Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
hiva, spravne hovoriš 😉 🙂 🙂
mna zas caka hematologia..
misinn 😉
diapozitiv...aj aj ta poznam 😉 ...ak sa mozem opytat, na genetiku chodi iba zena alebo aj manzel?
Hivy,
na genetiku idete obaja, aj ty aj muzik,,,s celou zdravotnou dokumentaciou.
papier na genetiku vypisuje gynekos.. neviem odkial si, ja som z trnavy u nas genetika neni tak musim ist do BA.
ja som v BA, takze aspon volaco budeme mat lahsie 😉 ... takze v podstate vsetko zavisi iba od gyndosa, na co ma posle, hej?...cize ked ma gyndos posle na hemato a genetiku, ani ma nesmu odmietnut, ze?
ja uz asi na dnes koncim, mozno sa tu este zastavim vecer ahojte 😉 🙂 🙂
ahojte, ak môžem poradiť s vyšetreniami, tak určite- zrážanlivosť krvy
genetika
toxoplazmóza
imunolog. vyšetrenia
imunol. predimpl. vyšetrenia-tak nejako sa to volá- na spermie, embrio, plod. obal...
spermiogram a ak by bola nutné, tak aj genetiku spermií
ešte ma napadá Hysteroskopia-neviem či som nedoplietla 😉
Tích vyšetrení je určite omnoho viac, ale veľa krát sa chyba nájde niekde tu, alebo nenájde vôbec 😢 .
diky afrika....pisem si to do zoznamu....myslim, ze imunolog. vysetrenia mi uz bral vzorky ked ma prijimal do nemocky... spremiogram nam uz raz robili a vysledky boli v poriadku ...hysteroskopiu predpokladam ze asi nebude treba, lebo v septembri som podstupila laparku a doktor mi tam vnutri vsetko skontroloval...
v prvom rade skusim asi tu hematologiu na zrazanlivost krvi, toxoplazmozu a genetiku....
vdaka moc za rady....buduci tyzden si idem po vysledky z histologie a potom k doktorovi na konzultacie....tak snad uz budem o nieco viac mudrejsie 😉
hiva je imunologia a reprodukčná imunol. v každom prípade treba obe. tebe v nemocnici robili určite imunol., lebo reprod. sa robí v centrách-aj to len v niektorých a najmä v Košiciach, Prahe a Brne. ale robia to aj v heliose MT. mne to idú robiť tam
no tak sa skusim po niecom poobzerat v Blave....alebo ma mozno doky niekam posle 😉
ahoj kocky, ste tu?
dnes kolegyna v praci oznamila, ze je tehu v 3m...povedal nam to sef na porade ako poselenu vec...baby ja som revala celu cestu domov a potom este dlllllho doma...mna to tak velmi zobralo.... ☹ ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢
take tie otazky, preco ona a nie ja...preco sa nam to nepodarilo, kde je chyba, ved ja som tam mala sediet s bruchom ako slon....
joj, tazko mi je... 😔
ahojteeee...
idem vas znova ako kazdy vecer za cely den precitat....tak hadam mi to nebude dlho trvat...pa zatial.. 😅
ahojte 🙂
vifinka, je to tazke,ale nebud smutna...
ahojte, už som tu aj ja, drahý dnes išiel na akciu z roboty, tak som dnes sama doma
vifinka, ved onedlho im aj ty oznámiš podobnu novinku a budete si mať s kolegynou čo povedať. Kedy začínate snažiť?
ahojte, snazime sa uz tento mesiac...som netusila, ze ma to tak zlozi ☹
juuuj vifinka, uz som si vsetko precitala...moja, viem ako ti je a aj vsetky co sme tu, ja myslim kazdy den, ake by som uz mala brusko...tiez mam kolegynku co je tehu a vidim, ako jej rastie a potom si predstavujem, ake by mohlo byt moje...no nemozes sa tym umarat...taky je zivot, ja pevne verim, ze cochvilka budes tehu a aj ja a aj ostatne kocky... 😉
a gratulujeeeeem lenkaxy, parada, super....velmi ti to zelam, hlavne nech je vsetko v poriadku...
ako dlho ste sa inak snazili??
lenkaxy je zakladatelka temy, tak je super, ze to odstartovala tak rychlo po janirejke.. 🙂
ahojte kocky ak chcete byt v nasej tabulke tak mi piste IP lebo dnes ju aktualzujem 🙂
tiez som si zbehla par stranok dozadu
Lenka - velke gratulujem! ja kazdej babule zavidim //, tak dufam, ze aj my ostane budeme coskoro mamicky cakatelky 🙂
smutok prec a tesim sa, bude lepie 🙂
vifinka, tak tu už možno aj ty čakáš len o tom nevieš 🙂
ahoj velvet 🙂
vifinka
nebud smutna kazda co sme tu aj ja chcem byt tehulka ☹
no musime verit ze budeme
ivi, dnes somm 14 DC, meriam bazalku a zatial no nevidim ruzovo...pri poslednom cykle 56 dni moze byt ovulka barslenkedy
😠
ahoj ivi, trini a snazilka... 😉
velvet ahoj 🙂
NIKTO NECHCE BYT V TABULKE ?
snazilka, mne tam mozes este doplnit ako liecbu aj femikvapky a co sa tyka toho potratu, to mi mozes opravit to bol MA.. 😒
snažilka aj mne môžeš zmeniť po na MA, dakujem
vifi ale neboj, ked si raz otehotnela, tak aj teraz to výjde, či skôr alebo neskôr ale výjde!
velvet mas to opravene 😔

Ahojte babusky,
vcera som moc casu namela na fb, bola som hrozne unavena,, bola som s hafanom na cvicaku a boli ma brcho mam mrsinu..
Hivy, ja ta poznam z temy BT,,
je mi to velmi luto co sa stalo, urcite si daj vysetrit vsetko mozne, nikto ti naozaj na 100% nepovie preco,,
ani nam nepovedalli,,nas poslal este lekar na genetiku, pre istotu,,
takze v tychto dnoch cakame na predvolanku na genetiku