Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
nech si mate z coho vyberat 😉
velvet-moj by si tiez tangace nedal, ze je to gay 😀 ,ale som si ista, ze tvoj proti putam pre teba nenamietal 😅
baby ja som kupila muzovi tangace...1ks, sli sme na dovolenu do grecka tento rok a ja silu mocu som chcela nech si ich zoberie, samozrejme ze ich nechcel, ale ja som ich zbalila....tak si dal jeden pekný vecer teplý také bledé sportové platené kratasy no a tie tanga si musel dat,lebo som na tom trvala, ze bude sexi...kokos on chodil jak buzik, ze to ma furt v zadku a chodil po tme a stale si to vysparaval z prdele...no groteska
lenka-tak na robertka by som sa pri tomto nespoliehala 😀 ,to nechaj na manzelika... 😀
lenkka 😀 😀 ..si ho viem zivo predstavit...
velvet- uz objednavas? 😉
akurat tu dosiel tak som rychl preklikla.... 😀 😀
lenka,tak to si viem uplne predstavit, ze co ten musel robit...
tomu mojmu staci, ked sa mu len trochu zarezu obycajne trenky..uz je z toho na nervy... 😀
ahojte babulky, ja som uz tiez vo viacerych temach, s mnohymi sme si pisali, tak nebudem znova rozoberat seba a len sa pridam k optimstikemu duchu, ktory tu uspesne zavadzete. Mne tiez velmi pomohli vsetky kocky, ktore mi odpovedali (mnohe z vas su uz tu na tomto fore) a ja tiez velmi rada poradim vsetkym (mam 41, jeden MA za sebou, uz dve deti, ale neskonalu tuzbu po dalsom, ale inak som normalna 😀 ). Mate pravdu, to takto nepochopi nikto, co sme zazili, kto si tym nepresiel. Ani najlepsia kamoska, ak to nezazila. Co keby sme sa niekedy aj skusili stretnut osobne ? Ja som z BA, ale mohlo byto byt aj niekde trochu inde, aby sme kazda mali k tomu priblizne rovnaku vzdialenost. Ste mile, chapave a trpezlive k otazkam a problemom inych, tak rada by som Vas aj videla ! Mozno na jar ? Majte sa krasne, dobru noc.
uz obkukujem po tych vibratoroch... 😅
ten moj mi slubil, ze mi kupi na vianoce a nekupil..ze bol sexshop uz zavrety..on isiel totizto na darceky 23 teho
lu.lu a co objednavate vy?
lori, dufam, ze si sa nezlakla, ze o com si tu piseme... 😉 ja som loru sem pozvala, bola teraz v kyretazi..
velvet-ved to iste.mi nasluboval pred vianocami,mame aj doma katalog a nic z toho 😠 ...ale teraz sa z toho nevyzuje....
este sme nic neobjednali, ale pre mna asi nejaky pekny vysokovykonny vibrator 😅 a neviem, co si on vyberie....ja som mu kedysi navrhla strap-on, ale to rezolutne odmietol 😀
ahoj lora- dufam sa ti bude medzi nami pacit 🙂
strap on to ani neviem, to je co?
ja tiez chcem vibratorcek, taky na bod G..
lora ahoj...vitaj medzi nami...sme tu celkom dobrá particka...tak snad sa ti tu bude pacit...
no zajtra baby aj odpadnu, ze co sme tu dnes vecer pisali.. 😀
no baby akurat som mala rozkliknutu stranku s tymi pomockami a vtom jak duch dosiel muz ku mne, samozrejem hned ze co si tu pozerám...
lenka, vsak nech pomoze vybrat, ja som to akurat tomu mojmu spominala, ze stranka www.honitka.cz, smial sa na tom nazve...aj sused co je u nas...
strap-on, to je ked ty mas na sebe akoby taky popruh a vpredu ma pindura, takze vlastne je to obratene, ty robis jeho....ufff, no ale stacilo 😀
hej taky na bod G som aj ja pozerala
inak, ja som si este pred mojim otehu kupila taky lubrikacny gel, special pre zeny a ze faaakt dobry, no len tam pisu, ze sa nema pouzivat, ked chce zena otehotniet, nici spermie...tak sme ho potom ani nepouzivali...tak mozno ho teraz vytiahneme a do februara aj minieme..
aj moj sa rehlil, ze "honitka"
baby si budu zajtra mysliet, ze klikli na inu stranku.....
lenka-on si mysli,ze ty na konikovi a ty takto robertkov pozeras 😀
lu.lu...tak uz viem co to je...no to by som toho mojho musela priviazat a potom by ma asi zabil.. 😀
asi tak,to by nepredychal.... 😅
oki baby moje, dnes to balím muz ma čakáá 😀 , no mi dnes zase pri takej rychlovke sme si nedali bacha...podla vsetkeho mam asi aj v tychto dnoch ovulaciu....tak som povedala ze je to v rukách bozich...dnes som nasla na konikovi temu "tehotné mesiac po kyrete" alebo tak sa to nejak volala, vcelku optimistické prispevky, ale povedala som ze je to strasne individualne....
lenka, juj, uzi si to... 😉
ten moj stale drti na pocitaci tu hru...tak hadam uz dlho nebudu a sused coskoro domov...potom ho istotne dnes pretiahnem... 😀
veru,veru-je to v rukach bozich....muz sa teraz nazhavil? 😉
ja sa tiez poberiem a hadam aj cosi poriesime, ved ako na novy rok, tak po cely rok 😅
dobru nocku vsetkym,dobre som sa pobavila, tato tema je naozaj optimistickejsia
no inak baby s tym nastrojom... 😀 este by som v nom nejaké gay sklony prebudila...a kto mi babatko pomoze urobit*?
tak tak kocky...vsetko je tak ako ma byt..
majte sa krasne leni aj ty lu.lu...uzite si krasny vecer este..papa zajtra.. 🙂

lulu, ale nepísu ake je pri tých robertkoch percento uspesneho oplodnenia... 😀 😀 😀 nevedno