icon

Sestry muž mi píše správy a ja neviem, čo s tým

pytame_sa_za_teba
Dnes o 09:31

Túto otázku sme položili za používateľa, ktorý chce poznať váš názor anonymne a bez priamej účasti v diskusii. Zverejňujeme všetky informácie, ktoré nám poskytol. Ďalšie podrobnosti k dispozícii nemáme, preto prosím vychádzajte z informácií uvedených v príspevku. 💙

Ahojte, potrebujem názor zvonka, lebo toto neviem riešiť s nikým z rodiny.

Manžel mojej sestry mi posledné týždne začal písať častejšie, než mi je príjemné. Najskôr to boli normálne správy, niečo okolo rodiny, detí, osláv. Potom začal písať aj večer, pýtať sa, čo robím, posielať také narážky, ktoré sa ešte dajú zahrať na srandu, ale mne to už ako sranda nepríde.
Nič vyslovene oplzlé nenapísal. Práve preto neviem, či nepreháňam. Ale mám z toho zlý pocit. Keď mu odpíšem stručne, pokračuje. Keď neodpíšem, o pár dní napíše zasa.
Sestre som nič nepovedala. Bojím sa, že jej ublížim, že mi neuverí, alebo že sa to celé otočí proti mne. Zároveň sa cítim hrozne, keď sedíme všetci pri jednom stole a on sa tvári úplne normálne.
Nechcem rozbiť rodinu kvôli správam, ktoré možno niekto iný nebude brať vážne. Ale nechcem ani čakať, kým to zájde ďalej.

Neviem, ako to zastaviť tak, aby som z toho nakoniec nevyšla ja ako tá, ktorá robí problém. Ďakujem za reakcie.

Sestry muž mi píše správy a ja neviem, čo s tým
anonym_4b259f
Dnes o 09:34

Odpovedz iba v ramci slusnosti ako s kamosom a vzdy nejako stoc rec na sestru. Aby pochopil, ze sa budes bavit len o rodine a o sestre.

lukbe
Dnes o 09:34

Najprv by som ignorovala, nereagovala, ak by neprestal, buď by som mu niečo povedala lebo napísala, posledná možnosť povedat sestre, ukázať jej správy.

anonym_7e82ab
Dnes o 09:35

@pytame_sa_za_teba neviem, preco by si ty mala byt problemova, ked ukazes tvojej sestre fakty. Ukaz jej konverzacie a nech si sestra urobi na to nazor. Ja nemam rada, ked ludia proste nekomunikuju medzi sebou a taja veci

anonym_342f63
Dnes o 09:35

S ním nemusíš byt v úzkom kontakte
Veď co sa týka detí a rodiny komunikuj hlavne so sestrou a hotovo

prabinka
Dnes o 09:39

Každopádne je to divné a už by som na jeho správy radšej asi ani nereagovala. Ak by v tom ale pokračoval, sestre by som to ukázala, však ty máš dôkaz, že nič zlé si nepísala, takže si myslím, že to bude OK.

7miriam77
Dnes o 09:42

Stručne a jasne by som mu napísala, že mi nie je príjemné, že mi vypisuje a bude lepšie, ak s tým prestane. A ak má dáke otázky ohľadom deti, môže sa opýtať aj osobne,keď sedíte všetci pri stole

januska12323
Dnes o 09:45

So sestrou nemáš žiadny vzťah? Ja by som jej rovno strčila mobil do ruky nech si prečíta.

lulana79
Dnes o 09:47

Neodpisovala by som mu. Ani stručne. NIČ.

anonym_dee72b
Dnes o 09:51

Sestry muž ….to je švagor

Navrhni mu, že skopírujes celé správy a vytvorte si ty sestra a on spoločnú skupinku napr na whatsapp a môžete si písať😝😝😝

anonym_be9b01
Dnes o 09:52

Priamo polozartom by som sa ho v sms opýtala,ci nemá nič lepšie na práci.V prípade, že by sa začal vykrúcať,ja by som mu odpovedala, že ja ale mam ...

anonym_e9fcd6
Dnes o 09:53

Ahoj, rozhodla som sa, že s tebou nechcem komunikovať cez správy. Ak budeme potrebovať niečo vyriešiť ohľadom rodiny alebo detí, budem to riešiť priamo so sestrou. Rešpektuj to, prosím. Pekný deň.

abbey1
Dnes o 10:14

Je tu možnosť písať úplne anonymne. Napriek tomu vraj niekto napíše Mk, aby sa opýtali za neho?

anonym_9d0cd8
Dnes o 10:18

Tiez by som mu nic neodpisovala a takto na oslavach,by som mu povedala,nech mi nepise,vsetko riesim zo sestrou,a tym by to pre mns zhaslo.

ladygina
Dnes o 11:17

@abbey1 Aj mna to celkom zaskocilo 😀 To uz je vrchol lenivosti, ci? 😂
Ale teda neda mi nevyjadrit sa. Preco by taketo nieco niekto tajil pred vlastnou sestrou? To uz co je, aby som jej nepovedala, co vyvadza jej muz za jej chrbtom? Otrasne tie dnesne vztahy, manzelstva... Sice nepisal nic take, ale aj tak. Podla mna sa to absolutne nehodi.