icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

trinitka87
2. feb 2010

caute 😒

prisla som z hemato, nie prilis spokojna....

ako ste spominali, aj mne bolo povedane, ze to nieje az take vazne co mam, a nesposobuje to MA... tak neviem,ked som sa pytala mojho dr. povedal, ze ano, je to mozne a hemato ze nie....kazdy hovori nieco ine 😖

cukor
2. feb 2010

.....a zistili ti nejaké mutácie?

trinitka87
2. feb 2010

ano, jednu MTHFR A1298C homozygotna mut.

misinn
2. feb 2010

ahojte, vidim ze kazda tu mate nejake nove spravy, .. 😒

cukor
2. feb 2010

ahoj misinn......ale ja nemam nič nové..... ☹

misinn
2. feb 2010

cukor niekedy je lepsi stereotyp ako keby sa malo stat nieco zle 😉 🙂
ja tiez nic nove nemam..akurat hladam na nete ako dlho trva kym sa spermia v maternici zahniezdi 😝

misinn
2. feb 2010

teda vajicko 😀

cukor
2. feb 2010

,,,,,ja sa práve chystam za jednym primárom kôli tej mojej hysteroskopii.....povedal,ze mam príst o 13 hod ak nedostanem mrchu......a mna uz bolí brucho ako na mrchu...tak tu len lietam na vecko....či už a som z toho na nervy a ticho prosím mrchu nech este nedorazí...

misinn
2. feb 2010

cukor no tak to ti verim, uz vlastne vies ako ti to dopadlo ci dnes ides kvoli tomu za nim?

cukor
2. feb 2010

......tak v nemocke kde chodím stale maju pokazený prístroj......tak som uz nechcela cakat a nahodou som sa dozvedela,ze svagor sa pozná z primárom z inej nemocky tak teraz sa mu idem ukázat.....tak sa lučim a drz mi palceky nech mrcha ešte nedorazí

misinn
2. feb 2010

cukor, budem na teba mysliet a samozrejme aj drzat palce 😉 🙂 🙂

cukor
2. feb 2010

tak uz som doma......tak v utorok idem na tu hysteroskopiu......este si musím vybavit predoperačné vysetrenia....

afrika
2. feb 2010

ahojte, neviete mi poradiť? mám za sebou 2xMA. ten druhý je po umelom opl. 15.01. mi bol robený kyret-všetko ok, ale začala som na druhý deň doma príšerne krvácať a o dva dni som bola späť v nemocnici. mala som-mám zápal maternice. bola som tam celý týždeň. dodnes mi pichli 4 injekcie na stiahnutie maternice, lebo som vkuse krvácala. od tejto soboty mám aj lieky na rast sliznice, aby som prestala krvácať. do tejto soboty sa mi to mám úplne zastaviť-nemá byť ani špinenie. no ja stále špiním a dnešná telesná tepl. je 37,5. v nemocn. som mala najviac 37,2. od zajtra už idem do práce a teraz to už ľutujem, že som sa nechala vypísať.
podotíkam, že maternica je čistá, niesú tam už žiadne zrazeniny. nemala ste to niektorá? doki v sobotu nebol vôbec nadšený. ešte ku tomu mám zlé výsledky krvy a doki povedal, že krvácanie musíme čo najskôr zastaviť ☹ .
pri prvom MA som nič podobné nemala.
nepočuli ste o niečom takomto?

cukor
2. feb 2010

afrika...ja som mala tiež podobné problémy...no mna čistili o 9 dní znovu a tiez som mala teplota...brala som antibiotika aj antibakteriálne lieky........načo ideš do roboty....daj sa najprv dokopy,dost riskuješ...ja som dokonca isla az po prvej mrche.....dr.mi povedala,ze sa nemám kam ponáhlat a treba si oddychnut.

afrika
2. feb 2010

cukor ja som doma už od 14 novembra 😒 .
lenže ja nemám nič v maternici-myslím tím, nič od bábätka, ani žiadne zrazeniny. prosto nič, čo by mohli vybrať. mám dosť obavu, že čo sa zas robí. krvácanie mi musia rýchlo zastaviť preto, lebo sa mi začalo po kyrete vytvárať málo červených doštičiek. zistili to z krvného odberu. beriem na to lieky.
cukor koľko si po kyrete krvácala?

cukor
2. feb 2010

to bolo asi tyzden...potom ma zase čistili.....ale to som uz len špinila...tiez asi tyzden.....a tá teplota...mne aj teraz cez den vyskakuje aj na 37,2 a ked som sa pýtala prečo....tak pri tolkých pokusoch o uo ,ze je to normálne.....hormony sa zevraj aj roky dostávajú do normálu.

afrika
2. feb 2010

akurát, že moja klasická teplota aj počas stimulky na IVF bola 36,1-36,2.
viem, že niečo nieje v poriadku a bojím čo zistí doki. ale cítim sa ok. len brucho občas bolí, čo je asi po zápale maternice ok. ja som krvácala asi 10 dní tak, že v pohode 13 vložiek. doktor keď to v nemocn. videl, skoro ho porazilo 😒 .
teraz je omnoho lepšie, len to je už pridlho. držkám ti pršteky, aby bolo aj na dušičke ok 🙂
ďakujem

cukor
2. feb 2010

...aj ja ti držím pršteky a neboj,moožno to len chce čas.......

velvet26
2. feb 2010

ahojte babulky..
prisla som vas aspon pozdravit, vcera som tu vobec nebola...a dnes to tiez nejako ruzovo nevidim, este som v robote, potom ideme na navstevu mojim rodicom...tak neviem kedy prideme domov a kedy vas vlastne aj docitam, co mate nove...urcite ste toho popisali..
tak majte sa zatial, hadam vecer nakuknem...papa cmuk 😉

lu.lu.
2. feb 2010

ahojte kocky 🙂

dlhsie som sa neukazala, mam tu sestru, tak sa jej venujem a celkovo stale cosi sa deje....ale vidim, ze je tu celkom tisko, verim sa to coskoro vrece roztrhne s tehulkami 😵

len som vas chcela update, co sa tyka mojej situacie s hematologiou.....taaak som si vcera konecne nasla cas sa zastavit za lekarom odkonzultovat moje vysledky,ktore mali byt ok, ake bolo moje prekvapenie, ked mi lekarka povedala, ze vysledky NIE SU!!!!...treti krat ten isty scenar, normalne ma to uz ani nesokovalo...slubila mi, ze poobede zavola do labaku v Londyne, kde ich mali robit a da mi vediet co a ako....vecer mi zavolala, ze v labaku mi urobili len zakladny test na zrazanlivost krvi a kedze som prekonala "len" jeden potrat, nemaju mi kompletne vysetrenie preco robit....ani ich nenapadlo aspon zavolat na moju kliniku, ze sa s testami nebudu obtazovat...

ja som ale lekarke povedala, ze mam rodinnu anamnezu a bola uuuplne suprova, hned ma na dnes objednala zase na krv(3.krat) a napisala im list, ze to vysetrenie vyzaduje koli danej anamneze.. 😉 ...tak do 2 tyzdnov by som mala vediet na com som...

janga
2. feb 2010

haloooo, kto tam?

moniquie
2. feb 2010

ahojte,,
pozerám že s nič závratné nedeje,
teda okrem obviklých naťahovačiek,,
lulu,, akože fakt na nervy,, chvaľabohu teda o dva týždne budeš vedieť viac,

my sme sa konečne rozbehli s testami
genetika a hemato : super doktorka v Nr v nemocnici
spraví mi nasledovné : karyotyp, mutácie - leiden , prothrombin, MTHFR, trombofílie, zrážanlivosť krvi, máme aj spermiogram,
dnes som bola u svojh dokyho, bral 4 ampulky krvi,, auuu ruka bolí ide dalej zisťovať toxoplazmu, infekcie, CMN , prípadné zápaly, a o týždeň po MS mám prísť na dva stery z pošvy,
takže konečne sme to vzali do správnych rúk,,

na výsledky z nemocnice budem čakať bohužiaľ až 7 týždňov, lebo že sa im preriedili stav sestier či jako
😢

nevadí, nejako bude a do vtedy, som už začala s femibionom, a aloe vera,,
kočky na letáku pre femibion je užívať počas hlavného jedla,, trochu ma to otravuje,, neva,, ako to užívate vy

a želám krásny večer,, 😀

velvet26
2. feb 2010

ahoj babule..
tak uz som domka...aj som vas uz precitala, nebolo toho az tak vela.. 😀
lu.lu...tak to je ako uz ozaj silna kava, to co ma byt, to anglicke zdravotnictvo to je uz ozaj aky bordel.. 😠
no dobre, ze si sa nedala a ze bola ta dr. ochotna, pevne verim, ze ti otestuju vsetko, co treba, potom si presne radsej pozistuj, co testovali...predsa len moze sa to lisit od toho, co sa testuje tu na slovensku...
drzim ti palce, nech mas vysledky co najskor..

monig, fajn, super to vyzera, pekne ti vsetko pozistuju...
a pocuvaj ten spermiogram, to hned mali aj vysledky...zaujimave.. 😅

moniquie
2. feb 2010

ahoj velvet,:
no s tým spermiogramom, veru hned to mali, poslala nás doktroka inde, do iných dverí, no my sme to nenašli, aj vravela že nás asi vezmú len na objednávku,,
no my sme našli urologiu, vzali nám odporúčací lístok, a nevraveli nič, že nech počkáme,,
drahý spravil čo bolo treba, a jediné čo nám dali bolo 3O mil spermííí, čo hodnotia ako dostačujúce,,
takže to bol len taký letmý spermiogram, aspoň myslím,, no doktorka nás trochu zvozila že to neni od toho lekára čo chcela, no povedala že je to ok 😵

jasné že asi sa s tým dajú robiť aj iné zázraky

velvet26
2. feb 2010

fajn ste to monig vsetko pobehali, aspon je aj mm spokojnejsi, ze je vsetko v poriadku aj u neho.. 😉

moniquie
2. feb 2010

no mala si ho vidieť, ako sa tešil, ked mu doktor ukázal čo sa skrýva pd mikroskopom,,
má z toho zážitok,, 😀

a ešte vyhraté nemáme, uvidíme čo sa dozvieme , ked budú všetký výsledky ..
ale myslím ozitívne,, a hadam budeme vedieť príčinu, nech sa to znova neopakuje ..

a u vás čo nového,, chorí ste už neni, takže znova budete skúšať 😵

velvet26
2. feb 2010

tak to muselo byt srandovne celkom, si ho viem predstavit ako nakukal do mikroskopu a vytesoval sa.. 😀

u nas, nic take extra nove...uz sme zdravi chvalabohu, tak po mrske, ma byt 10 teho sa budeme uz snazit...

moniquie
2. feb 2010

budem moc moc držať palečky,, nech sa na vás usmeje šťastie .. 😀
nech čoskoro v tebe rastie drobček ,,

my tozatiaľ odložíme, kým sinebudeme istí , aj doktorka hovorila že ked sme už také zažili, nech vydržíme dva mesiace ,, vyzerala fakt nadupaná,, bola hrozne milá,, a smiala sa mi, že mámpapierik kde si škrkám , čo hovorí, že aké sme všetky nadubané z internetu 😀

micicka
2. feb 2010

ahoj kočky, ako sa mi máte? idem si prečítať aspoň posledné príspevky 😀

jarulai
2. feb 2010

ahojte dievcence 🙂
ako sa mi mate? co mame nove?
som tu dnes len na skok, som vas chcela aspon pozdavit,lebo mam domka muzika 😵 😵 😵