Kočík Quinny ZAPP. Aké máte skúsenosti?
Aké máte skúsenosti s týmto kočíkom? Ste spokojný? Má nejaké nedostatky?
Ďakujem
@tilko je to tento model?
http://www.hrajko.sk/sportovy-kocik-espiro-magi...
aj mne sa pzodava...no tak asi buduci mesiac alebo az an dalsi ho aj pojdem kupit, lebo tiez sa mi paci, to je skoro taky isty ako zopa viper alebo ten anglicky petite zia star, akurat ze trosku tazsi lebo ma 8 kg. Uz len ho najst niekde v obchode a odskusat ho
@tinka349 ja som mala Quinny Buzz 3 a nebola som vobec spokojna cez zimu, velmi sa zle chodilo po snehu...
@katkaaalex no to asi so vsetkymi trojkolkami je to tak v zime....takze asi 4kolku? ked mne sa moc nepacia 4 kolesove
Ano,ani mne sa nepacili stvorkolesove, strasne som chcela ten Quinny Buzz, vtedy bol aj velmi drahy ale teraz pozeram dalsi kocik pre druhe babetko a uz si nejako nepotrpim na najnovsie modely skor na komfort. A trojkolku uz v ziadnom pripade 😀 Cez leto sm kupila sportovy Baby point so 4 koleckami a az ked som isla na prvu prechadzku som si uvedomila ako som sa s trojkoleckou narobila, a s jednou rukou sa nedal ovladat vobec 😒
No ja som teda mala dve trojkolky veľké (Quinny freestyle a teraz cez zimu speedy) a nemôžem sa sťažovať. Obidva majú veľké nafukovacie kolesá aj vpredu aj vzadu. Práveže mi maminky naokolo so 4kolkami závidia, že ako sa mi super všade chodí. Túto zimu je aj veľa snehu a nemôžem sa sťažovať, dostaneme sa všade 🙂
Aj zapp má len 3 kolesá, ale to predné neskutočne rachotilo 😝
Tinka, je to tento model. Daj si potom v obchode pozor na ten model 2010 lebo tie staršie vraj nemajú polohovanie nožičiek. A s 3kolkou som fakt spokojná, je pravda, že tento má menšie kolieska ako Quinny speedy, ale aj tak sa ľahko ovláda. Treba fakt vyskúšať. Každému možno vyhovuje niečo iné.
ahojte, viete mi poradiť aký fusak pasuje na zapp?
Viete mi niekto poradit ci sa da zohnat etse quinny zapp limitovana edicia z r.2008 taka gulickova???? biely podklad a farebne gulicky........dddd 🙂
Ahojte ja by som rada kupila kocik Quinny Zap len som slobodna mamička s dcerkou a ona sa tuži vyvazat.No mala som 5 kocikov vsetkych som sa zbavila.Teraz sa Nam zapacil tento a rada by som ho mala doma.Ak je tu volaka maminka,ktora ho dokaze predat za "lacno" napis prosim Dakujem a na farbe nezalezi !!!
ahojte maminky, viete mi poradit, ci sa da zohnat madlo na kocik quinny zapp extra? velmi sa mi paci tento kocik, ale bez madla si to vobec neviem predstavit, nakolko dcerka sa mi furt tak vyvaza ze sa drzi madla a neoprela by sa dozadu ani keby neviem co...
este rozmyslam ako alternativnu nad espiro magic 3 alebo ten mark q? mate niektora skusenosti? pre a proti? neviem sa rozhodnut..., dakujem za odpovede
Ahojte baby....madlo som tusim uz videla tu v bazare na MK...
baby - kde kúpim iba konštrukciu na Quinny Zapp ??? Nemôžem nikde nájsť :/
zuzikkaa - veď to, že ani po inzerátoch není :/
zuzikkaa ... ja viem ... ale myslela som tým, že iba konštrukcia nie je po inzerátoch ... ja mám doma 2 poťahy a ďalší mi netreba :D
mamicky, nepredavate nahodou niektora quinny zapp? Ak ano, prosim info do IP. Vdaka. 🙂
baby,,vozili ste niektora v zappe aj tazsie dieta ako 15kg?? chcem vediet ci je to len "orientacna" nosnost,alebo sa to musi dodrzat?? ci to ten potah dokaze udrzat...samozrejme mam na mysli len kratkodobe vozenie,na minimalnu vzdialenost 😅 😉
chcem sa opytat, ci mal tiez niekto problem pri quinny buzz extra 2012 vybrat sediaciu supravu z konstrukcie kocika. Snazim sa a nejdem mi to vybrat..Je mozne, ze to tak napevno drzi? Prosim poradte mi! DIK!!!
@adkasmolka neide mi to uplne hladko ale vaznejsi problem som nemala...stlacas to dost??
@zuzikkaa uz je to v pohode 🙂 Dik
Ahojte, no tak som si to tu precitala, a teraz mam hlavu v smutku 😕 lebo uz je na ceste k nam quinny zapp xtra 2013 a celkom sa toho zacinam bat 😖 sakris..... ☹
maminky vojde do quinny zapp xtra aj 2-2,5 rocne dietatko..dakujem..
@ingoli vojs vojde urcite. zaleži na tom, čo si kto pod tym predstavuje... moja mala sa v nom odviezla este ako 4 rocna, sediet sedela pekne, hlavu mala pod strieskou, akurat nohy uz trcali trocha dalej od opierky, ale po zemi sa nevlacili. tak do troch rokov som v nom vozila maleho bezne aj vo fusaku...

Ak chceš môžem ti ho nafotiť v rôznych polohách.