icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

zuztek
28. jan 2010

som pozerala nasu tabuku, a jednu chybu ma, nevidno podla nej komu sa po akom case podarilo tehu, teda asi by tam bolo dobre doplnit datum potratu, alebo po kolkych mesiachoch je tehu, co myslite?

velvet26
28. jan 2010

zuztek, moze byt...to by nebol zly udaj...

zuztek
28. jan 2010

ahoj velvetka 🙂 tak ste teda nesnazilkovali kvoli chorobe... nuz ani mne ta ovulka nejak nevysla, resp. ani vobec neprisla, tak meriam BT dalej aby som vedela co sa deje... 😒

trinitka87
28. jan 2010

lenka81, ja mam papierik a tam vas mam vsetky zapisane 🙂

trinitka87
28. jan 2010

ahoj zuztek 🙂

velvet26
28. jan 2010

zuztek, hej, bola som totalne nachladnuta, teraz je zas muz, no uz mu to prechadza chvalabohu, tak vo februari zaciname...
ako vies, ze si nemala ovulku, len podla teploty myslis, ze nebola? ja si bt nemeriam, podla mna nemusi to byt presne, ja sa skor spolieham na pichanie vajecnika a hlien ako znak ovulky...ty nie?

lenkaxy
autor
28. jan 2010

už som spať za vami. Ste ma normálne namotali na FB. Tak som sa tam hodila. Posielam v *IP.
Packy zatial
a ešte raz dakujem všetkým, cmuk

zuztek
28. jan 2010

ja praveze nemam take silne priznaky aby som ovulku rozpoznala... tento mesiac ma napr. vajecniky pobolievaju takmer kazdy de, uz som aj rozmyslala ci je to od kvapiek femi, alebo ci nemam cysty alebo nejaky zapal... som dufala ze po kvapkach sa mi ovulka zosilni, tak doberiem celu flasticku a uvidim...

dnes som sa bola objednat u noveho gyndosa, este tam nemam ani kartu, ale az o dva tyzdne ma vezme, tak som zvedava co mi na to vsetko povie...

zuztek
28. jan 2010

len BT zatial meriam, kedze vstavam pravidelne tak by to malo byt presnejsie, aj ma to celkom bavi robit si na FF graf, len ked vidim ze ovulka nikde, tak nie som prave nadsena

velvet26
28. jan 2010

zuztek, no niektore mesiace v roku su aj anovulacne cykly, tak mozno len tento bol anovulacny a buduci mesiac bude ovulka ako vysita... 😉

lenkka81
28. jan 2010

no babky takze trinitku mám...lulu velvet a mici....kto by mal zaujem nech mi zavolá na cislo... 0908....... 😀 😀 😀 😀

velvet26
28. jan 2010

babulenky, idem ja uz off..dopozeram v telke toho uchyla, fuj...rozum sa cloveku zastava, ked vidi, coho vsetkeho su ludia schopni...
tak bru nocku holky.. 🙂

zuztek
28. jan 2010

dobru velvet

idem aj ja, zajtra je uz piatok tak sa tesme na vikend, pekne snicky vsetkym

trinitka87
28. jan 2010

majte sa vsetky pekne,prajem dobru noc,idem aj ja uz spat. 🙂

lenkaxy
autor
28. jan 2010

Dobru nocku všetkým 🙂 🙂 🙂

diapozitiv01
29. jan 2010

dobre ranko 🙂

misinn
29. jan 2010

ahojte, 🙂 🙂

misinn
29. jan 2010

dnes je tu nejak ticho ..... 🙂 😉

misinn
29. jan 2010

dnes mam taky tazky den ☹ myslim na nasho maleho, na tu ze tu mohol byt dnes s nami, keby davali doktori na mna vacsi pozor pri porode.. 😔 😔
ked som bola tehotna ani som si poriadne neuvedomovala ake som mala stastie ze som vynosila zdrave babatko, teraz si to uvedomujem este viac, hlavne ked si tu s vami pisem a vidim ze ake tu mame vsetky problemy ☹ ☹
snazim sa mysliet pozitivne no nie vzdy sa to da.. ☹ 😒

cukor
29. jan 2010

misinn.......kuk..usmej sa ....si mladá určite budeš mat ešte niekolko 😲 😲 😲

trinitka87
29. jan 2010

caute baby, konecne som dorazila od dr.
a predsa sa nieco naslo ako som tusila,.. aj som rada ze aspon nieco.

z tych 4 druhov mam ten posledny MTHFR A 1298C homozygotna mut.

cukor
29. jan 2010

ahoj trini.......takze vitaj medzi nami tromboskami........takze si to podedila po oboch rodičoch....aspon vieš na čom si......

trinitka87
29. jan 2010

to ano, v utorok idem na hemato. a je mozne, ze to bude mat aj moja sestra?? i ked sa nechysta mat este babatko,ale raz urcite ano

cukor
29. jan 2010

no tak to urcite nech sa nechá otestovat.......moja sestra to tiež ma.nech radsej netrpí ako my....

cukor
29. jan 2010

trini...a u vas je väčšia sanca,lebo to mate zdedené po oboch rodicoch....ja som hetero ale ja mam az 3 mutacie

trinitka87
29. jan 2010

ved to, aby nemusela prezit to co ja....este musim pozret cez google co to vlastne konkretne znamena

cukor
29. jan 2010

no to je to,ze v case hormonálnych zmien akou je i tehotenstvo dochádza k zvysenej zrázanlivosti krvi.tym dochádza k nevyzivovaniu plodu lebo sa tam robia zrazeniny......preto je zvysené riziko trombozy.....a preto sa tombofiličkám nesmie predpisovat ani antikoncepcia..

misinn
29. jan 2010

trini, tak uz mas vysledky a co ti vlastne povedal doktor co sa vlastne s tym bude robit? nejake tabletky alebo injekcie?

zuzanahor.
29. jan 2010

Ahojte ☹ znovu som prepadla smutku,mam chut len plakat,plakat,plakat..........myslela som,ze uz je vsetko ok,ale neni!!! Neviem co mam robit,strasne to boli ☹

trinitka87
29. jan 2010

cukor, to som nevedela,o tej antikoncepcii 😕

misinn, nic konkretne mi nepovedal,len ze ten druh nasli, a v utorok idem na hemato, tam budu brat zase krv, a vysledky budu za cca 4 tyzdne a potom sa rozhodne ci tabletky alebo inj.
a tiez pozeral ci je vsetko ok, sliznica je zevraj vyborna, tak ako ma byt ale tehu aj tak este nemozem byt, pripomenul,ze najskorej v maji..nevadi.