icon

Ako sa vyrovnať s urážkami pre neúspešné tehotenstvo?

15. feb 2025

Idem sa vyžalovať. Pokúšame sa o dieťatko, nejde to. Ak aj zostanem tehotná, potratím.
Od svokri a partnerovej rodine sa mi zato dostávajú nemilé slová, že aj krava vie porodiť dieťa, iba ja nie.
Takisto majú narážky na moju rodinu, že som mala otca alkoholika a načo si píšem aj meno za slobodna, keď je to rodina pod ich úroveň.
Manžel ma núti chodiť k nim, on nič nepovie, maximum, potichu, že mamina nerieš.
Čo si o tom myslíte? Brat sa búri, že on by to netrpel atď. Som zúfalá.

viestta
15. feb 2025

Muzovu rodinu si nevyberies, ale vybrala si si chlapa, ktory ti nie je oporou a to je blbe. To si uvedomujes? Aj tak chces s takym chlapom dieta? Co myslis, ze by sa na nom zmenilo aky by ste dieta mali?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
xtrin
15. feb 2025

Neviem si to predstaviť a to tam sedíš ticho ani ďakujem s veľkým úsmevom nepovieš? A tvoj muž to mi nejde do hlavy. 🤯

autor
15. feb 2025

Ja s manželom problémy nemám. Padne mi zle, že sa ma nezastal, ale zase okrem tohto prípadu si rozumieme, nemáme spolu problémy. Dieťa sme chceli obaja, on bol ochotný podstúpiť tiež množstvo vyšetrení, tak ako aj ja.
On mi povedal, že darmo mame povie, nezmení sa tým nič.

natalka13
15. feb 2025

Ako ta muz donuti k nim ist?

zuza265
15. feb 2025

@autorka Zmeni tym extremne vela. A to to, ze da jasne najavo co si k jeho zene nemoze nikto dovolit a koho on v zivote respektuje, podporuje a za kym stoji. Keby toto povie na mojho partnera moja rodina, tak im poviem, ze halo! Toto nie! A uz tam neprideme. Kludne by sme skoncili keby to nepochopili. Ved toto je to najviac co moze urobit🙏🏼

lilinka76
15. feb 2025

@autor, tak už jeho rodinu nenavštevuj. Nikdy. A vy dvaja, ak si rozumiete, žite v kľude bez toxickej rodiny.

tykat
15. feb 2025

Neskus to s inym? Podla toho co pises, za sucasnym.muzom lutovat nemusis.

mamaaja82
15. feb 2025

Vy mate obrovsky problem tvoj chlap je chrapun.Nezastat si vlastnu zenu ked ju prirovnaju ku krave?Uboziak.Boze moj kde vy na tieto individua chodite zeny a este napise,ze s manzelom nema problem🤦‍♀️

domkakvet
15. feb 2025

Nebude tvoj partner, ci manzel, ci co to je mamickar?

alison11
15. feb 2025

@pribinak Ste sa vyjadrili o sebe?

danielahamar
15. feb 2025

@alison11 🤣🤣🤣 však ste hovorila o svokre, tak ona odpovedala🤔🤣🤣

pribinak
15. feb 2025

@danielahamar s niektorými je tu vážne ťažké debatovať

pribinak
15. feb 2025

@alison11 🤷‍♀️ chcem veriť že dnes máš ťažši deň a tak ti to nemysli

mamutka
15. feb 2025

To si len myslíš autorka, že s mužom nemas problém. Je to hlúposť, že darmo mame povie. Keby ju schladil, tak si viac nedovolí. Ale ver čomu chceš. No sama píšeš, že ta núti tam chodiť. Takže tak. To sa úplne vylučuje s tým, že ta miluje a rešpektuje. Ty si robis dieťa s úplne nekompatibilnym indivíduom. Možno s milujúcim partnerom v láskavom prostredí by ti to vyšlo bez problémov

sulejmanka
15. feb 2025

A ty nemáš občiansky či čo? Proste nejdem k ním lebo sa spravaju ako debili a ty tiež. Ako ta môže nútiť ? Nejdem a bodka. Veď maj trochu hrdosti v sebe, ako môžeš ísť niekam kde ta urážajú.

lenkalienka321
15. feb 2025

Zrejme sa dosť podcenujes, možno preto, ze si mala otca alkoholika si myslíš, že s tebou môžu ostatni zametať, nadávať ti a pod. Úplne súhlasím s ostatnými zienkami, ktoré ti tu písali. Od tejto rodiny ruky preč. Tvoj manžel je synom ženy, ktoré je schopná vysloviť takéto ohavnosti. Ona ho vychovala, ja teda neviem, ale nevšimla si si už teraz, aký je to človek? Či si slepo zaľúbená? Nie, nie nie, toto nedopadne dobre, daj si povedať. Budeš len trpiet a tvoje dieťa/ deti tiež. A uvedom si prosím, že psychika tehotnej ženy je výraznym faktorom, či žena dieťa donosi a či bude aj zdravé. Zaslúžiš si milujúceho manžela a oporu jeho rodiny, nie to, čo tu oni predvádzaju. Ak si v tejto rodine kôli tomu, že nemáš kam ísť, možno tvoja rodina/ brat by ti vedeli pomôcť?

zuzinka888
15. feb 2025

Ja poviem k tomu len tolko- ze niet na svete takej sily abu ma donutila niekam ist- tam kam nechcem. A k takej svokre by som uz viac nikdy nesla. A co na tvoj stav hovoria lekari?? Moja svagrina asi 6x potratila. Povedali jej, ze nikdy nedonosi dieta. A tak sa zariadili. Nakoniec jej meskala men v 42 a to ska k lekarovi ze je asi v prevhode a bola v 4 mesiaci. Dnes ma mladenec uz 18. No mozno tvoje telo a srdce tusi, ze tvoj manzel je na figu ked sa nepostavi za teba nechce predavat tieto bezcenne geny dalej. Lebo toto by sa dietatkom nesloncilo- nasla by nieco ine cim by ta ponizovala

mamelka
15. feb 2025

Je smutné,že ťa manzel nepodrzi a nepovie raznejsie... Mne bolo tiež povedane,,ty svojho Petra nemáš rada keď mu nedoprajes syna,, ...neatretavame sa už. Je nám takto dobre.
Naučili sme sa s mužom jedno ,,nehrať druhého hru,, proste si žijeme podľa seba. Ale mam tu výhodu,že s muzom stojíme pri sebe
Tu by mal zakročiť tvoj muž, lebo keby je v opačnom garde, tak by sklopil uši a suchá nohami...nepáčilo by sa mu to...

maryetta
15. feb 2025

Fuhaaa. To su silne a vazne slova toto povedat ☹ a nieto este vypocut. Obzvlast v takej citlivej situacii ☹
Popros muza ozaj ze toto je hnusne urazanie za ktore ty sama osobne nemozes. Ci uz ide o tojho otca. Alebo aj to ze sa nedari... nie si jedina ktora zatial neporodila... ale verim ze jedina ktorej to zial bolo takto povedane ☹
Kazdopadne asi potrebujes vacsiu oporu u muza ☹ bud sa ta zastane a budu sa k tebe spravat ako k manzelke ich syna. Alebo tam nepojdes...
ak nebojuje za teba on... tak musis zial sama-ale mas istotne dostatok sil-aj psychicka pohoda je veeeeelmi velkym bonusom k dietatku 😉

sevrin
15. feb 2025

Máš svojho muža natoľko rada, že mieniš kvôli nemu toto všetko pretrpieť?

jaond19
15. feb 2025

Prepac, ale tomuto svokrinmu teliatku aj ked desat deti porodis, pre staru strigu dobra aj tak nebudes a slovné utoky budu pokracovat, akurat v inom znení. Toto keby bol chlap, treskne tam dvermi a odchadzate.

xtrin
16. feb 2025

Aj krava vie porodiť len ty nie ! - áno viem na jdenu sa práve pozerám. Zdvihnúť riť a odísť kľudne autobusom domov. A tam si to vyriadiť s mužom. Nie agresívne ale porozprávať sa že zlyháva ako chlap lebo ťa nevie ochrániť. Mne by bol jedno aj rozchod v takej situácii.

alison11
16. feb 2025

@danielahamar Ano len tam nebolo napísané na koho myslela.

alison11
16. feb 2025

@pribinak Prepáč to žiaľ mám 6hod.cestu som mala pred sebou a veľa povinností doma okolo rodiny kým sa zajtra po 6hod.cestovania vrátim z výsledkami od lekára... len mi prosím nabudúce napíš aj koho maš namysli.Lebo ja som tu už čítala aj príspevky kde staršie ženy čo sú svokrami nepekne urážali mladšie zato že sa sťažujú na svoje svokry...je tu všetko možné

rozkvet1
16. feb 2025

Asi by som bola vďačná keby sa mi nedarilo otehotnieť s takým mužom ktorý si ani nevie zastať vlastnú ženu. To bude asi mamickin maznáčik

a_andrejka4
16. feb 2025

Ked toto povie jedna dospela matka inej žene, tak nepochybujem o tom co by ti dokazala v zivote stvárat pri vychove vasho dietata. Podla mna osud to tak chce aby si nepriviedla vnúča na svet tejto rodine. A to že si neotvori usta manžel je tiez nepredstavitelne. Ja by som na tvojom mieste realne zvažila ci chces v tomto vztahu pokracovat.

drahomirrra
16. feb 2025

@mamelka A vedia vobec ti dotycni, ze to, ci bude chalan alebo dievca ma na “starosti” muz? 😁😁 Ked tebe nandali, ze nedoprajes a pritom je to o chlapovi, ci da X, ci Y?

mamelka
16. feb 2025

@drahomirrra ... myslím,že tam by sme míňali úplne čas s týmto vysvetľovanim... už bolo aj,ze treba zachovať rod🤦‍♀️ a ze ,,treba potomka,, ... dceram sme jasne povedali,ze my sme netuzili po konkretnom pohlavi, až si nedajú nahovoriť, ze sú niečo menej a ze ten a ta chceli ... že my nie... rozprávame sa s dievčatami otvorene, pretože zle jazyky vedia byt štipľavé

drahomirrra
17. feb 2025

@mamelka Ty brďo, ja som si myslela, že v 21 storočí je toto zmýšľanie dávno preč....Máte krásnu rodinu, užívajte 🙂 Sprosté rečí boli aj budú :D