Ako dlho trvá liečba po kyretáži?
Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna
@ivlo ahoj ja som dostala mrsku na deň presne 4tyz po kyrete a začala sa mi presne ako ty píšeš - čierna taka ako "zrazena"krv, potom 1 deň nič, a na ďalší deň riadna mrcha 5 dňová - no mňa bolelo brucho, kríže, všetko... no každá sme iná 🙂 niekto nedostane 8 týž a aj to len taký silnejší výtok... pa
@ivlo ja som mala normalnu riadne cervenu krv a prebiehalo to tak ako vzdy predtym prvy den relativne silne, druhy den slablo, potom den takmer nic len slabo hnede spinenie a potom sa zas na jeden den pustilo riadne. Takto to u mna prebiehalo vzdy, a aj ma bolelo brusko a mala som divoke nalady 😀 este par dni pockam a ak uz nic nebude tak budem volat na gyndu aby som sa objednala na kontrolu. Ale uplne top bolo ze mi muz povedal ze zas voniam ako pri kramoch 😂😂 zevraj vtedy voniam vzdy inak ako obvykle 😂😂😂
Caute baby, krvacanie nepreslo, menzes neprisiel. Bola som u Dr. Vytvorila sa mi cysta. Dal mi vycislit HCG, kedze je este vysoke zrejme zostala nejaka mikroskopicka ciastka vnutri a že cysta tiez robi galibu tak musim ist zajtra opat na cistenie :(
@ivlo drzim palce nech to mas rychlo za sebou a potom uz nech je vsetko ok 🙂
Dakujem Vam. Uz nech mam po.
Ahojte baby.. dnes som aj ja podstupila kyretaz..zaujimalo by ma ako ste sa.zotavovali? Kedy ste.nabehli na normalny rezim domaci? A ako dlho ste boli aj na PNke....momentalne este lezim v posteli ale.o dve hodiny ma pustia.domov...
@luciferkax Ahoj, je to individualne. Ja som po prvej kyretazi bola 4tyzdne PN. Doporucili mi dva, ale kedze som krvacala tak som este dalsie dva musela zostat doma. Urcite sa setri. Ziadna fyzicka namaha aspon 2tyzdne.
@ivlo. Uprimne mne by dlhsia PNka nevadila...len nech je vsetko ok..ten klud bude tazky..pri dvoch prazdninujucich detocha vsade bordel a depka na krku ☹ ☹ nevadi..prezijem..o mesiac uz bude urcite lepsie
@luciferkax ahoj, ja som síce PN nebola, ale bola som doma......tie dva týždne boli ťažké, hlavne psychicky.....ale už sa to dá....... ja som veriaca, a to mi veľmi pomáha...... 😉 tak držím palce, aby si to všetko zvládla a vydržala 😅
@guga79 Ahoj, uz som 6 tyzden PN parim sa v byte v 32 stupnoch. Odkedy som dosla z nemocnice dodrziavam kludovy rezim. Nic nerobim. Dnes je to 9 den od druhej kyretaze a dnes som zacala slabo krvacat. Odkedy som dosla z nemocnice tak nic az dnes. Dufam, ze to do utorka prejde a doktor ma uz pusti do roboty. Normalne sa tam tesimi ked je to tam divoke kvoli mojej dlhej PNke. Dala som si vypocitat podla Jonasovej metody zivotaschopnost tak som zvedava co vide. Ty sa ako mas? Ziadne komplikacie?
@ivlo fiha a to čo si si dala vypočítať, životaschopnosť čoho? Potom ďalšieho ?
Ja sa mám celkom dobre, ďakujem, očakávam prvú mršku po zákroku......17.7. som mala zákrok. A potom ma čaká kontrola u novej gynekologičky. Dúfam, že bude mať pre mňa len dobré správy. Inak sa mi zdá, že do tých 14 dní od zákroku je "normálne" krvácanie....nemala by si mať teplotu pri tom......a silné bolesti. Od nedele sa má ochladzovať, musíme už len vydržať. Máš byt niekde na vrchnom poschodí, či tak nešťastne otočený na slnečnú stranu?
@guga79 ano, ano dalsieho. Ze kedy je najidealnejsia doba na pocatie, aby bolo zdrave. Tak som zvedava. No som na 8 posch a vsetky okna na zapad. Mozem sledovat zapad slnka z ktoreho sa tieto dni velmi tesim 🙂 Uvidis vsetko budes mat dobre. A coskoro budes opat cikat na palicku 🙂 Cas leti rychlo. Inak psychicky si ok? Ja budem urcite aspom do decembra cakat aj ked povoli dr skor. Teda vlastne uvidime co vypocita doktor jonas 🙂

@ivlo ahoj citam ze sa pokusate a teraz chcete troska pockat. Ja neviem ci si skusala ale odporucam na posilnenie maternice pit caj z alchemilky zltozelenej a tiez mozes pirdat aj rebricek obycajny. Ked sa budete snazit tak mozes pit uz len do plodnych dni a potom treba vynechat pretoze pocas tehotestva sa uz nesmu pit. Ja som oba pila pred prvym tehulkovanim. Potom som neplanovane otehotnela 2x ale tesili sme sa, lenze som mala MA a v 11 tt ma museli cistit. Potom som zase nasadila caje a zacali sme snazit po 4 mesiacoch po kyrete. Na 4 cyklus sa nam zadarilo a dr. cely stastny zahlasil moje najvacsie a najkrajsie prekvapenie v zivote... Cakate dvojicky. Teraz mam doma zdrave 3,5 rocne dvojicky a velku slecnu. Ja som sama na sebe citila ze mi tie caje pomohli takze ich fakt odporucam. Pri tom tehu ked to bolo neplanovane som mala od zaciatku problem, spinila som a pod a ked som otehotnela po tych cajoch tak som fakt nemala ziaden naznak spinenia nic. Drzim palce nech je dalsie tehulkovanie uspesne.