Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
velvet, ved mi si tu onedlho budeme vsetky pisat o tehulkovskych a potom mamickovskych radostiach. a po novom roku budeme musiet temicku premenovat 😉 😵
ahojte kocky 😉
jarulaika, stopercentneeee.. 😉 😵
ahoj mafynka- kludne sa k nam pridaj, sme tu same super kocky, ze baby? 😉
ahoj mafynka, vitaj medzi nami, mi ti rozumieme 🙂
velvet 😀 jasnacka, sak najradsej by som bola uz s babatkom pekne doma 🙂 uvidime co bude, zatial budem pekne merat BT, brat listovku + femi kvapky, priatel uz tiez berie vitaminky, takze do leta sa to azda podari 🙂
ahoj lu.lu
jasneeeeeeeeee 😉 🙂
uz sa zaciname pomaly schadzat, pozeram 🙂 tato temicka sa mi paci - najlepsie sa rozbieha na vecer. ine funguju cez den a ja v robote nemam moznost na net. a tato je teda idealna 😉 😀
mi - teda my 🙂
ja som konika posledny tyzden flakala, ale venovala som sa sestre, treba si ju uzit, ked spolu casto nebyvame 😅
mne sa rozbieha mrska, uz tretia, ale dnes som dostala take krce do brucha, ze az, vazne sila, ale nie take typicke menzesove, ale take bodave do podbruska,,,mate niektora s takymi skusenost? 😕
zuztek a co berie tvoj drahy?
ahoj lu.lu, dlho si tu nebola, ako sa mas, co nove?? 🙂
zuztek, jasna vec...cochvilka uz budeme bruska hladkat.. 😵
ahoj lulu 🙂
ale ja vas o chvilku opustim, ideme trosku do mesta pozit, kedze zajtra nerobim 🙂
(ale buduci vikend robim cely 😒 )
lu.lu to neviem, co moze byt, nebola si prechladnuta??
tak po mrske idete na to? 😉
tak ja som potratila v sept. bola som aj na kyrete,,davala som sa pomaly dokopy,,zacala brat vitaminy ale pomaly sme zacali skusat,,uz aj december,,ale intenzivne aj januar,,teraz cakam mrchu, ci pride,,,ale asi sa uz hlasi,lebo cely den mi je divne
este raz dakujem za privitanie 🙂
zuztek a kde sa chystate? ty si z KE,ze? mne sa tam pacil Kelt pub aj Villa Regia- dobre papanie, aj piticko 😉
jarulai, ja som mu nakupila vitaminy podla zlozenia profertilu, takze berie: vit.E, arginin max, a premibion Q10 (to je koenzym Q10, karnitin, vit.E a selen)
chudak, ked videl co vsetko ma brat 😀 a to este nema zinok
inak rozmyslam ze ked mu dojde ten arginin tak mu kupim tribulus terestris (napr. pripravok energyman)
mafynka- tehu aj mrska maju podobne priznaky....mne sa tiez zdalo, ze mi cochvila pride a na tehu boli // 😵
velvet- ziadne extremne novinky nemam a veru ze neviem este, ci sa pustime do toho tento mesiac...nemam totiz duphaston a na slovensko sa asi vo ebruari nedostanem... 😒 ...skusim este lekarku tu,ci by mi ho nepredpisala,uvidime..
lulu - hej, z KE, dnes ideme asi do pizzerie Bambalina, z pizzerii je este dobra Mamma mia
inak rada chodim na bowling na Lokomotivu, tam maju aj dobre jedenie a tiez capovanu kofolu 😀
tak zuztek si ide uzivat 😀 no len si uzi moja, pokial sa da 😉 s babom sa uz nebude dat 😉
lu.lu, tak to neviem ani ja co ti moze byt, mozno je to fakt mocak
zuztek 😀 ....tak to ma tvoj priatel pestre...moj berie vitaminy pre muzov-tiez je tam arginin, koenzym Q10, zinok....ale stale mu to musim pripominat 😅
zuztek, no teeda, muzicek bude ako vitaminova bomba chodite.. 😅 ale nie, hlavne, ked mu pomozu...ja som tomu mojmu kupila calibrum, ze od februara zacne brat a este ani jednu tabletku si nedal, no nic...musim na to dohliadat, dnes ako sa naveceria palaciniek, mu hned jednu dam..
zuztek, tak ty ho dobre dopujes 😀 on bral profertil niekedy? a pomohol mu?
zuztek- lokomotiva, no jasne, super podnik,taky studentsky...a na pizzu mam uz dlho chut, si cez vikend dame...alebo ze by dnes na veceru??hmm, nechce sa mi varit...diky za tip 😉
zuztek, dobru chut... 😉
lu.lu...a mozno ti ho predpisu aj v u.k.skus tu tvoju lekarku tam poprosit..podla mna ti ho predpise...
ja mam dostat mrsku buducu stredu, my to mame tak tesne po sebe...
jarulai, nebral este nic take, on nemal robeny ani spermiogram, neviem kedy sa k tomu odhodla, tak radsej uz teraz berie preventivne tieto vitaminy, uvidime ako zaberu 😀
mafynka, aj ja ked som bola tehu, som myslela ze mrcha uz pride, lebo brucho ma bolelo, dokonca som trochu aj spinila, a po dvoch dnoch to preslo a potom som zistila ze mam //
jaaaj lulu, sak lokomotivu poznas, zabudla som 🙂
ja tiez mam dostat mrchu buduci tyzden, my sme normalne zosynchronizovane 😀
veru, aj ja som mala tie iste priznaky, uplne ako mrcha ked ma dojst, stale som nosila vlozku pre istotu...
som zvedava, ake to bude druhykrat...
zuztek, tak to ides dobre na to. prevencia je dolezita 😉 mne by ich asi tolko tiez neuzival 😀 ja som rada, ze uziva aspon tie jedny, co uziva 😀 a dokonca mu to nemusim ani pripominat 😉 😀
veru poznam zuztek...a velmi dobre, vsetky skusky sme tam zapijali 😀
velvet- uvidis,my budeme este narovnako rodit 😉

ahoj mafynka, dobre si spravila, ze si k nam prisla...uvidis, u nas sa ti bude pacit... 😉
odkedy uz nanovo snazilkujete?
zuztek, ty si ozaj sikulka, vybavit v dnesnej dobe zvysenie platu je dakedz ze ozaj nemozne...super..
no mimco neodkladaj dlho, ved chceme si s tebou uz coskoro pisat o mamickovskych starostiach a radostiach... 😵