Ako dlho trvá liečba po kyretáži?
Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna
@mimikas Mne nieco hovor o kupani prvy zakrok 8.7. druhy minulu stredu. 6tyzden bez kupania v tomto teple.
@luciferkax Mne v nemocnici povedali, ze po dvoch tyzdnoch od zakroku a ked som bola po 2tyz na kontrole u doktora hovoril ze este nie. Tak si vyber 🙂
@luciferkax ahoj mne po 2 tyz na kontrole dr povedala,ze uz mozme no mne sa aj tak akosi nechcelo... Pockali sme do prvej mrsky prisla o mesiac na den presne po kyrete a uz snazilkujeme 🙂
Drzim palce pa
@mimikas
ahoj ja som mala o tyzden skor ako ty a vcera uz som to nevydrzala a hodila som sa do vody ako ryba, juuj nelutujem to. Podla mna po mesiaci uz je to v pohode. Aj bratrancova zena potratila pred tromi tyzdnami, obaja su lekari a vo Vahu si plavala tiez.
@martina1112
zle som klikla ten prispevok mal byt odpovedou na to kupanie
@luciferkax mne v nemocnici povedali, že po dvoch týždňoch od zákroku a to tiež len s prezervatívom kvôli infekcií....ja by som počkala až po prvej mrške......a potom ak nechceš ešte otehotnieť, tak s ochranou..... 😉
kočky, a aký ste mali menzes po zákroku?
@lavender84. Tebe doktorja povolila hned po kyrete otehotniet?
@luciferkax ivlo musela ísť znova na čistenie, lebo jej tam zostal nejaký mikroskopický zvyšok..... 😒
@luciferkax ahoj no nie uuuplne hned ale pockat na mrsku a mozme. Spravila mi sono, brala krv a na vysetr som bola 2x brala mi aj stery na nejake stretokoky a pod. vsetko bolo ok ja sa citim tiez dobre 🙂 takze ak to vyjde bude to 2mes po kyrete 😉
@guga79 ja som mala menzes silnejsi a aj bolavejsi ako zvycajne no trval ako bezne 4-5dni, zacinal sa tak cudne takym ciernym vytokom ...cely mesiac som pila alchemilku az do ovu 😉
@lavender84 si ma nepotešila, lebo ja mávam bolesti len pri bežnom menzese....som zvedavá, ako to bude teraz.... 😒
@guga79 nooo musime to vydrzat, verim, ze budes mat raz-dva potom... Kedy ju asi cakas? Budes potom so snazilkovanim este cakat?
@lavender84 zákrok som mala 17.7., čiže v podstate každým dňom už...... 😀 31.8. idem na kontrolu a uvidím, čo mi povie gynekologička...... dúfam, že len dobré správy.... 😀
Urcite 🙂 beries nejake vitaminy al nieco? Ja uz len femibion.. Inac teraz by som bola v polovici tehu ☹ este ma to niekedy zamrzi... Ale snazim sa mysliet pozitivne 🙂
@lavender84 no veru, človek na to niekedy myslí....... ja by som končila 16tt ☹ vieš čo, beriem Stress ease, je tam okrem iného kyselina listová, aj ten pyridoxín, céčko,
http://www.adcc.sk/web/potravinove-doplnky/deta... a pijem čajík alchemilkový a ženský..... 😅 Mám knižku od Dr. Bukovského a pri väčšine diagnoz odporúča tento prípravok.......
žienky, chcem sa vás opýtať, po akom dlho čase ste od zákroku dostali prvú menštruáciu? Ďakujem.
@guga79 a citis ze ti ten stress ease pomaha lebo by som si ho chcela kupit kedze som z toho vsetkeho dostala depku a je mi na nic citim qj uzkost
@zuzanka2905 ahoj, pomáha, snáď áno 😉 Dr. Bukovský ho odporúča vo svojej knihe pri rôznych diagnózach, tak som sa ho rozhodla vyskúšať...... a vieš čo skús, Persen..... to je prírodný liek...alebo Sedatif pc, to je homeopatikum...... prepáč, opýtam sa, kedy sa Ti to stalo? Neviem, či si to tu už aj písala.....
Baby fyzicky sa akovtak zotavujem. Je mi lepsie. Som tyzden po kyrrtr a stale spinim.Je to normalne? Hlavne predvcerom som sa zacala viac hybat a zasa sa mi to spustilo viac ☹ a druha vec..ako ste to zvladali psycgicky? Ja suce dve deti doma mam..je mi to utecha..ale...v 12tt som az potratila a vela ludi vedelo ZE SOM tehotna..aj v praci som to musela povedat davnejsie kedze som bola PN... stale som PN a este som neozmlnamila ze uz niebsom tehotna... uz parkrat sa mi stalo ze ma niekto z prace zastavil a zagratulpval mi... zakazdyk sa strucne podakujem a zdrhnem..nedokazem to vyslovit nahlas beZ placu..aaaano rodina to vie..ake tam sa mozem qj vyplakat no vonku nevladzem vysvwtlovat ze co sa.mi stalo ☹
@guga79 v r.2010 ,v12tt v r 2011v 6tt potom mi zistili trombofilny stav tak sa nam podarila dcerka - a teraz v 10 tt presne pred 2tyzdnami som mala cistenie je toho vela vsetko sa na mna zrutilo dcerka mala probeomi same zapaly obliciek stale sme chodili po nemocniciach nemohla som sa zamestnat a ked som oteh.dufala ze bude to ok a teaz toto ani injekcie na riedenie krvy nepomohli nic keby wom aspon nasla pracu stale hladqm a nic ale taksnad uz bude lepsie
@luciferkax ahoj, je mi ľúto, že to stretlo aj Teba....... aj u mňa to bolo tak, že dosť ľudí vedelo, že sme v očakávaní. Zo začiatku som tiež o tom nevedela inak hovoriť ako so slzami v očiach, teraz je to lepšie...človek to celé musí len prijať, tak ako to je, aj keď je to ťažké. Na ulici ma stretla známa a vedela od niekoho, že som tehu a škerila sa na mňa. Očividne čakala, že sa pochválim..... no museli sme jej opak povedať. A s tým špinením je to o.k., ak nemáš veľmi silné bolesti alebo teploty, je to o.k. do tých dvoch týždňov od zákroku. Držím Ti palce, aby si našla v sebe silu zvládnuť neľahkú úlohu...... 😕 😉
@zuzanka2905 jujha, tak tri krát až....... a iný problém u Teba nezistili??? Bola si aj na iných vyšetreniach?
@guga79 vsade som bola na protilatkach na endokrinologii vsade muz bol na spermiograme
@zuzanka2905 a výsledky, niečo našli? či všetko v poriadku? Zistili ti "len" tie trombofilne stavy?

Baby a ako dlho po kyrete sa.moze sexovat? Momentalne esye.chut nemam..ale doktorky som sa zabudla pytat...Snazit sa o babo mozne po dvoch mesiacoch 🙂 🙂