Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
my ideme zajtra na návštevu ku kamošom, tak sa celkom teším.
ja som zrovna spomínala, že pijem vajčák, no dva poháre a už som drogy
😅
návštevy sú vždy super,, len nie do rána, lebo treba byť čulí na druhý deň
ale na druhý deň je nedela! to sa môže dlhšie spať 🙂
teda v mojom prípade, viem, že zajtra je sobota 😀
to my budeme mať návštevu v nedelu 😢
Majte sa baby, pekný víkend.
ahojte,
manus, jaj ma aj znizenu funckiu stitnej zlazy, berem euthyrox 75, chodim k spirkovej a raz za cas do lubochne
Ahojte holky.
Chcem vam vliat trochu optimizmu.
Ja mam tiez PCOS so vsetkymi priznakmi a k tomu aj inzulinovu rezistenciu.Asi 3 roky som sa liecila u nas v anisterilnej poradni kde sme absolvovali vsetky mozne vysetrenia - aj ja aj moj manzel.Bola som aj na laparoskopii a tam sa tie moje dg. potvrdili.Brala som rozne lieky a absolvovala som aj IUI.No nic nam nepomohlo.Potom ma poslali do gyn-fivu na umele oplodnenie.Prve hned vyslo ale potratila som v 8 tt.Potom nasledovalo druhe.To vsak bolo neuspesne.Potom prislo tretie pri ktorom mi odobrali vela vajicok, tak sme si mohli dovolit predlzenu kultivaciu a este sme si dali 3 embrya zamrazit.Znova som zostala tehotna.No teraz som si myslela,ze uz to konecne bude ale znovu som potratila vlastne porodila v 22tt.Vtedy sa mi zrutil svet a myslela som,ze uz to nikdy neskusim aby som nemusela zazit ziaadne sklamanie.Ale po pol roku to preslo a dali sme si rozmrazit nase embrya.Ale to sa znovu nepodarilo.Tak to som uz uplne rizignovala a vazne sme uvazovali o adopcii.Vtedy kamoska ,ktora sa tiez liecila na sterilitu poveda,ze je tehotna a caka dvojicky.Ja som zdravotak a neverila som na liecitelsto a bylinky.Proste pre mna to boli len blbiny.Ale dala som sa ukecat od kamosky a mojej mami.Zasli sme k jednemu liecitelovi.Ked sme od neho odisli neviem co ale nieco mi hovorilo,ze sa to teraz podari.Nikdy predtym som nemala taky pocit.Zrazu mi prestalo chutit jest mne takemu papkacovi a ani kava a cigareta mi nerobili dobre.No nevenovala som tomu ziadnu pozornost.V pondelok sme mali ist do gyn-fivu aby sme si zaplatili stvrte umele oplodnenie.Samozrejme som nedostala menzes tak som si v robote zobrala krv a dala vysetri hladiny hormonov aby mi ich nemuseli v BA.Ale len tak pre srandu som si dala spravit HCG a bolo viac ako 19 000 IU/l.Nechcela som tomu verit myslela som si,ze to mam nejaky myom ved po tolkych rokoch peripetii a liecenia nemozem zostat tehotna.No v pondelok sme prisli do BA a tam mi spravili sono a ja som bola v 6 tt.Bolo to sice 9 mesiacov strachu ale vsetko sa podarilo,az nato,ze som mala tehotensky cukrovku a 15.11.2009 o 13 30 hod sa mi cisarakom narodilo nase male vytuzene dievcatko Ninuska.Vazilo 4 850g a meralo 54 cm.Teraz bude mat uz skoro 3 mesiace a je to nas pokladik.Sice jedovaty ale nas a moc ho vsetci lubime.
Preto baby nevesajte hlavy a budte silne.Ale hlavne nerobte v posteli deti ale milujte sa a ono tu urci pride.Ja som toho priklad.Budem vam vstkym drzat moc a moc palceky
adela76, to je skvele, ze sa vam to podarilo. Moja kolegyna tiez chodi k liecitelke, no musi tam chodit viacej krat. Ked sa to nepodari, tak az potom pojde k lekarovi. Zatial jej moc nepomohli lekari, tak sa rozhodla pre tento sposob. Boli tam aj dievcata, ktore uz tiez maju deticky, takze nieco na tom bude s tymi liecitelmi.
krásne zasnežené ránko............kuk ...nikto ?
ahojteee.. 🙂
asi tu nikto nie je..dnes som spala az do 11 hod, teraz sme dojedli obedik...a trosku relaxujem, potom sa pojde upratovat..este aj sluzbu mame, schody pojdem umyt..
adelka, dakujem moc, ze si nam sem napisala svoj pribeh,pride mi to skoro ako uplne neskutocne, no som stastna, ze vam to vyslo a malicka je zdrava a robi vam radost..
mozem sa spytat u akeho liecitela si bola a aku liecbu ti predpisal?
ako dlho to co ti predpisal uzivala, kym si ostala tehu?
budem rada ak nam napises, aj ked ja som tiez taky typ, ze moc na take veci neverim, aj ked priroda a bylinky maju svoju moc...
tak pa kocky zatial, vecer asi nakuknem.. 🙂
velvet26
Chodila som do Melcit pri Trencine jednemu starsiemu panovi.Bola som tam 4 krat.Ale ked som tam bola 1 krat tak mi proste nieco hovorilo,ze to teraz bude dobre.Nikdy predtym som nemala taky pocit.Lieci rukami a nie bylinkami.Prvy mesiac nic a druhy som otehotnela.Ja mam PCO a vajecniky mi vobec nefungovali cize som nemala ziadnu olulaciu.Ale ked mi spustil vajecniky 2 dni ma tak boleli,ze som si musela dat lieky od bolesti a hned nato som otehotnela.Ak budes chcet poslem ti jeho cislo.Teraz u neho bola moja znama.YPrve dievcatko maju po IVF a jej sa tiez opytal ci chce dvojicky.Teraz otehotnela prirodzene a caka dvojicky.
adel, diky za odpoved..
takze lieci len energiou z ruk, zaujimave....a ako ti to potom hned vyslo a tej tvojej znamej dvojicky...hmmm.super.. 🙂
no mozes mi poslat jeho tel. c. do ip...ak by sa nam dlhsie nedarilo, tak mu crnknem..
ja nemam nastastie ziadne problemy ako pco, no radsej si pre istotu zaklopem.. 😅
ahoj Diapozitiv aj aj chodim k Spirkovej je dobra ze?chodila som Frimelovej ale das is hruza ☹
ahojte,je tu niekto?? 😕
adela76, pekny motivujuci pribeh, verim,ze uz aj my sa dockame babatka 🙂
Naduska, o Frimelovej som to aj ja pocula ale neviem lebo som u nej nebola,,
Spirkova je trieda aj pristup aj odbornosti, len sestricka nic moc,,,
ahojte kocky co mate nove?
dobré ránko...dnes som si privstala,akože aby som zase stihla všetko prečítat čo ste tu popísali.....no skoro nič!......taká chudoba....čo ste včera robili?
ahoj cukor,,
no veru, včera nikto nič nepísal,,
bolo mrtvo,
neviem ako kočky, my sme nakupovali, varili upratovali, a v odveer sme mali návštevu do neskorej hodiny,
takže nebol čas dobehnúť a pokecať,,
hadam sa to dnes rozbehne,, šak je nedeľa a už nikto nikde nelieta,
ja práve varím, drahý íišiel kr odičom, a tak som sem nakukla nech si popíšem čo na zajtra, idem konečne na genetiku, tak spisujem čo nesmiem zabudnúť .. 😵
želám krásny deň
ahoj adela 76
napísala si nám krásny príbeh, i ked bol zo začiatku smutný, no nevzdala si to , a dotiahla si to do zdareného konca,, strašne moc nás tvoj list podporí to viem už teraz,, je dôležité nalievať si po dúškoch optimistické zmýšlanie, a preto to všetci aj vdaka takýmto zážitkom kočiek zvládneme,,
nikdy sa nevzdáme a budeme bojovať koľko bude treba ...
dakujeme,, želám ti veľa veľa radosti s dcérkou a verím že v budúcnosti bude mať ešte nádherných súrodencov. ...
ahoooojte.....my tu v košicíach mame kalamitu.....bola som vonku...brodila som sa snehom ,fučí....auto ani nevidiet...zajra budem musiet do roboty bričkou.....ale mne sa to páči 😉
ahojte baby...
veru, vcera to tu bolo prazdne, my sme len tak vegetili, upratovala som, vecer sme mali navstevu...
pojdem robit masko za chvilku, zemiaky sa uz opekaju v rure...bude dobra mnamka..
tak pa kocky, poobede pridem kuki...teda dufam, lebo nejaka som leniva v poslednej dobe..ani pc sa mi nechce zapnut.. 😅
dobru chut k obedu.. 😉
ahojte, veru tu v KE je poriadna snehova metelica, auta su zasypane, ludia lopatuju na parkovisku, ale ten brutalny vietor to znovu nafukava, keby sa tak zajtra nemuselo ist do prace 😉
idem tiez robit masko, s cervenym vinom a susenymi slivkami... 🙂
ahoj kočky, prajem krásny dník. no ani ja som tu nebola tuším dva dni, včera sme sa tršku túlali a vegetili. dnes sme sa trošku "zdržali" v posteli a potom, že si urobíme kačicu a môj drahý mi utiekol ku kamarátovi - osláviť výhru motorky, tak kačicu asi len nasolím a upečieme zajtra. chcem aby bol pri tom, ak sa nám náhodou nepodarí 😀 ešte som nerobila, tak snáď nič nepokazíme 🙂
adelka - gratulujem k drobcovi, krásny príbeh, možno by som to nazvala rozprávka, lebo je to skutočne až neuveriteľné! ja nezavrhujem liečiteľov, ale neverila by som, že majú až takéto schopnosti, skutočne zázračné 🙂 tak vám prejem krásne chvíle strávené s jedošom 😉
ahojte baby, hlasim dobre rano... 😀 tak som si poobede pospala, ako kojenec..
mm je u suseda nieco robia s pc..
ja pojdem do sprsky a umyt vlasky, na veceru ideme do restiky, tak nech som pekna... 🙂
tusim tu nikto neni, no neva pozravujem vsetky...
peknu nedelu 😉
ahojte kocky 🙂
cez tyzden som tu nebola, nebol cas...a pravdupovediac, davam si pauzu od konika...ale nezanevriem na vas 🙂 🙂 ja si vas sem tam budem citat...len potrebujem pauzu 😉
prajem vam vsetkym peknu zasnezenu nedelu 😵
awe no tak teda dobre, daj si pauzicku. 😉 poznam to aj ja, aj ked dlho som pauzovat nevydrzala ale sem tam sa uz clovek nechce vracat. tak ked budes mat chut, prides nas pozriet, pripadne sa pochvalit s niecim novym 😀
ahojte baby,
veru sem tam si treba dať pauzu asi aj od koníka, lebo aj u mňa pomaly vzniká určitá závislosť 😀
V piatok sme mali stretnutie s bývalými spolužiakmi a včera sme tiež upratovali, varili a oddychovali. A začala som s opakovaním účtovníctva a idem skusiť ešte účtovnícke pozície, sa mi stašne nechce 😠 Môj priateľ je za to, aby som nešla ani do roboty, aby sme sa sústredili na bábo, ale mne to nedá, nie som taký typ a doma ma to už nebaví, i ked mám stále čo robiť 😕

a ja zase popíjam, ale však je víkend.....biele vínko archívne 😅