Ako zvládnuť obavy pred interrupciou?
Ahojte, viem ze to nie je vhodna tema na MK ale caka ma tento zakrok a mam obavy ako to celé prebehne. Dieta si nechat nemozeme kvoli financiam. Cela sa trasiem ked na to len myslím, mam sa bat ?
@anonym_autor nebudeš sa tešit ani z peňazí, ktoré máš, ani z nového domu, riskuješ, že ťa budú zožierať výčitky a ráno sa budeš budiť s myšlienkou na to dieťa a večer si s tou myšlienkou budeš líhať.
Tvoje deti, keby vedeli, čo chceš urobiť by boli zhrozené. Pri predstsve, že keby ony boli prišli nevhod, vysali a vyškrabali by ich z maternice a hodili do bilologického odpadu.
@anonym_df4143 veštica Teodora, si to ty?
@mandzula to su frajerky, ktore to navonok nepriznaju. Hanbia sa priznat ze maju problemy, lebo by potvrdili hrozostrasnost svojho skutku. Kolke uzivaju antidepresiva sa ti nepochvalia
@anonym_df4143 nie je pravda, netahaju do toho hriech,peklo a obdobne veci takže to beru inak , nieje to lahké ale určite nie vždy čo tu popisujete
@anonym_df4143 och tieto bludy
@lenkasarka moja to su vypovede zien ktore zabili svoje dieta.
@mandzula to su frajerky, ktore to navonok nepriznaju. Hanbia sa priznat ze maju problemy, lebo by potvrdili hrozostrasnost svojho skutku. Kolke uzivaju antidepresiva sa ti nepochvalia
@anonym_df4143 Opakujem, netreba sa pasovať za tú, ktorá vie všetko. Stačí pripustiť, že sú ženy, ktorým je to šumák. Ale to ty zrejme nedokážeš.
@anonym_ca8652 presne tak, Boh sa onho postara. Pozehna vam vsetko, co budete potrebovat. Moje deti nemaju problem nosit oblecenie aj jedno po druhom, vela veci ludia s radostou daruju
@anonym_bf0ec3 nedala som sem ani fotku akurat som napisala ze to tam niekto dal. Apropo, uz ked sme pri vynasani, tak z fora sa moze vynasat? 🤨
@anonym_df4143 no takto, aj moje deti nosia veci z bazaru napr kedze su dvojcata tak po sebe veci nenosia bohuzial 😀 sa nam postastilo hned x2 ... a ano beriem to ako pozehnanie. Neplanovali sme dieta nie to dvojcata a nesla som na potrat pretoze som vedela ze to dame. No tu ide o to ze Boh nezaplati jedlo atd.
@anonym_df4143 Za zabitie sa v tomto štáte trestá odňatím slobody “moja”
@anonym_df4143 to sú výpovede žien, ktoré to ľutujú. Áno, aj také sú. Často k tomu kroku dohnane rodinou, partnermi..
A potom sú tu tie druhé, ktorým sa uľaví. Ktoré to neľutujú.
Milá zbabela anonymka, nechaj ženy, nech sa rozhodnú podľa svojho svedomia a vedomia a nestaraj sa do ich rozhodnutí!
@anonym_df4143 fajn a čo potom vojna kde sa zabijaju väčšie deti to je v poriadku to je iné , ?? tam je kde boh ? a kde su vaše kecy ? za to vyčitky nie su ano .. to je ok
@anjelicek26 Ja som v 13tt po týždňovom čakaní na zazrak..psychicky som to veľmi zle znášala a bolesti som mala ako porodné.V restike ma zaliala krv tak,že som nevedela zájsť domov. Našťastie muž prešiel pre mna a nakoľko som nemala hotove predoperacne nepichli mi ani narkózu nič. Bolo to strašné. Pri kyrete kvôli poškodeniu plodu to ank neviem, že bolo..zobrali ma,uspali,narkózu som zvládla a poobede domov.
@anonym_autor Držím palce,hlavne psychicky je to náročné.
@anonym_2bf3b8 nase male bolo zdrave, malo trombozu v pupocniku...cele dalsie tehotenstvo som pichala injekcie na zrazanlivost... keby to viem, ze mam dve mutacie, nemuselo sa to stat... je to uz par rokov, zabudnut sa neda...naststie nam Boh doprial este malickeho potom...
@anonym_df4143 fajn a čo potom vojna kde sa zabijaju väčšie deti to je v poriadku to je iné , ?? tam je kde boh ? a kde su vaše kecy ? za to vyčitky nie su ano .. to je ok
@sara07 ludia maju slobodnu volu, tí ktori sa rozhodli pre nenavist a zlo ublizuju nevinnym
Boze tieto vase zbozne priania o vycitkami zmucenych dusiahch. NIE nema ti tak kazda. Ja poznam minimalne 2 ktore boli viac x. Ziju si spokojne a stastne. Keby sa zmarali vycitkami, nejde na druhy, treti ani stvrty potrat, tak klud.
Boze tieto vase zbozne priania o vycitkami zmucenych dusiahch. NIE nema ti tak kazda. Ja poznam minimalne 2 ktore boli viac x. Ziju si spokojne a stastne. Keby sa zmarali vycitkami, nejde na druhy, treti ani stvrty potrat, tak klud.
@diaamax ak je to vobec pravda co tu pises, lebo internet je plny klamstiev ktore sa nedaju overit, to ze chodia na potraty ako na klavir svedci o tom, ze asi mentalne zdrave nebudu.
@diaamax ak je to vobec pravda co tu pises, lebo internet je plny klamstiev ktore sa nedaju overit, to ze chodia na potraty ako na klavir svedci o tom, ze asi mentalne zdrave nebudu.
@anonym_df4143 poznam ich obe nelutuju urcite tak laskavo prestante tvrdit, jak sa kazda zmara vycitkami lebo NEzmara
@anonym_df4143 poznam ich obe nelutuju urcite tak laskavo prestante tvrdit, jak sa kazda zmara vycitkami lebo NEzmara
@diaamax ty im do vnutra nevidis
@diaamax ty im do vnutra nevidis
@anonym_df4143 a ty snad áno?
@anonym_df4143 a ty snad áno?
@anonym_7af42d kazdy kto vykona zlo, zvlast ked zabije nenarodene dieta, nesie si nasledky, to nas lisi od zvierat. Iba psychopati a emocialne naruseni jedinci to mozu znasat bez nasledkov, tomu verim
@anonym_7af42d kazdy kto vykona zlo, zvlast ked zabije nenarodene dieta, nesie si nasledky, to nas lisi od zvierat. Iba psychopati a emocialne naruseni jedinci to mozu znasat bez nasledkov, tomu verim
@anonym_df4143 prečo anonym hanbis sa za svoj názor?
@anonym_df4143 Potrat sa vykonáva v čase kedy to "nenarodené dieťa" má IQ menšie než kameň v akvárku, netuší že existuje a nemá myšlienkové pochody. Tým pádom to je asi taká emočná trauma ako zabiť švába, s tým rozdielom že ten šváb nejaké ponímanie o svojej existencií má.
@anonym_df4143 mne prides narušená ty, prepač
@anonym_df4143 Ver, čomu len chceš, je to tvoja vec. Pokiaľ to však nemáš vedecky podložené, mlátiš tu len prázdnu slamu a zbytočne súdiš.
@diaamax jasne navonok v skutku sunto vrahyne a hyeny ale raz sa im to vrati
@anonym_df4143 Ver, čomu len chceš, je to tvoja vec. Pokiaľ to však nemáš vedecky podložené, mlátiš tu len prázdnu slamu a zbytočne súdiš.
@mandzula moja zlata, je to vedecky podlozene, uci sa to aj na medicine a je to postabortivny syndrom
https://is.muni.cz/th/358731/lf_b/Postabortivny...
@mandzula moja zlata, je to vedecky podlozene, uci sa to aj na medicine a je to postabortivny syndrom
https://is.muni.cz/th/358731/lf_b/Postabortivny...
@anonym_df4143 Co je vedecky podlozene, ze zeny, ktore podstupili interupciu, su psychopatky? To sa tam docitam?
@anonym_df4143 mne prides narušená ty, prepač
@anonym_7af42d samozrejme, vrazdit nenarodene deti je take uslachtile a krasne
@anonym_df4143 pre mňa sú narušení tí, ktorí privedú na svet dieta do zlých alebo nedostatočných podmienok

@anonym_autor nebudeš sa tešit ani z peňazí, ktoré máš, ani z nového domu, riskuješ, že ťa budú zožierať výčitky a ráno sa budeš budiť s myšlienkou na to dieťa a večer si s tou myšlienkou budeš líhať.
Tvoje deti, keby vedeli, čo chceš urobiť by boli zhrozené. Pri predstsve, že keby ony boli prišli nevhod, vysali a vyškrabali by ich z maternice a hodili do bilologického odpadu.
@tianna Ja ale netvrdím, že si to dieťa nechám. Alebo že sa naň teším. Alebo že (ne)ísť na potrat bola moja slobodná možnosť ktorá nebola nijak ovplyvnená nátlaku okolia a lekárov veď "čo ak sa ti niečo stane" a "čo s tým úbohým dieťaťom". Alebo že mám vzťah k deťom.