Ahojte babi, idem sa k Vám pochváliť práve modrykonik a vy babi ste mi k tomu pomohli aj keď možno z časti ale pomohli toľko vecí sme už skúšali čo tu každá písala a konečne sa nám to podarilo 🥹🥹nemôžem tomu uveriť
Gratulujem
Gratulujem ️ čo nakoniec pomohlo?
Gratulujem, nech to dotiahnete do úspešného konca ️
Sice chlap, ale z celeho srdca gratulujem.️
@denisa_deniska ďakujemnemôžem na 100% potvrdiť ale prvý mesiac som brala gynex a hneď sa aj podarilo po roku aj pól snaženia
@hellwant občas iba chlap nestačí ak sú problémy aj niekde inde ale áno
ďakujem
Ďakujem každej jednej️pevne verím,že to dotiahneme až do konca
drzim palce,
Jeeeej. Ta radosť. Nech je vsetko v najlepsom poriadku
Krásne, gratulujem.
@miriskaz ježiš ani som si nevšimla že to je pán ,prepáčte a ešte raz ďakujem️
@hellwant ️
To je krásna správa, blahoželám!
Gratulujem viem si predstaviť, aká radosť je to
nech sa darí
@hellwant to veru je zatiaľ to je naše prvé bábo tak pevne verím že bude všetko ok
A aká bola otázka???
Gratulujem ️
@dianka3 žiadna,milá pani
Gratulujem!
Držím palce, a teraz hlavne žiadny stres, ani v práci, nestojí to za to, treba myslieť na bábätko...a radšej žiadne bylinky. Nech je všetko v poriadku prajem.
Gra - tu - lu - jem 🥰
️
️
️
Ďakujem krásne každému️
rok a pol si sa trapila s nejakym pofidernym preparatom? Omg, ludia na slovensku fakt nemaju rozum. Gynex ti urcite nepomohol, nahoda. Ale snad za potesi, ze si dala niekomu zarobit... Ale inak gratulujem.
@princezna_bosorka chodila som ku gyn mala som odsledovanu ovulku odporucila brať kys.listovu ,boli sme na spermiograme kde bolo všetko ok takže sme sa snažili ďalej, išla som zas ku gyn.ktorá povedala nech sa snažíme ešte pár mesiacov dali sme si termín do septembra ak by to nevyšlo stále tak riešime ďalej
keďže nemáme vysoký vek nechcela som hneď ísť do nejakých závažnejších rozhodnutí v reprodukčnej klinike
takže ma tu nemusíte odsudzovať keď nič neviete
Ahoj, blahoželám.
Došla som len po komentár, čo ti pomohlo - že Gynex a musím napísať, že aj mne. (A dokonca aj kolegyňa otehotnela vo vyššom veku vďaka Gynex, bohužiaľ tehotenstvo nepokračovalo, ale už to bol naozaj zázrak, že sa niečo ,,ujalo,,).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Gratulujem