľko má syn rokov v? Treba mu vysvetliť, že v teplákoch sa do školy nechodí..
@laila22 fakt? A odkiaľ ste? Moje decká do školy chodia v teplákoch, dnes sú tak pekné tepláky... chodia veľa von, dôležité je, aby sa cítili dobre, pohodlne
@laila22 fakt? A odkiaľ ste? Moje decká do školy chodia v teplákoch, dnes sú tak pekné tepláky... chodia veľa von, dôležité je, aby sa cítili dobre, pohodlne
@danielafox fakt. Nepochybujem o Tom, že tepláky sú pekné... Ale za mňa do školy nie. Tiež chodíš na nákupy a do práce v teplákoch?
Nunu,despacito, mash mnie . Stále majú veľkosti aj na 11r a je veľa dobre vyzerajúcich teplakov alebo nohavíc z mäkkej rifloviny. Skôr sa držím toho že sa rifle veľmi neodporúčaju na guľky 😅
My sme toto riešili na rodičovskom a sama triedna povedala že kľudne môžu nosiť deti tepláky aby im bolo pohodlne.
Ja môjmu som nakúpila nohavice aj rifle ale dvakrát do týždňa mu dávam tepláky tie dni keď majú telesnú aby vedel sa prezliecť. Nohavice a rifle sú všetky na šnúrku a on nevie si spraviť mašličku potom mu to padá dolu. A tepláky to len vytiahne a drží mu to na bruchu.

Ja som minuly rok viezla syna do skoly a isiel po schodoch dole a lepsie sa pozriem a vyzeral, akoby sié so smetami - teplaky, ponozky, slapky a ziadny ruksak.. s pytam, kde ma veci, ze v skole.. a pero, nejaky zosit? Vo vrecku pero a poskladany papier 😅.. ma uz 18r, ako dieta som sa aj snazila, aby chodil do skoly slusne, ale takto trend pohltil uz aj jeho.. nuz spokojna s tym nie som, ale uz nie je v mojich silach to vyriesit..je na gymnaziu, pokial neporusuje skolsky poriadok, tak to asi nikto neriesi..