Aký je váš názor na tehotenstvo v 49 rokoch?
Aky je Vas nazor na tehotenstvo v 49 rokoch.....?
@kvetinka75 už si to môžeš dovoliť byť unavená ináč by si hovorila, keby si malé dieťa mala😄clovek, keď už nemusí tak polavi, ale áno 49 r je už veľa
osobne by som veru nechcela v takom vysokom veku dieta, v dnesnej dobe je to dost nezodpovedne kedze ludia sa ledva 70tky doziju, ale samozrejme je to kazdeho osobna vec
Tehotenstvo v 49? Dá sa. A možno ako maminka si bábätko si viac užije ako mladá. Ale keď dieťatko vyrastie, tak si neužije mamu, lebo doma bude mať starú mamu.
Boli sme teraz na dovolenke. Pri vedľajšom stole v reštike pri nás sedel taký starší manželský pár, odhadom mali už určite po 50tke.. upravení, nahodení, ale ona už mala vráskavý krk a ruky, on starecké fľaky na rukách. Sedel s nimi za stolom chlapček, cca. 4 roky. Pribehol k nášmu stolu a hral sa s mojou dcerou. Potom ho tá pani zavolala, aké on nepočul. Tak som ho chytila za rúčku a odviedla k nim so slovami, že "poď, starká ťa volá"... Tá pani mi len oznámila, že ona je jeho mama a nie starká. Normálne som nevedela zakryť úžas a ona mi hneď povedala, že sa nemám ospravedlňovať, že toto sa jej stáva dennodenne. A že teraz, s odstupom času vie, že mať dieťa v 50tke nebol dobrý nápad. Dali sme sa potom do reči - ona má 54, jej muž 55 rokov. Chlapček má 4 roky a podaril sa im náhodou - začal jej haprovat cyklus, aj dva-tri mesiace nemala, potom dostala, potom zas nič a tak. Majú už s mužom dve ďalšie dospelé deti - 28 ročného syna a 26 ročnú dcéru. Povedala, že absolútne tomu malému nestíha, že už sa priam desí toho, keď pôjde do školy. Len toľko k téme.
@modrava vieš čo, vraj na to prišla dosť skoro lebo sa šla vygrcať z podoby... A že jej lekár ju strašne, ale strašne odhováral od toho tehotenstva... Hovorila, že sa celé tehotenstvo bála, na každé vyšetrenie chodila s desom, že či jej dieťa nemá dve hlavy a 5 nôh. Nakoniec sa malý narodil zdravý, ale rovno, automaticky jej robili cisársky a nesmela ani dojčiť kvôli osteoporóze.
No je ine otehotniet neplánovane ale plánovane ist do tehotenstva v 50 je Veelka nezodpovednosť . Aj ja mam tetu co sa vydala tesne pred 50 ale povedala ze dieta nie ze je stara na to
@katulienkax presne tak
@domak2 Pretoze to suvisi. Nie nadarmo sportovci tak do 40-ky sportuju, myslim profikov, potom uz telo bud znicene, alebo nevladze konkurovat maldsim. Dobre to vidiet aj na rekreacnych sporotvcoch - mas kategorie aj podla veku, nebude behat 20r, a 50r v jednej kategorii, aby mal aspon trochu sancu. A bohvie, ako dlho sa taky 50nik regeneruje, zatialco ten 20r sa ide este po zapase opit. 🙂
@kvetinka75 Z môjho pohľadu, síce ako babky...Mám cez 50, mala som tu vnučku (4r.) len týždeň a bola som vyčerpaná do kostí...psychicky hlavne, lebo myslím, že po fyzickej stránke som o.k., keď zvládam ťahať 14-hodinové zmeny v práci....Dávala som sa dokopy ďalší týždeň 🙂
ja budem mat 37r a uz ani nechcem nieto este v 50tke
mam synovca 10r, neter 11r, a necele tri roky a ked su unas u babky na vikende tak sme radi ze odidu upraceme s mamou/62r/ a ideme spat co sme vycerpane obe
Moja mama ma 50, moje deti miluje ale vzdy je rada ked odideme, jednoducho behat okolo malych deti je narocne a to je moja mama aktivna sportovkyna 🙂 ja si nedokazem predstavit mat dieta ani v 40tke, to uz chcem mat odrastene deti a pit na dovolenke mojito s vylozenymi nohami a nie behat po plazi a nahanat kraby 🙂
@cuculiatko88 to mas odkial ze sa ľudia ledva dozivaju 70? Statisticky zivotnost kazdy rok stúpa, trochu si to nastuduj a potom mudruj..statisticky urad SR
jaaj, dosla som po 4 stranu a nemam chut citat dalej :( argumenty "dochodcovia na stuzkovej" a "dieta sa bude hanbit" ... ako vzdat sa kvoli stuzkovej dietata???? izaj ubohe zmyslanie. ak sa niekto dostane do takej situacie, ze splodi dieta vo veku na hranici zazraku, ma zvazovat stuzkovu?smiesne ... kazdy hadam zvazuje aj svoje zdravie, aj fin moznosti, aj buducnost dietata. ale ja v tom problem nevidim, ak sa na to clovek citi. dnes sa zije ovela zdravsie, ludia sportuju, su dlhsie aktivny ... a baby, ak si spomeniem, ktory spomedzi mojich ex bol tak najsexy, tak chlap o 20 rokov starsi, aktualne tak 60 a stale sportuje, lieta, vzhladom tronfne clooneyho, takeho otca by som na stuzkovu brala teda .... (jaaaj, sladke spomienky 🙂
@nickpick to je sice pravda ale nase vajecniky maternica su takisto rovnako stare..makeup si nagebrí na tvàr hocikto :D
@fabinko dolezite je to, ako to ona citi, nie okolie, a jej partner.To by som jej poradila ja, byt tebou.Matka, kt drzi v rukach cerstvo narodene dieta, je stastna a zabudne na zaciatok. Urcite nie je podstatne to, co si myslia cudzi ludia, kt je ukradnuta.Jej dietatu ona ukradnuta nikdy nebude a kazde dieta zo zdraveho prostredia svoju matku lubi, ci je taka alebo onaka.
Mám 2 deti a 44 rokov.osobne si neviem predstaviť už teraz byť tehotná. Už ja som cítila ten rozdiel,keďže medzi synmi je rozdiel 13 rokov. Nočné vstávanie,choroby,....Už som to veru cítila.A teraz keď dieťa ma 10 rokov a rodič už pomaly na dôchodku....Čo ja viem

@eliska13 ale nemaju ich s 50rocnymi zenami😄