Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
vidim, ze tu su same pozitivne spravy 😵
ja som uz osprchovana, napapana, spokojna ... 😀
bozeee baby, pozerate spravy? to je strasneeeee ☹ ☹ ☹
veru,,to je hruza,,to pocasie je strasne
tak uz som spat, muzik dosiel z prace domov vytoceny, skoro ako vzdy, no co uz ked ma sefa ko..ta..
ale v pohode, uz je kludny, dal si palacinky a isiel kuknut suseda na hodinku, teda dufam...ze nedojde az rano.. 😀
lubka, super, ze uz mrcha konecne prisla..
a to je zvlastne ze je slaba, ja som mala brutaaal silnu, aj druha bola dost silna...no hadam sa ti este rozbehne...
hlavne, ze je uz tu a mozte sa posunut dalej.. 😉
ivanka, super, kolegynke drzim palceky, nech jej to vyjde az do stastneho konca.. 🙂
pekny vecer, ako piatkujete?
dobre som citala, ze lenkaxy ma potvrdenu bublinku ? 😵 ,,tesim sa a drzim palce 🙂
ahoj janirejka.. 😉
hej, lenkaxy je nasa druha tehulka 😵
len ju teraz trochu strasia s nejakymi faktormi, ale podla mna to bude ok.. 🙂
baby, akurat dakto zvonil, idem otvorit a tam susedova mala dcerka ze ahooooj, ocino ta pozyva na cervene vinko...to je ten isty sused, co tam akurat muzik isiel...mala je zlata, ma 10 rokov, no len kazdy druhy vikend chodi k nemu, lebo su rozvedeni...ale uzasne sa vzdy o nu stara, ma ju velmi rad, paci sa mi to..a co je paradox, on sa ani rozvadzat nechcel, to jeho zene preskocilo.. 😠
tak idem k nim, papa kocenky, krasny piatkovy vecer 😉
caute baby, 🙂
ako ste spominali, ze tehu priznaky a priznaky ms su podobne,to ano,aj ja som to tak mala,ale ine som chcela..
v cca 8-9 tt som hlavne vecer pocitovala take mierne bolesti ako pri ms,ale len chvilku,preslo to potom. asi na predposlednej kontrole som sa na to pytala dr. ze to tak pocitujem vacsinu vecer, a on na to, ze to veru nieje dobre 😒
ale potom bolo vsetko dobre, az na tej dalsej kontrole som sa dozvedela ze je zle. vy ste nieco take nemali??? 😕
velvet, tak si uzi piatkovy vecer, trini - ja som nemala aaaabsolutne nic 😖
janga, ja som si myslela ze to je normalne,neviem ci to malo s tym suvis. ze ci uz sa tam vtedy nieco nedialo....ale zase na kontrole bolo vsetko dobre...az potom nie.
neviem preco teraz zase na to myslim..
neboj sa, cim dalej na to budes mysliet menej... ale nezabudneme NIKDY 😔
ahoj kočandy, nakuknem sem len na chvíločku...
ako sa máte?
tak idem zajtra o 8,30 na tie zuby. držte mi palce, aby všetko dobre dopadlo ☹ bojim, bojim... aj z cesty mam obavy, snad sa tak dostaneme... 😨
mici ahoj, ja fajn, len ma hlava zacina pobolievat, ty sa nicoho neboj - ved si to prespis 🙂 ta cesta - to bude asi horsie 😕
janga, zákrok prspím, ale bojím sa aj bolesti čo príde potom a ešte aby neboli žiadne komplikácie, zápal alebo teploty a tak podobne.....
no a cesta, tak to neviem ako zvládneme, ale dúfam, že sa počasie umúdri a cez noc dajú cesty do poriadku 🙄
mici drzim palce aby vsetko dobre dopadlo...budem na teba mysliet 🙂
je to so mnou tazke, uz som si myslela, ze bude lepsie ale ako vidim,nie...bude musiet prejst este nejaky cas.
ahojte,
ja som predtym tiez nic necitila,,,,a teraz je to skor take ako tlak, alebo zdutie brucha s takymi malymi pichancami,,ale nebyva to pravidelne, len niektore dni a potom aj 4-5 dni nic,,,,tiez som sa pytala dokyny na to, povedala, ze toto by malo byt ok,,,horsie by boli krce alebo taka dlha bolest
trini, ty si sa ma pytala aj na fb,,,nie som tam, vuzivala som vzdy manzelov, ale mozno spravim si aj svoj a dam vediet
trinitka dakujem
bude lepšie neboj sa, aj mne sa to sem tam ešte vráti. ja som sa už dostala tak ďaleko, že po 4 mesiacoch už neplačem pri vyslovení - potratila som. pred týždňom mi ešte zvlhli oči, a včera už ani to.... takže sa to postupne zlepšuje 😉
mici,,,aj ja drzim palce,,,nebude to sranda, ale zvladnes to 🙂
janirea, vacsinu sme aj na fb, preto som sa pytala. 🙂
mozno mi to vsetko pripomina aj to, ze chodim stale po lekaroch, ked budem chcet poznat nazor ineho dr. na vysledky vysetreni, bude stacit to co mam? / vysledky krvi / ? stale ma trapi ta dr. z hemato, ked povedala,ze ta mut. co mam ze to nic nieje, a MA nesposobuje. to som ako na zaciatku, nic neviem. 😒
baby ja listujem k kucharskych knihach, uz neviem co mam zajtra varit... poradteeee
janirejka dakujem ti velmi pekne, zvladnem urcite, ale bojim sa trosku 😅
trinitka zober výsledky a choď sa spýtať nirkoho iného. myslím, že aj cukruške povedali na hemato, že všetko ok a dr. jej povedal, že tam je problém.... budeš spokojnejšie keď budeš poznať viacej názorov
babky spominate tu tie bolesti,,,ja ked som bola tehu,tak ked som zaspavala tak pravidelne som mala mrchovske bolesti,,kazdy vecer a niekedy som sa na to budila aj v noci 😖 az potom raz mi doki vravi,ze to nie je dobre
ja budem variť niečo tekute a podavat so slamkou 😀
moja polovicka teraz robi skladane zemiaky...
tie bolesti som aj ja mala a väčšinou v noci, tak okolo 3,00 nad ranom. a sem tam take tlaky ako ked nejdem na velku... ale nikoho som sa na to nepýtala
micii nebooooj, v nedelu uz si fit 😉 zasobuj sa ibalginmi a neboj sa aka budes cely den vysmiata 😀
janga no keby si mala aspon z polovice pravdu, ja sa totizto bojim, ze budem tak cely týžden mimo.... moj tato sa potom liecil 2 týždne a mal ukrutne bolesti. ale ja som žena, ja to zvládnem urite lepšie
to tak treba sa pripravit na najhorsie a potom byt prijemne prekvapena 🙂 ja dufam, ze to nebude take hrozne 😉 /chlapi nic nevydrzia 😉 😉 😉 /
ahoj mafynka.
presne ako ty som bola aj ja na tom. zaujimave ze vzdy len vecer to bolo, ked som uz odpocivala / a mala som spat/ , a nie pocas dna.
a dr ti nepovedal ze preco to nieje dobre? mne len to ze to nieje dobre.nic viac.
praveze dr povedal na tu mut. ze ano, mohlo to byt tym, a nasledne ma poslal na hemato na dalsie vysetrenie a tam zase ze nie, tak som z toho zmatena,ale urcite sa pojdem popytat aj niekde inde na nazor.
trinitka, hlavne že sa s tým bude zaoberať tvoj dr a bude sa snažiť potlačiť tie mutácie
janga ako vravis, radsej cakat pohromu a realita bude ok 🙂 tak už nebudem stresovať. zajtra sa ohlasim a podam spravu 🙂

no, veru aj ja som na ibalgine...fakt mám dosť silné kŕče. No ja sa budem môcť tešiť asi až na leto...