Aký kočík do 700 eur?
Ahojte kocky, zacinam byt mierne zmatena z toho, aky kocik mam vybrat, aj ked som ich pri prvom drobcovi uz zopar vyskusala 🙂 aby ste vedeli, co zhruba pozadujem, tak urcite chcem 3-kombinaciu, nemusi mat nafukovacie kolieska, kedze jazdim po meste, urcite musi mat 4 kolieska, chcem aby bol co najlahsi a skladny...a uvitala by som aj moznost pripojenia skejtu pre starsieho syna...zatial ma oslovil len jane muum koss 2013, ale vyber farieb je velmi biedny a trosku sa obavam kvality a pevnosti, lebo je ozaj hodne lahky...no a este sa mi pozdava peg perego book plus sportivo, ale citala som na neho aj nepekne veci, tak neviem 🙂 no a este dodam, ze kedze rodim v maji, tak nebude na skodu vacsia vanicka, nech sa tam bejby zmesti aspon do toho pol roka aj s fusakom...dakujem za rady, tipy a postrehy 😉
@zivika A napr. Cam Dinamico?
ABC design😉
@zivika brio smile 🙂 nevidela nazivo ale podla info a videa a recenzii a znacky samotnej to bude super kocik 🙂 jedine sa nan caka dlho..
aj my ideme brať Book Plus, tak hádam nebudeme sklamaní. zdal sa nám zo všetkých v podobnej cenovej kategórii najlepší.
@zivika my mame concord fusion travel je lahky skladny rychlo cistitelny a tiez velka vanicka nem ho ja na nadom odskusane lebo mala sa narodi v maji ale majumhomkamosky a nevedia si ho vynacvslit a ja som ho mala na prechadzke a velmi sa mi pacil... max spokojnost a tm ze sa da do neho dat aj fusak ked bude mala na jesen vo vanicke
super tema, prave riesim presne taku istu dilemu. V maji mam termin a maly ma teraz 2,5 roka a hladam novy kocik. Mame doma taky polsky za par korun, tusim 320 eur stal a to bola najhorsia kupa co sme mohli urobit. Muz mi aj nadava, ze co vymyslam, ale ja uz s hentou atrapou po ulici chodit nebudem. Mam vybrate zatial to brio, akurat sa mi sportak zda trosku uzky. Ale ako tu baby pisu, tak asi predsa do neho pojdem. 🙂
Jednoznacne concord fusion
do 700,- € si viete kúpiť veľa kvalitných kočíkov, až potrebujete poradiť, prezvoňte
my sme objednávali cybex callisto 3kombináciu kolekciu 2009, a má ju ešte aj môj syn, z tejto nemeckej stránky http://www.kikiwelt.de/ , doručenie nás stálo 20eur, a priniesol to kuriér do týždňa. Zo zásielkou nebol žiadny problém, tak skúste pozrieť aj tam 🙂
@zivika ja som ho objednavala z netu a na druhy den mi ho doviezli, vyber farieb je vacsi ako pri 2013 a vanicka je dost velka aj siroka.
@zivika a urcite sa stale vyraba, dokupovala som aj rukavnik na zimu a nanoznik. maju ho v ponuke na dvoch inter. str. ale za rovnaku cenu, akurat ze na jednej maju mensi vyber farieb.
kocky, diky za kopec tipov, teraz si uz len vybrat 😀
@andreyka14 pravdu ti poviem, nechcem moc objednavat z netu...taku vec ako kocik radsej kupim v kamennom obchode, lebo v pripade nejakej reklamacie je to jednoduchsie odviezt do obchodu ako posielat cely kocik kurierom 🙂 pojdem pozriet v ramci BA a okolia a uvidim 🙂
a este aby som sa doplnila, je nejako neriesim velkost sportovej sedacky, lebo drobec tam bude cca do 1,5 roka, potom ho uz supnem do golfiek...a keby nahodou zase v zime nasnezilo, tak su pre mna aj tak praktickejsie sane, alebo nosic 🙂 inac, ked som pri tych nosicoch, je lepsie pre uplne mini babatko ergonomicky nosic s novorodeneckou vlozkou, alebo babay vak...satku urcite nechcem, lebo motat sa do toho nie je nic pre mna 😀
@zivika pozeram ze si z ba, takze je na str. babyland odkial ho mam aj ja predajna, tak si ho skus kuknut nazivo a uvidis
@andreyka14 oki, diky za tip...este sa ta chcem opytat, na videu som si vsimla, ze ta vanicka nie je moc stabilna a trosku sa pri pohybe kyve...ako to je, ked je tam babo??
to je urobene schvalne, je to akoby samohojdanie pri kocikovani.ale je tam taky panent, kt. sa to pripne a vanicka je stabilna.
@zivika to je urobene schvalne, je to akoby samohojdanie pri kocikovani.ale je tam taky panent, kt. sa to pripne a vanicka je stabilna.
@ivish ale kde, furt sme na tom tak isto 😀 ale najviacej sa zatial priklanam ku tomu PP book plus...ale rozhodnem sa, az ked ich pojdem omrknut nazivo, len teraz mam drobca choreho a este aj to pocasie, tak sa nikam nevieme rozhybat 🙂 ale beriem to tak, ze este mam cas...a co vy? uz mate? lebo ako tak pozeram, ty uz dlho 2v1 nebudes 😅
My mame doma concord fusion sme fakt sspokojny má dobrú priechodnosť akým kolvek povrchom teraz ho majú v sieti predeti stoji okolo 700eur!!!ale veď uvidíš sama
@zivika super, som zvedava, ako sa nakoniec rozhodnes 😉 my uz mame doma zaparkovany, u nas je to uz na spadnutie - vcera ma takmer brali na cisarak 😅 ale nakoniec sa to odlozilo na buduci pondelok, kedy sa rozhodnu, takze to asi ani do aprila nevydrzime 😅 tak drzim palce, som moc zvedava, ako sa nakoniec rozhodnes 😉
@zivika diky, ja dufam, ze to uz bude cim skor, lebo sme velmi velky /v 37 tt 3800gr 😀 / ano, mame peg perego book plus sportivo v geo farbe. takisto drzim palce 😉
@ivish tak to je riadny kus chlapa 😀 nas mal v 37tt 2900gr, narodil sa v 40tt 3540gr 🙂 a verim ti, ze uz to chces mat za sebou, ku koncu je to uz zaberacka...vlastne ja uz teraz fucim a ledva sa hybem, ale celkovo mam teraz volake obrovske brusisko, v prvom som take nemala 🙂 ked som bola v 24tt na odberoch krvi, sestricka krutila hlavou, ze vyzeram ako pred porodom 😀
mne sa tiez paci ten geo, ale taha ma aj oceano, tak uvidim, ake su nazivo, dufam, ze ich budu niekde mat...aj muzovi sa tento book plus paci, takze ma ozaj velke sance 🙂 a to sme doteraz krutili hlavami, ze jak si niekto moze kupit peg perego 😀

@cawes musim sa priznat, ze kociky tohto typu mi pridu strasne intergalakticke 😀 , ale zajtra sa nan trosku lepsie pozriem, lebo v podstate nejaku speci vyhradu zatial nemam 🙂 teraz sa idem uz aj muzovi trosku povenovat 🙂