Úspech v snahe o dieťatko

24. apr 2025

Ahojte babi, idem sa k Vám pochváliť práve modrykonik a vy babi ste mi k tomu pomohli 🙈aj keď možno z časti ale pomohli toľko vecí sme už skúšali čo tu každá písala a konečne sa nám to podarilo 🥹🥹nemôžem tomu uveriť😭

polovnicka92
24. apr 2025

Gratulujem 🍀🌷😊

juliacenc
24. apr 2025

Gratulujem 💕

denisa_deniska
24. apr 2025

Gratulujem ☺️ čo nakoniec pomohlo?

4stanka4
24. apr 2025

Gratulujem, nech to dotiahnete do úspešného konca ❤

hellwant
24. apr 2025

Sice chlap, ale z celeho srdca gratulujem.☺

autor
24. apr 2025

@denisa_deniska ďakujem😊nemôžem na 100% potvrdiť ale prvý mesiac som brala gynex a hneď sa aj podarilo po roku aj pól snaženia 🙂

autor
24. apr 2025

@hellwant občas iba chlap nestačí ak sú problémy aj niekde inde 🙂 ale áno 🙂 ďakujem😊

autor
24. apr 2025

Ďakujem každej jednej❤️pevne verím,že to dotiahneme až do konca 🙂

lienka.7
24. apr 2025

❤

balerina2025
24. apr 2025

drzim palce,

suzitok
24. apr 2025

❤ 🍀

maryetta
24. apr 2025

Jeeeej. Ta radosť. Nech je vsetko v najlepsom poriadku 💪🏻

miriskaz
24. apr 2025

Autorka,myslim,ze si
@hellwant ta zle pochopila.Myslel to tak,ze aj ked on je chlap,zo srdca gratuluje.🙂
Aj ja sa pripajam🥰💓

3petka
24. apr 2025

Krásne, gratulujem.

autor
24. apr 2025

@miriskaz ježiš ani som si nevšimla že to je pán ,prepáčte a ešte raz ďakujem❤

autor
24. apr 2025
drahomirrra
24. apr 2025

To je krásna správa, blahoželám! 🙂

nila31
24. apr 2025

Gratulujem ❤ viem si predstaviť, aká radosť je to ☺ nech sa darí 🍀

hellwant
24. apr 2025

@miriskaz presne tak som to myslel, dik, ze si vysvetlila za mna. My mame len jedneho, viac akosi priroda nepovolila a sme stastni za neho, viem ake to musi byt tazke, ked chces a nejde.

autor
24. apr 2025

@hellwant to veru je 🙂 zatiaľ to je naše prvé bábo tak pevne verím že bude všetko ok 🙂

dianka3
24. apr 2025

A aká bola otázka???

evcagabi
24. apr 2025

Gratulujem 😊❤

autor
24. apr 2025

@dianka3 žiadna,milá pani🙂

naily
24. apr 2025

Gratulujem! 💞🙂

janette2021
24. apr 2025

Držím palce, a teraz hlavne žiadny stres, ani v práci, nestojí to za to, treba myslieť na bábätko...a radšej žiadne bylinky. Nech je všetko v poriadku prajem.

andrea2667
24. apr 2025

Gra - tu - lu - jem 🤗🥰👶❤❤❤

autor
24. apr 2025

Ďakujem krásne každému❤

princezna_bosorka
25. apr 2025

rok a pol si sa trapila s nejakym pofidernym preparatom? Omg, ludia na slovensku fakt nemaju rozum. Gynex ti urcite nepomohol, nahoda. Ale snad za potesi, ze si dala niekomu zarobit... Ale inak gratulujem.

autor
25. apr 2025

@princezna_bosorka chodila som ku gyn mala som odsledovanu ovulku odporucila brať kys.listovu ,boli sme na spermiograme kde bolo všetko ok 🙂 takže sme sa snažili ďalej, išla som zas ku gyn.ktorá povedala nech sa snažíme ešte pár mesiacov dali sme si termín do septembra ak by to nevyšlo stále tak riešime ďalej 🙂 keďže nemáme vysoký vek nechcela som hneď ísť do nejakých závažnejších rozhodnutí v reprodukčnej klinike 🙂 takže ma tu nemusíte odsudzovať keď nič neviete 🙂

findomatej
25. apr 2025

Ahoj, blahoželám.
Došla som len po komentár, čo ti pomohlo - že Gynex a musím napísať, že aj mne. (A dokonca aj kolegyňa otehotnela vo vyššom veku vďaka Gynex, bohužiaľ tehotenstvo nepokračovalo, ale už to bol naozaj zázrak, že sa niečo ,,ujalo,,).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre