icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

cukruska1920
1. jan 2010

baby a vy kedy zacinate?

velvet26
1. jan 2010

a ahoj lulu... 🙂

velvet26
1. jan 2010

uz ste znova spat v u.k?

cukruska mi az na konci februara, mozno zaciatkom marca..pockam si, aby som mala po troch menzesoch..

lu.lu.
1. jan 2010

hej, velvet, uz sme v uk. a rano sme sa zobudili, este v posteli kukame z okna a snezilo ako v perinbabe 😅 ....tak sme si povedali, ze to je iste dobre znamenie a tento rok bude stat za to 🙂

aj vy mate kocky taky pocit, ze tento rok bude super??

velvet26
1. jan 2010

lu.lu..tak to ste mali krasne ranko...aj tu by mohlo trosku nasnezit...
jasne, aj ja mam ten isty pocit, tento rok bude urcite krasny, verim v to... 🙂

jarulai
1. jan 2010

babulky, tak neuverite, ale ja som prave muzikovi objednala 30tbl balenie macy 😀

micicka
1. jan 2010

cukrus ja by som chcela začať po vybratí tých mojích osmičiek nešťatsných 😠 radšej by som sa ich zbavila, lebo kedy potom 🙄
a ešte sa musím zbaviť chlamýdií a potom už snáď budem v poriadku 😉

lu.lu.
1. jan 2010

bavite sa tu o vitaminoch a spol.....ja som zacala s femibion800 a femikvapkami, ale uz som to spominala uz druhy tyzden mam citlive prsia a menzes ma dojst az o tyzden....nemate niektora skusenost co beriete femikvapky, ze mate aj citlive prsia? 😒

cukruska1920
1. jan 2010

mici..noo.ja si to predstavujem vzdy ked mame po... aj to ako sa tie spermie rozpravali 😀

velve...hej...jasne...netreba sa ponahlat

lulu...ja sa bojim mat ten pocit...ale snad hej 😉

velvet26
1. jan 2010

lu.lu...aj mne sa zda, ze mam po tych kvapkach citlivejsie...a co ovulka,aka bola? ja som ju teda citila veru statocne...

lu.lu.
1. jan 2010

my chceme zacat asi v marci.....

jarulai
1. jan 2010

lu.lu, ja som minuly mesiac mala take strasne bolestive bradavky tiez cca 3tyzdne pred MS a za to mohla ta vcelia mat.kasicka zrejme. a este k tomu som mala mrchu miesto 6 dni len 4.

lu.lu.
1. jan 2010

to som pocula,ze ovulku je viac citit, ja ich este dlho neberiem, tak az taka vyrazna nebola...ako dlho ich beries?

velvet26
1. jan 2010

jarulai, sikulka, nestracas cas, to sa mi paci...aj ja som taka akcna...no este skusim pozistovat o tej mace, preco v tych lekarnach ju nepredavaju a uvidime...muzik si inak sam kupil take vitaminy ze betaglukanaktiv plus s vitaminom c...este cca. pred mesiacom sam od seba, normalne ma prekvapil...no ale kazdy den si nedava, zabuda...tak neviem, ci by tu macu jedol tolkokrat denne ako pisu...
ja som mu este kupila calibrum pre muzov ci aky to je..tak ten mu nasadim..

cukruska1920
1. jan 2010

lulu... ja zatial nemam citlive.. 😀

velvet26
1. jan 2010

lu.lu tie kvapky uzivam asi dva tyzdne alebo kolko..nie dlho, no asi ucinkuju..okrem toho pijem kazdy den zensky caj, ten obsahuje inak to iste, co tie kvapky, tak mozno preto...

jarulai
1. jan 2010

velvet, ja som sa ho stihla predtam opytat, ci by mu to robilo problem uzivat 2x1 a on ze nie. ved kedisy uzival aj profertil a to mu tiez nerobilo problem. nezabudol ani jednu tbl. som sa tiez divila, ako si dava na to pozor, ako mu na tom zalezi 😵
no skus vyzistit, my to zatial vyskusame 😉

cukruska1920
1. jan 2010

babulky ja sa lucim...dnes mam este nejake tie ,,povinnosti" tak musim ist lebo budem mat cierny bod 😀 tak papa

jarulai
1. jan 2010

cukruska, tak pekny zvysok vecera 😉

velvet26
1. jan 2010

pa cukruska, uzitie si to... 😉

micicka
1. jan 2010

cukrus ahoj a "pozri kto to hovori" 😅

jarulai
1. jan 2010

babulky, tak asi sa rozlucim aj ja. bolo mi potešenim vas spoznat 😵 pekny vecer

velvet26
1. jan 2010

jarulai, potesenie na nasej strane.. 😵 tak papa

micicka
1. jan 2010

jarulai ahoj, teším sa, že sme sa spoznali 😎

lu.lu.
1. jan 2010

tak cukruska, ziadne flakanie a do "roboty" 😀

lu.lu.
1. jan 2010

dobru nocku jarulai, tak aj ty si ichmala take citlive? asi sa mi hormony blaznia 😅

lu.lu.
1. jan 2010

priatel ma tu zase vinom napaja, to je moralka 😎 , zajtra mu konecne idem kupit tie vitaminy,tak bude poctivo brat...a sam sa rozhodol, ze ide zdravsie zit-zeleninka,ovocie, tak chcem vediet,kolkomu to vydrzi,,,,

velvet- ja davam synovi imunoglukan- obsahuje betaglukan a je to super na imunitu, tak si manzel dobre vybral 😉

velvet26
1. jan 2010

lu.lu akurat som na googli pozerala, ze co to vlastne ten moj muzik uziva...a fajn...a ake vitaminiky ides kupit ty tomu tvojmu?
ozaj, co maly ako sa dostal z kiahni, uz je dufam zdravucky.. 😉

velvet26
1. jan 2010

a aj my popijame cervene vinko...len ja sama v obyvacke a on so susedom v kuchyno-pracovni, hraju sa na pc futbal, ako mali chlapci.. 🙂

micicka
1. jan 2010

baby vámnebolo dosť včera, či vyrovnávate hladinu?