Kočík Jané Muum 2011
Ahojte nemate niektora skusenost alebo info o tomto type kocika?zvazujem kupu.
Baby mate už niektorá sporták 2012???
ako vam ide tento kocarik???mne nejak brzdia predne kolieska, nemate s tým skusenost???
ahojte, neviete mi niekto povedat aky je ten kocik siroky? Myslim kolesa
Ahojte, k nám akurát dosiel nás Jane Muum vanicku sme brali Matrix 2012 kedže žijeme v uk, a plánujeme cestu na SK autom aby bábätko mohlo cestou pekne ležať a nie sedieť. Kočík je úžasný, ľahko ovládateľny, ľahká konštrukcia, priestorovo takisto výborný. Uz sa nevieme dočkať ked ho začneme používať. Velmi dobry je aj klik systém, kde naozaj jednou rukou vanicku odkliknem aj nakliknem a bábätko môže kľudne spat, nerusene. Ak budu nejake chyby tak napíšem.
@rosaria ahoj koencne som nasla niekoho kto ho ma, prosim ta ako si s nim spokojna? teda mas ten muum? lebo hovoria ze je tak labilny a cez zimu nic moc....dakujem
@andreyka14 ja som s ním max.spokojná. Pozri album. Prípadne pytaj sa. Labilný nieje vôbec. Je ľahký preto tsk možno pôsobí. Mám ho od začiatku apríla.
@rosaria ako sa ti chodi s nim po sneho, pripadne po rozbitych chodnikoch? kolieska drzia?
@andreyka14 neporovnateľne lepšie ako s S4 čo dom mala predtým. Kolieska ked sa zaistia tak sneh v pohode. A rozbité chodníky sú u nás dosť ale neviem nie je extra odpruzeny ale dá sa s ním hojdat a to tlmi tie " otrasy".
Takze naša skúsenosť s Jane muum - super, žiadne výhrady. Mame konštrukciu muum je ozaj ľahká, a vanicka matrix - vhodná na cestovanie autom na dlhšie vzdialenosti- dieťa v nej leží, plus sa da urobiť aj ako autosedacka. Vanicka je trosku ťažšia ale v pohode. Priestranný kočík, dobre ovládateľny maximálna spokojnosť. Bugynu este nemáme odskusanu zatial len vanicku 🙂
@lubica69 Ahoj, ja viem, ze uz si davno pisala : "a som si vyskúšala muum na živo a teda pre mňa je to ideál kočík(športový)-konečne emoticon
(aj keď pravdupovediac neviem si ho veľmi predstaviť s ťažšou vaničkou ako napr transporter) "
ale rada by som sa spytala - preco si ho nevies predstavit s tazsou vanickou?
Lebo ja bysom chcela kupit len sportovy Muum, pretoze sa mi nepacia vanicky, ktore su k Muum a chcela by som ako vanicku pouzivat vanicku z Jane Slalom Pro 2007 a autosedacku Strata...myslis, ze sa to nebude dat?
Zistovala som od predajcov a malo by to byt kompatibilne - preto sa pytam, preco myslis, ze nie s tazsou vanickou?
Dakujem :o)
@qtinka77 Ahoj No takže po mojom dlhšom testovaní Muum už taká spokojná nie som 😅 Dosť zložité skladanie a tie kolieska 😢 To nehovorím o nie veľmi použiteľnej strieške ☹ Takže u mňa favorit iste nie už 😒
A áno mal by byť kompatibilný avšak odporučila by som ho vyskúšať pred kúpou Nezdá sa mi dosť pevný na udržanie ešte 4 kilovej vaničky+dieťatko v nej Ale to je len môj postreh 😀
@lubica69 Dakujem krasne za rady...sranda, lebo mne sa zase velmi paci to, aky je Muum lahucky, ale nepaci sa mi novorodenecka vanicka... A co sa Ti nepaci na kolieskach? Takze radsej inu konstrukciu mame teda hladat? Napriklad Rider? To je u mna, v mojom sukromnom hodnoteni na 2.mieste :o) Lebo nechcem 3-kolku na zaciatok, az tak po roku, roku a pol...
@qtinka77 aj mne sa Muum konštrukcia veeeľmi páči Ale to je žiaľ asi všetko čo ma veľmi mrzí lebo je naozaj krááásny
Kolieska sú plastové nie gumenné 😖 A to skladanie je tiež dosť zložité 😒
Ja mám Jané cross reverse a som maximááálne spokojná Je trošku ťažší ako Muum ale aj stabilnejší aj s vaničkou Je reverse tiež a perfetkne sa skladá Kolieska gumenné a aj strieška je lepšia
Rider som zamietla kôli korýtkovému sedeniu aj ležaniu v športovej časti 😅
Aha, vidis, tak ten Cross som este nestudovala, hned to idem pozriet - dikes :o)
A co to je "korytkove" sedenie?
@lubica69 Hej, hej, uz vidim presne co myslis - pozerala som aj Rider, aj Muum, aj Cross a presne vidim uz co mas na mysli pod korytkovym sedenim...to mas pravdu s tym Riderom... :o( A ten Cross vyzera fakt fajn...A Ty ho teda mas a si s nim spokojna?
U mna by to bolo asi tak, ze ja ho potrebujem hlavne na vanicku a vajko a potom chvilku ako sportak a neskor - tak po roku aj nieco, by som potom investovala do trojkolky - asi Peg Perego GT3...
Ale na tie prve mesiace potrebujem hlavne lahky kocik, lebo som odkazana denne hore dole 8-9 schodov prejst, lebo name vytah az po polschodisti...
A kolko vazi konstrukcia Cross? To som nikde nenasla..
A hovoris teda, ze tam nie je problem s upevnenim tazsej sedacky?
A dostanem ho este niekde kupit? Je to uz starsi typ, ci sa mylim?
Prepac, ze Ta takto zasypam otazkami :o)
@qtinka77 konštrukcia má okolo 9 kg ak sa nemýlim len neviem či aj so športovou časťou či samotná 😅
No aj s vaničkou je to dosť si myslím Ale zas cross má zadné kolesá veľké a s nimi som normálne po schodoch chodila
A nie je dosť pevný stabilný takže žiaden problém so 4 kilovou vaničkou A je to nie starý typ Pred tým to bola tuším carera len ho vylepšili
@lubica69 Ved zlata si - mne si pomohla, lebo u man to bolo v poradi Muum, Rider a dalej som nevedela co...Cross som nikde nesledovala a teraz vidim, ze je to v podstate Muum, len starsi...a Rider by ma vobec nenapadlo to sedenie, keby si ma na to neupozornila, lebo sa mi zdal najlepsi zo vsetkych Jane...

@hennicka mura je pekna ako hlbokac, aj sportak je pekny, len mne by velmi vadilo to divne madlo pred dietatom....vsak uvidis, ale urcite je to fajny terenak.