icon

Kočík Nuna IVVI

snehulienka99
6. feb 2014

Otváram novú diskusiu na kočík Nuna IVVI nakoľko nikde neviem nájsť žiadne recenzie 🙂. Mamičky, ktoré ho máte, ste s ním spokojné?
http://www.nuna.eu/ivvi

555petra
14. máj 2014

Super ďakujem

janmka
14. máj 2014

@555petra neni zac 🙂

toxity
20. máj 2014

Baby a aké ma pruženie? Da sa hojdat aspoň trošku? Ci vôbec?

janmka
20. máj 2014

@toxity ja sa priznam ze som ho kocikovala po predajni minimalne 3x ale ci ma odpruzenie veru neviem 😄 a ani mm si nepamata ci sme skusali "hojdat" 🙂

dara29
21. máj 2014

Dievčatá máte ho doma dakto, potrebujem zmerať vaničku i športový kočík, velmi by ste mi pomohli. Dakujem

toxity
12. aug 2014

Tak tu ho máme 🙂 veľká spokojnosť zatiaľ 🙂

snehulienka99
autor
15. aug 2014

baby kukajte na tú farbu, ááááá 🙂

snehulienka99
autor
15. aug 2014

@toxity nádherný 🙂. Má aj nejaké negatíva ? 🙂

toxity
15. aug 2014

@snehulienka99 nehojda, ale mne to nevadí 🙂 a ta obrovská vanička je perfektná 🙂

snehulienka99
autor
15. aug 2014

@toxity ale je dopružený nie??

daniela.o
8. sep 2014

Mozete mi niekto napisat vnutorne rozmery sportovej sedacky? Lozna plocha a sirka? Dakujem.

cypercanka1
2. okt 2014

ahojte ja ho mam doma vo farbe safari je podla mna uzasny no musim ho predat lebo nam uz staci len nieco golgacove ak aj to ( maly uz nechce byt v kociku vobec) ....podla mna je to super kociar nadcasovy luxusny s ktorym budes ziarit v meste....napr. u nas v meste som jedina co ho ma a kazdy sa ma pyta ze co to je za kocik ze krasny...a je super v tom ze mozes kludne bombardovat aj dnesne obrubniky...kupovali sme ho hlavne aj pre to aby sme mohli s nim do vacsieho terenu a obstal velmi dobre...ma aj dlhu sportovu cast ...ak mate zaujem niekto predavam ho za 400eur..je skoro novy mame ho 4mesiace

dakoda
13. okt 2014

@janmka
@toxity
@cypercanka1 ja tiez uvazujem nad nuna ivvi, ale nezda sa vam velmi tvrdy, ma nejake odpruzenie? a ta sportova cast nie je uzka, vojde sa tam v pohode fusak? jednoduchsi teren zvlada?

janmka
13. okt 2014

@dakoda odpruzenie nejake ma ale urcite nie je hojdavy 🙂 a sporotva cast je podla mna strasne velka 🙂

dakoda
13. okt 2014

@janmka dakujem 🙂 hojdanie mi nechyba, len v terene ci trochu pruzi 😉

janmka
13. okt 2014

@dakoda ako pise hore cipercanka1 tak je aj do terenu 🙂 ale snad ti aj ona odpise kedze je majitelka 🙂

cypercanka1
13. okt 2014

Co sa tyka hojdaveho odpruzenia to nema...do terenu je kvoli svojim kolesam...sport.cast s fusakom je zatial nevyskusana uvidime my mozno aj problem budeme mat lebo nas maly je dost velky v porovnani s ost.rocnymi babatkami🙂

chrummka
19. okt 2014

ahojte aj mne sa tento kocik velmi paci, ale zaujima ma ci je ta sportova cast taka velka ako sa uvadza v popisoch na internetovych strankach - lebo hlavne zlozeny sa mi zda dost velky podla tych rozmerov co tam uvadzaju, aku mate skusenost - zmesti sa vam v pohode do kufra auta?

katkasofi
19. okt 2014

@cypercanka1 ahoj. Prosím ta tá rúčka sa dá aj nastavovať? Lebo keď je nasadená športová časť tak mi príde rúčka dlhá a vyzerá to smiešne, či? A kdesi ho kupovala prosím ťa?

cypercanka1
19. okt 2014

@katkasofi ahoj ano samozrejme sa da nastavovat...rucka nie je dlha primerana kociaru...v prievidzi v kamennej predajni a momentalne ho predavam cena 450eur ak by si mala zaujem.

katkasofi
19. okt 2014

@cypercanka1 videla som, len ja by som rada červený 😉 a ešte musím vyzistit či sa dá namontovať k nemu prídavné sedadlo buggypod. Ja mám stokkac a žiaľ musím ho predať lebo k nemu sa nedá namontovať, ☹ , tak hľadám alternatívu...

cypercanka1
19. okt 2014

@katkasofi no ja predavam farba safari....s tym sedadlom Vam neviem poradit ale skor si myslim ze sa to neda....skuste sa spytat niekde v predajni kamennej

katkasofi
19. okt 2014

@cypercanka1 pozerala som už inzerát.... Aj ho ešte využívate? Či vás náhodou v batovke dakde nestretnem 😉

cypercanka1
19. okt 2014

teraz momentalne nie mame na striedacku concord fusion...vy ste z PE?

cypercanka1
26. okt 2014

@katkasofi ahoj no uz ma s nim stretnes v meste teraz som ho vytiahla 😀....inak este stale je v ponuke na predaj za 430eur ak by mal niekto zaujem v mojom albume je aj pofoteny

katkasofi
26. okt 2014

@cypercanka1 nie, ja som z oslian a každý deň v meste 🙂 a na šípku 🙂 budem teda kuk ;) bola som už v babydreame na neho pozrieť ale bol už predaný... Musím ísť kuk do Pd 🙂

cypercanka1
26. okt 2014

v PD ho maju isto 🙂

suzinka121
16. nov 2014

Ahojte, aké sú prosím Vás vnútorné rozmery vaničky Nuna Ivvi? ďakujem 🙂

chrummka
19. nov 2014

@suzinka121 Rozmery: 43×59×85 cm. na nete som našla.

suzinka121
19. nov 2014

@chrummka to som našla aj ja, ale myslím si, že sú to vonkajšie rozmery, preto sa pýtam. Ale ďakujem 🙂