icon

Ako postupovať pri prerušení tehotenstva?

zdenus35
6. nov 2017

pekny deň maminky,neviete prosim či pred umelym prerušenim teh.treba ist svojej gynekolkogičke na vyšetrenie,ktora nema ani svoj ultrazvuk,alebo rovno isť do onemocnice na gyn.porodnicke,dakujem.

Strana
z6
elizita
7. nov 2017

@amelie2017 vyjadrila sa tu, ze doeta chce, ale toto prislo moc skoro.. a inak uz si zrusila ucet

dezire1000
7. nov 2017

@elizita nikto nevie ze som tehotna.Brucho nemam velke,svokra ma nezaujima.Keby je to dievca mozno by to bolo ine

osky
7. nov 2017

Zadavatelka uz zdupkala.
Tazko je radit.tazko je sudit...

Dufam len ze nevyvedie daku hlupost.😢

anetkaadamko
7. nov 2017

@dezire1000 chúďa ma smolu (alebo šťastie), že sa nenarodí ako dievča....

misinka0611
7. nov 2017

@amelie2017 Neviem ci je to tym alkoholikom. Vyššie uvádzala ze dieta chce, ale nie teraz a ze navyše ju boli chrbát prip. je unavená zo syna.

slnecnica7
7. nov 2017

@dezire1000 "Každá dobrá KRÁĽOVNÁ má aspoň 3 synov"

misinka0611
7. nov 2017

@dezire1000

“ Keby je dievča mozno je to iné “ toto co ste napísali je velmi smutne ... 😪 A to prv som si myslela ze všetka česť tomu, ze aj ked babatko nechcete tak ho dáte niekomu kto po ňom túži a z rôznych dôvodov ho mat nemôže. Ach... No hlavne nech sa dostane do skvelej rodiny, naštastie k tomuto našemu výroku sa nikdy nedostane.

lula75
7. nov 2017

@zdenus35 Mozes ho dat do hniezda zachrany alebo na adopciu.Niekoho,kto nemoze mat dieta,urobis velmi stastnym.Želam ti z celeho srdca,aby si sa spravne rozhodla.❤🙏🙏

zuzans258
7. nov 2017

@zdenus35 na jednej strane píšeš, že by si si ho aj chcela nechať a na druhej strane, že to prišlo moc skoro!...kde sú materinské city...keby takto zmýšľali aj Tvoji rodičia..dnes by si tu nebola..táto doba je ozaj strašne zvrátená...matky zabíjajú svoje deti lebo sa im to "zrovna" nehodí a tie dôvody prečo ísť na potrat...no je to ako keď sa topiaci slamky chytá....viem že si si zrušila účet....ale aj tak som ti to chcela povedať...prosím ťa popremýšľaj nad tým čo chceš spraviť

mirka7582
9. dec 2017

Čo by som ja dala zato mať teraz zdravé a živé dieťa v brušku a nie čakať kedy porodim moju Olivku 😢😭

mey8
9. dec 2017

Je viac žien čo by dali aj nemožné, za to aby čakali bábo, a niekto len preto, že mu to nevyhovuje svoje bábo zabije:( ach jáááj smutné....:(

tamara263
10. dec 2017

Presne tak lutovat niekoho kto si vedome slobodne spravi dieta a potom ho zabit kvoli zlej situacii ,pritom je tolko sposobov ako sa od toho ochranit ...a kome

tamara263
10. dec 2017

Presne tak je to vrazda ...vedome ,slobodne si dieta spravit a potom ist na potrat pritom je tolko sposobov ako sa da chranit takej zene by som dala vziat maternicu ked si to dieta robila nebola v zlej situacii nerozmyslala nad tym ze co ak nahodou alebo ano ved teraz di uzijem a ked sa stane pojdem vyberu to a hotovo toto nerobia ani zvierata vyhovarat sa zla situacia a svokra a ta a ta a preto a preto ale ked si si uzivala boli dobre vsak ? Ja by som dala potrat ak nejde o zdravotne problemy ako trestny cin hned na zaciatku lebo v mode je deti si robit a potom ich zabijat ved to este bol iba plod nebolo to dieta fuj ...normalne je moderny potrat trend dnesnej doby ...a nestarajte sa do nej nepytala sa tu nikoho na nazor a podobne je to verejna stranka kde si moze kazdy napisat svoj osobny nazor tak isto aj pisu aj tie co ju obhajuju ....nech nikdy mezavrie oci ked pojde spat od vycitiek to jedine jej mozem zelat ale karma jej to vrati sto krat horsie tolko nadejnych deti co prislo o zivot kvoli nezodpovednosti a neludskosti zien ...ja som mala 17 ziadne skusenosti ziadne zazemie priatela ktorym som nevedela ani ci budem v buducnosti zdravotne problemy nemala som nic a nebola som ani dospela no na potrat som neisla teraz mam krasnu zdravu 9 rocnu dceru na ktoru som hrda a nelutujem ze som za svoju sprostost prisla o mladost skolu vsetko mi to dava ona teraz patri medzi najlepsich ziakov na skole nosi domov vyznamenania je mudra a hlavne zije !!!!!! A to som bola fakt v zlej zivotnej situacii ale zobrat niekomu zivot iba preto ze nechcem niest zodpovednost za svoje ciny je hnus ....

malasandrika
10. dec 2017

@tamara263 Nepreháňaj, že trestný čin. V prípade takého znásilnenia je mizivé percento žien, ktoré keď otehotnejú sa budú tešiť z tohoto ,,daru”.

tamara263
10. dec 2017

@malasandrika znasilnenie a nezodpovednost ci lakomost si kupit tabletky je rozdiel ...a tu o znasilnenie nejde tak ako vo väcsine pripadoch...ide o zeny co otehotnenie beru ako srandu ved potom je riesenie ako sa toho zbavit take si tu svoju maternicu nezasluzia

katie23
10. dec 2017

@tamara263 Velmi pekne napisane...skoda, ze nie je takych viac...ako si Ty. Mozno by tie zeny dali sancu inym zenam stat sa matkami😢

malasandrika
10. dec 2017

@tamara263 Vždy je to rozhodnutie na danej žene, Ty si s jej svedomím líhať nebudeš.

tamara263
10. dec 2017

Nebudem to mas pravdu ale liham si s hnusom co za ludi to zije na svete ...a taktiez som vyjadrila svoj nazor

tamara263
10. dec 2017

@katie23 veru tak ...no niektorym toho citu do vienka dali velmi maaaalo ...uz nikdy by som jej nedopriala mat ziadne dieta lebo si ho ani z casti nezasluzi a prajem uprimne zo srdca tym ktory by velmi chceli a nemozu mat aby ich mali tolko kolko chcu ...ja nikomu nezelam zle iba to co si pravom zasluzi

vierkadominik1
10. dec 2017

Ach Bože daj tim ženám rozum nech majú srdce nie kameň! NIKTO nemá právo vziať život nikomu je to velmi velký hriech

somavi
10. dec 2017

@dezire1000 najprv som si povedala , ze chuda dieťatko a teraz si vravím , ze možno aj stastie pre nho , ze nájde milujúci domov a MAMU . Lebo ty sa ňou nazývať nemôžeš aj ked mas uz dve deti .. hnus co si napísala . Mas dvoch chlapcov a tretieho nechceš , tak sa ho zbavis ? Keby to boli dievča , bolo by to ine ? Veď to su deti !!!! Nie nejaký tovar . No fuj, hnus. Je mi z teba zle . Normálna hyena. Ani mi neodpisuj , nemam chut od teba vôbec nic čítať.

nataliaseidlova
10. dec 2017

@dezire1000 o Tebe sa mi snáď bude snívať.. Nočná mora 😖 na tieto slová NIKDY nezabudnem. Že keby bolo dievča, bolo by to iné?? A v čom?? Si krkavčia mater ktorá posunie svoje dieťa kvôli pohlaviu. Deti niesu kartičky hokejistov. Ktoré už mám, posuniem ďalej 🙄 Bože do plaču mi je 😖 budem sa modliť za Tvoje dieťa aby malo raz milujúcu mamu. A ty si daj radšej p..u zašiť aby si raz ešte nečakala chlapca 🙏

2zuzanka2
10. dec 2017

@dezire1000 ty to máš žena teda riadne popletené v hlave keď je to chlapec preč s ním,dievca by si si nechala veď to je choré a ešte jeden detail nik neviem že si tehotná len tu na MK ti hrdo svieti koľko máš do pôrodu,ja si neviem predstaviť že by som dieťa porodila a šup s ním preč ja čakám dvojičky a tiez sme ti nečakali chceli sme tretie dieťa no bude o jedného viac čo uz ale berieme to tak že deti sú dar

nataliaseidlova
10. dec 2017

@2zuzanka2 tiež nechápem že tu má verejne nastavené kedy má termín 🙄 a pritom bábätko pôjde preč 😕

Strana
z6