Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
velve..akej chorobe?
velvet : urobila si super,, nie každý nabere odvahu, a pátra po príčine,,
si super pupiš supiš .. 😵
moniquie, diky za kompliment... 😉
hej, ja som si povedala, ze urobim maximum pre to, aby sa to uz nezopakovalo a myslim, ze som aj podporila aj ostatne baby v rozhodnuti dat si urobit vysetrenia, lebo lekari nas skoro vsetky odpisali, ze po prvom raze nemame narok na nic.. 😠 ale my sa nedame.. 😉
cukruska, ziadna vazna choroba, neboj, len som nachladnuta... 😀
lu.lu..no parada...ozaj ako sa vola priatel menom, to ja len tak, ked maly je leon, ze ako sa vola jeho ocko.. 🙂
baby už mám omrzlinky na nose,, idem sa teba pritúliť k mm
želám krásny vešer
ahojky
velve...ahaaa...ale vies o tom ze v chorobe sa da lahsie otehotniet??
moniquie, to co sedis v ladovej jaskyni... 😀
tak prijemne tulenie....
ja som ostala sama, muzik isiel tym kamosom na navstevu...no je to len vo vedlajsej bytovke, tak nie je daleko...juuuj, tak som chcela ist ich aj ja kuki, ze co maju nove...no neva, nabuduce...budem pekne odpocivat...
velvet- vola sa matthew, ale kazdy ho vola matt 🙂
tak to je matko...to meno sa mi paci, mozno sa tak raz bude volat moj syn.. 🙂
vazne cukruska? to som nevedela, no nechcem riskovat, ze by som kvoli chorobe o babo prisla, predsa len tie zaciatky su take haklive...
pa moni
velvet- vy ste sa takto spoznali s kamaratmi az ked ste sa nastahovali? alebo uz predtym, lebo to je super,ked si takto susedia sadnu 🙂
matko 😀 ...tak som ho teda este nevolala, by sa tu cudovali,ze co to je....ale mne sa tiez paci meno matej
lu.lu to bolo tak, ze my sme kupili ako prvy byt v bytovke a potom sa stavali dalsie a to si tam potom kupili dva pariky byty, to su muzovi kamarati od detstva, ako chalani sa hravali, byvali v jednom vchode v cinziaku.. a jeden je uz zenaty a druhy sa bude zenit asi tento rok...a aj s tymi ich babami si uplne sadneme...tak je to fajn.. 🙂
velve...kym nemas teploty tak to nevadi...ja som brala v decembri ATB a normalne sme snazili
velvet-wau, tak to je super, ze od detstva, take kamaratstva su na cely zivot....a aj planuju deticky? ci uz maju?
moze byt cukruska, ved uvidime...hadam len v tom februari nebudem akurat cez plodne dni nachcipana.. 😒
no uz mi je o nieco lepsie...
ebruar to isti...ak pride ms na cas ,mne by asi plodne dni mali zacat okolo16.2.+-....
ebruar 😀 ....februar
lu.lu...ja som ta pochopila.... 🙂 ja by som mala mat plodne dni cca. par dni po tebe...tak to by bolo super, keby sme boli tehulky tak kratucko po sebe... 😵
veru, je super, ze sa doteraz kamaratia...ti jedni sa snazia uz od jula a zatial nic...a ti druhi sa este nesnazia, ti budu mat asi svadbu tento rok podla vsetkeho...tak mozno potom.. 🙂
hadam aj nam to vyjde v ebruari 😀
ebruar to isti.... 😀
urcite ano...budu mali skorpionikovia...lu.lu bude mat druheho... 🙂
caute babule, co nove? co porabate? citat vas nestiham, vy toho popisete... 😉 vcera som sem aj nakukla, ale nejak ste ma ani nezaregistrovali a ja som bola unavena, potom som oddychovala - boli sme v TN, koooooonecne som si objednala novy gauc... 😵 😵 😵
co sa tyka facebooku - kto chcete, napiste mi ip - skontaktujeme sa aj tam 🙂
janga, ahojkaj moja...no super, novy gaucik, kedy ho budete mat..dufam, ze nemate dlhu objednavaciu lehotu...
idem ti napisat do ip...stretneme sa potom aj na fejse... 🙂
ahoj janga...my cakame na postel...pred 3 tyzdnami sme ju boli objednat tak cakame kedy nam ju dodaju aby sme mohli pokrstit 😀
no velvet 6-8 tt, to sa este nacakam 😒 aaaaale ked som vydrzala doteraz, tak uz vydrzim...
cukrus odkial mate postel?
cukruska, tak to je super, to moja kolegyna tak mala, doniesli novu postel, hned ju pokrstili a na supu aj zamiesili, uz maju maleho dvojrocneho synceka a teraz cakaju druhe bejbinko.. 🙂
ahoj janga 🙂
veru,my ked sme postel objednavali este v kosiciach, po 6 tyzdnoch dosla 😠 ... atu,ked objednas do 12.00, tak ju mas este ten isty den.... 😅
sa tesim normalne na ten ebruar 😀

tak som zase tu 🙂 ....priatel sa podujal uvarit veceru, tak ja som si zatial umyla vlasy,dala masku a teraz popijam vinko..heaven 😅