Problémy s predajom poľských kočíkov
Ahojte. Snazim sa predat uz 2hy kocik a aj ked je fakt v super stave a s kopou dokupeneho prislusenstva (povodne za cca 600e) teraz pytam tak tretinovu cenu a nikto nic. Ani obraz ani zvuk.
Je to kocit kupovany v PL a nechapem preco tieto kociky maju fakt zlu reputaciu. Ja som mala 3 kociky (vsetky z PL) a s kazdym som bola nadmieru spokojna.
Otazka znie PRECO nikto nechce fakt dobry kocik len preto ze je polsky? Prosim vysvetlite mi to. Dakujem
PS: prosim len slusne komentare, vdaka
Zalezi na stave, značke, cene...ja som vždy predala kočík do tyzdna, max dvoch...trojkombinácia som mala tiež Poľsku a predala sa najrýchlejšie...tu cez koná...športové Graco a Valco snáď 4 som predala cez miestne skupiny na FB
@anonym_autor ak by som ja kupovala z druhej ruky kocik, tak jedine niečo super kvalitné - lepsiu značku, kde sú tie kociky drahe.
Ak mam kúpiť Poliaka tak chcem nový... (mam 2 poľske kociky) . Rátam, že ked to budem predávať tak len za symbolickú cenu...
Ps: skus ho lepsie nafotiť a dat na viaceré portaly
ja predávam kocíky rovnako dlho a nie su to polské kočíky, takze neporadim. Asi len vydrzať
@anonym_autor My sme predali EasyWalker 3kombinaciu na 120, cize cenu sme znizili tak 5nasobne. A aj tak to nebolo hned. Prvorodicky chcu vacsinou novy kocik, ostatne maju po starsom.
Vacsina báb ktore cakaju prve si bud zaplatia za nejaký vysnivaný pekný nový, alebo si kupia značku overenu bazarovu v dobrom stave.
Ja mam Dada Paradiso po malej, stál nejak 400€ a budem ho davať na darovanie. Pochybujem žeby mi zan dal ktosi aspon 100e (3kombi)
Lebo na SK predávajú šmejdy
@anonym_autor však aj Ty si si mohla kúpiť second-hand kočík, vidíš, kvôli Tebe baby, čo v tom čase predávali kočíky, dlho čakali na kupcu, lebo si sa rozhodla pre nový (a s Tebou drvivá väčšina mám...) 😉
PS: ja mám z druhej ruky
To je asi ako so vsetkym co sa predava. Bud je to super znackova vec kt si novu nemozem alebo nechcem zaplatit ale velmi to chcem mat a tak si kupim cez bazar. Alebo je to vec kt si mozem dovolit a ak mam kupovat pouzitu tak chcem za zlomok ceny, tym myslim 600e kociar tak za stovku max. Je toho strasne vela vsade..
Napriek reptaniu, ktoré počuť odvšadiaľ, ešte tu nie je dostatočná chudoba na to, aby sa vo väčšom nakupovali používané veci pre deti.
Ale nebojte sa, už sa to blíži.
Pretoze za tu tretinovu cenu si vie kupit na bazari lepsiu znacku.trh je presyteny.polsky kocar zvacsa len kupit vyuzit a potom darovat a je jedno ci stal 400 600 alebo 800 to nehra ziadnu cenu.. hoci ja mam tiez polske Tako uz 9 rok vozim v nom momenralnr druhu dceru v zivote som nemala na nom technicky problem nehrka nevrzga nevyprasivel nezmolkuje sa a odvozil by dalsie dve-tri deti.ratam ze viac ako vlhcene obrusky si za neho pytat nemozem..vazne uvazujem nechat ho niekde na povale pre vnucata lebo mi ho bude luto dat ku kontajneru.
Napriek reptaniu, ktoré počuť odvšadiaľ, ešte tu nie je dostatočná chudoba na to, aby sa vo väčšom nakupovali používané veci pre deti.
Ale nebojte sa, už sa to blíži.
@hefo teda my zatial uplny chudaci nie sme ale pre mladsiu som vybavila 80% vybavy z druhej ruky. Po starsej som okrem kocika dala vsetko prec a nove kupovat ma ani nenapadlo.ved aj zeny co maju deti po sebe daju tomu druhemu vsetko pouzite po tom prvom.to je tiez z druhej ruky len v jednej domacnosti.v com je rozdiel?
Pretoze su to velke tazke neprakticke kociky a esteticky tiez nie ziadna slava... ked uz by hladam z druhej ruky, tak hladam kvalitne overene znacky, kde viem, ze druhe ci tretie kolo s dalsim dietatom nebude problem...
Mozno preto, že nie každému vyhovuje dizajn. Neviem aký kočiar predávaš ale nedávno sme boli po veľmi dlhom case v Poľsku na trhoch a tie kočiare tam boli otras (podľa mna). Ak je to taký štýl tak sa nečudujem.
Ja som kupovala pred ôsmimi rokmi Britax Go Big, stal cez tisícku a po dvoch rokoch som ho predávala v top stave za 200. Chcela som ho predať, aby mi doma nezavadzal a nemala som chut sa dohodovať na cene. Predal sa ešte v ten deň ako som ho dala na net. Skús porozmýšľať
Inak ak si mala tri polske, mozno "nevidis" to, co robi tie typovo ine kociky lepsimi.... ci material, ci skladnost, ci vaha, ci vychytavky a doplnky... ja mam bugaboo fox 5 a nelutujem absolutne...
Ahoj, ja som prvorodička a kupovala som z druhej ruky 3-kombináciu zn.Stokke po jednom dieťatku, krásny a nezničený stav len za 200 eur. Drahšie som ani nepozerala. Ak predávaš poľský kočík za rovnakú sumu ako som ja kúpila značkový, tak to nepredáš. Na trhu je x kočíkov, jedna predá, druhá nie, ak pozerá človek na cenu, opotrebenie a aj značku. Žiaľ, v dnešnej dobe už sa veľa veci predáva pod cenu, buď predáš a máš aspoň niečo z toho, alebo ho odlož a čakaj, či sa nájde nejaký kupca.
Pretoze je to hlavne vec vkusu. Ja by som si v zivote nekupila kocik s privlastkom "polsky"... sorry.
Mam bazarove bgb, moj sen, ktory som si bohuzial nemohla uzit... Som neskutocne spokojna.. este thule, cybex, mozno britax ale ten som mala a mna neoslovil, skladne kociky od joolz... to jedine by som brala bazarove... oblecenie tiez... "mam toho vela nepouziteho a krasneho" predstavim si gyc ala pepco s Mickey mouse... no nie
Inak ak si mala tri polske, mozno "nevidis" to, co robi tie typovo ine kociky lepsimi.... ci material, ci skladnost, ci vaha, ci vychytavky a doplnky... ja mam a nelutujem absolutne...
@anjelicek26 3 preto lebo 1 sme zdedili a potom vratili (lebo cakali druhe babo), druhy som mala sportovy kvetinkovy pre dceru a treti sme kupili 3kombinaciu lebo sme cakali syna😊 ale ani na 1 nedam dopustit. Boli super.
S drahymi nemam skusenost lebo by mi bolo "zle" z toho ze ja vysolim 1500e a predam za 200😆 (chapete)
Ale isteze mate vo vsetkom pravdu.
Co sa tyka dizajnu samozrejme kazdemu sa paci nieco ine. Ja tiez aj na znackove niekedy pozeram ze pomoc😄
S drahymi nemam skusenost lebo by mi bolo "zle" z toho ze ja vysolim 1500e a predam za 200😆 (chapete)
Ale isteze mate vo vsetkom pravdu.
Co sa tyka dizajnu samozrejme kazdemu sa paci nieco ine. Ja tiez aj na znackove niekedy pozeram ze pomoc😄
@anonym_autor tak nepredas za 200, ja som cybex predala za 800
@anonym_autor ja sa snazim DAROVAT Britax kocik 3kombinaciu a nikto nechce. Ja ho mam z druhej ruky povodna Cena s prislusenstvom bola okolo 1200e. Kocik je super aj ked je pouzivany.
Kúpila som poľsky nový za stovku, dajaký kindercraft a po dvoch deťoch predala za 40€. Podľa mňa si kúpila niečo, čo nikto za tie peniaze nechce. Ako objektívne, keď kupim nový športiak za stovku, tak prečo by som dávala za jazdenku 200? Z druhej ruky sme kupovali britax po jedinom dieťati, rok používaný za 120, vaničku za 30€ ..
@anonym_autor pises kvetinkovy..to je tak specificky potah ze malokomu zapasuje.ja osobne by som taky nekupila ani zadarmo ani keby tam mal kristalovy napis Ferrari.vacsina zien ma rado neutralne farby,cim jednoduchsi dizajn(bez obrazkov,kvetiniek a inych hovadin)tym lepsie.
@anonym_autor pises kvetinkovy..to je tak specificky potah ze malokomu zapasuje.ja osobne by som taky nekupila ani zadarmo ani keby tam mal kristalovy napis Ferrari.vacsina zien ma rado neutralne farby,cim jednoduchsi dizajn(bez obrazkov,kvetiniek a inych hovadin)tym lepsie.
@simona92101 podla mna az taky gyc to nie je. Cybex ma podobny dizajn
Ale ja chapem ze kazdemu sa nepaci to co mne. Tento som predala ale teraz mam sivy Bexa a 3kombi...
@anonym_autor ja som nepredala 1600e kočík ani za 700, ani za 600, ani za 400, ani za 200, ani za 100.......
Myslím ze každá mamička chce nový, alebo je na tom tak biedne ze chce rovno zadarmo. V mojom prípade naša značka bola neznáma, kvalít a draha zahraničná značka ktorú tu proste nikto nepoznal.
Vseobecne si slovenské mamičky myslia ze lindex je vrchol kvality... tu proste nepoznajú kvalitu ani skutočne značky.
Cena predava. Ak stal novy 600, za 50 mozno predas. To neber v zlom, zial tak to je. Bud das dobru cenu, alebo Ti bude doma zavadzat dalej. Ja veci znackove-drahsie, zvacsa darujem niekomu, kto je socialne slabsi, nech sa aj on potesi z kvalinej veci. Lacne znacky zvacsa hodim do kontajnera, kto by to nosil, pouzival. Pracku sme menili skoro novu, plne funkcnu, darovali sme do utulku. Za 50 eur sa mi ani neracilo, natahovat sa s niekym a este mu to aj doviezt. Daruj aj Ty, niekoho isto potesis a vytvoris si doma nove miesto.
@simona92101 podla mna az taky gyc to nie je. Cybex ma podobny dizajn
Ale ja chapem ze kazdemu sa nepaci to co mne. Tento som predala ale teraz mam sivy Bexa a 3kombi...
@anonym_autor vidis,tebe sa pacil,preto si kupila.ja som zase za jednoduche 1 farebne neutralne 🤷♀️a preto som ho vyuzila pri 3 detoch,dievcatach aj chlapcovi,a stale dobre predala.ale ani mojej mame ani svokre sa nepacil,lebo nebol pestrofarebny 😃 jedine len skusat,vinted,bazare atd
Tieto vzorovane kociky su strasne otazne na dalsi predaj. Nakolko to je vec vkusu. Ja mam tmavomodry, ale ten hoci stal 2 k bude max na darovanie.
Ešte môžeš ponúknuť do bazarov, nevuem odkiaľ si, napr v Leviciach je Baby bazár, oni vykupujú staré kočíky, vyčistia a predaju z Iva. Ale neviem, akú cenu ponúkajú za kočíky.

Pokiaľ zrleny maju peniaze , tak každá si chce kúpiť novy kocik pre svoje dieta. Tiež som dlho predávala kocik. A hlavne je toho strašne veľa na trhu